Alaka gosteren arkadaslara ve gostereceklere cok tesekkur ederim..Sayin ticaret sorduklariniz hakkinda bilgi toplamaya calisacagim.Zaman ayirdiginiz icin tesekkurler..Zaten ben de oncelikle gida dusunuyorum dogrusunu soylemek gerekirse.Hatta ufak capta bir tatli imalatini dusunuyordum.Bu hala aklimda.Herneyse,benim Rus asilli bacanak meyve suyu cay gibi bir iki kalemde marketlere dagitim yapan bir firmada calisiyor..onun vasitasiyla patronuna ulasmayi planliyorum.
Bu arada onlara ne gibi urunler sunabilecegimi dusunuyorum.Ornek:sofralik zeytinimiz.helva ve burada az once gezinirken gordugum kofte harci turu seyler olabilir..Buna benzer su anda aklima gelmeyen seyler olursa sizden de bilgi bekliyorum arkadaslar..Yani bizim Turkiyeye ait basit ama renk katacak pratik seyler olabilir.En kotusu pazarda sunulabilecek seyler olabilir..
Tekstil konusunda Kahraman hemserim de bahsetmisti.burada ki toptancilara basvurabilecegimi sagolsun.Bahsettiginiz gibi ureticiyse bu sahislar akla yatiyor tabi.
Tekrar tesekkurler..gorusmek uzere..
herkese huzurlu kazancli ticaretler..