Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Rusyaya Yeni Geldim Hangi Sektorde İs Yapmaliyim?

BaşlatancandenizTarih05/04/2010 09:52:48Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
Herkese merhaba.
Ben Rusya sibirya bolgesine yeni geldim ailemin yanina.Burada Oncelikle Turkiye baglantili is yapmak istiyorum.Alim satim yani.Ama tam olarak hangi sektorun daha karli ve bu isi nasil yapmam gerektigi konusunda henuz bir sonuca ulasmis degilim.
Bu konuda bilgisi olan tum arkadaslarin bilgisine ihtiyacim var.Ne yapmaliyim daha da onemlisi nasil! yapmaliyim?Simdiden zaman ayirdiginiz ve yol gosterdiginiz icin tesekkurler.
Ayrica her turlu isbirligine acigim..
Saygilar..selamlar..
cantepli@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye20 yazı
Merhaba ben ukrayna da 4 yıl kaldım ama rusya ile aynı bence bayan tekstil işi ve halı yap Gaziantep lisin sanırım bende Gaziantep liyim demiş oldugum iki işinde büyük bölümü gaziantep te üretilmekte ürün tedarik inde sana yardımcı olabilirim
sirrikahraman@hotmail.com
sırrı

Yerleşim TürkiyeMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye27 yazı
Alaka gosteren arkadaslara ve gostereceklere cok tesekkur ederim..Sayin ticaret sorduklariniz hakkinda bilgi toplamaya calisacagim.Zaman ayirdiginiz icin tesekkurler..Zaten ben de oncelikle gida dusunuyorum dogrusunu soylemek gerekirse.Hatta ufak capta bir tatli imalatini dusunuyordum.Bu hala aklimda.Herneyse,benim Rus asilli bacanak meyve suyu cay gibi bir iki kalemde marketlere dagitim yapan bir firmada calisiyor..onun vasitasiyla patronuna ulasmayi planliyorum.
Bu arada onlara ne gibi urunler sunabilecegimi dusunuyorum.Ornek:sofralik zeytinimiz.helva ve burada az once gezinirken gordugum kofte harci turu seyler olabilir..Buna benzer su anda aklima gelmeyen seyler olursa sizden de bilgi bekliyorum arkadaslar..Yani bizim Turkiyeye ait basit ama renk katacak pratik seyler olabilir.En kotusu pazarda sunulabilecek seyler olabilir..
Tekstil konusunda Kahraman hemserim de bahsetmisti.burada ki toptancilara basvurabilecegimi sagolsun.Bahsettiginiz gibi ureticiyse bu sahislar akla yatiyor tabi.
Tekrar tesekkurler..gorusmek uzere..
herkese huzurlu kazancli ticaretler..

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ticaret
Yeni Üye13 yazı

Merhaba candeniz
siteye yeni kaydoldum.yazınızı okudum.sanırım bu konuda görüşmemizde fayda olabilir.size e posta gönderdim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye25 yazı
slm arkadaşım size bir önerim olacak burdan size koltuk değneği vs. hastalar için malzemeler gönderecem üretici bir firmayım eğer pazar araştırmasını yaparsan seninle çalışabiliriz.medikal şirketleri hedef kitlemiz.
hep yenilik tam olduğun yerde doğru kurallarla.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye41 yazı
Candeniz selamlar,sermayeni bilmiyorum ama yurtdisi baglantili isler yapacagina simdilik Moskova dan mal temin edip orda para kazanmani tavsiye ederim.Bu tekstil,deri,ayakkabi,taze meyve ,sebze vb.bir alisveris merkezinde ufak bir dukkanla basla,hatta ailenin cevresinden arkadaslarina es dosta tekstil urunleri satmayi dene.
Ticaretadami rumuzlu arkadasimiz o kadar soru sormus ama bir belirli urunun gumruk bedelini bile sormamis.Vizeler kalkiyor demek gumruksuz mal yollabilinecek demek degildir.ARADA KOCAMAN BIR SINIR VAR.En ilginc soru "Candeniz şimdi senden ricam ilk önce rusyanın nüfusu , yönetim şekli bütün illeri
ve bütün illerdeki nüfusları iyice net rakamları öğrenmeni istiyorum."Bu sorunun yanitini google girip de bulabiliceginizden eminim.Odami olmadi Moskovada Turkiye buyukelciligi Ticaret ateseligi bolumu var bir mail yollamaniz yeterli.Demek istedigim Candeniz zaten yeni geldim diyor ,baskalarininda zamanina ve emegine saygi duyalim.Herkese saygilar

Yerleşim Rusya Federasyonu / Moskova
Yeni Üye34 yazı
Candeniz şimdi senden ricam ilk önce rusyanın nüfusu , yönetim şekli bütün illeri
ve bütün illerdeki nüfusları iyice net rakamları öğrenmeni istiyorum.

ögrenmene gerek yok ben söyleyeyim yönetim şeklini
yönetim şekli padişahlık padişahın adıda 3. Putin :))))))))

6.su için ödedikleri metreküp bedelini
sudan ucuz :)))))))

Çık carsı pazar dolas kim ne alıyor ne satıyor kaca satıyor bak ogren.
ruscan yoksa hicbirsey yapma rusca ogren oncelikle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret