sanırım öss de anadolu üninin ingilizce açık öğretim programı vardı pek emin değilim ama
2 yıl dışardan 2 yıl eskişehirdeydi fakat öss deki aldığınız puan dil-edebiyat fakültesi puanı ile eşdeğer olmalı
öss de yeni durumu bilmiyorum ama yurt dışı ve yurt içinde ingilizce eğitimi veren binlerce dil okulu var
eng time'da ingilizce öğreniyorum ama ingilizce öğretmenliği neden istediğinizi anlayamadım zaten dışarda
onlarca ingilizce öğretmeni var tamam özel bir dil okulunda ve tercüman olarak çalışabilirsiniz
çoğu insan artık çok çok iyi derecede bu dili biliyor ve yurt dışından buraya gelen çok yabancı öğretici var
size pek gerek kalmıyor çünkü tüm dil okulları yabancı öğretmen seçiyorlar ,onlara ev kirası artı maaş veriyorlar
size ise etüdlere ek derslere girme olanağı benim gittiğim dil okulunda böle çok araştırma yaptım en iyi bu diye düşündüm
ama çok daha iyileri vardır diye düşünüyorum
ülkemizde çoğu yabancı ortaklı şirketler hergeçen gün açılıyor artık ingilizce bilmekte ana dil bilmek gibi oldu ,
cv nizi ingilizcede hazırlamanızı istiyorlar
aslında ben ingilizce bitince italyanca yada ispanyolca düşünüyorum şuan pek italyanca ispanyolca eğitim veren dil okulları yok ama ileride bu dillerinde ülkemizde çok geçerli yer bulabileceğini biliyorum
eğer yurt dışında bir sertifika programı düşünürseniz 6 aydan fazla -12 aylık vizenizle çalışma olanağınız var yasal olarak
fakat eğitimin ücretini duyunca biraz daha düşünebilirsiniz ülkemizde o parayla 2 yıl dil eğitimi alırsınız
bunun için sizi eğitim danışmanıma yönlendirebilirim ama burda bir dil okulu sertifikası alsanızda almasanızda kpds ye girmeniz gerekiyor tofel yada diğer sınavları devletimiz kabul etmiyor