Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

İncir İşinden Anlayan Var Mı?

Başlatanpoyraz16Tarih05/04/2010 08:57:23Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye69 yazı
Merhaba ben incir ticareti yapmak istiyorum öncelikle bu iş ile ilgili tek bildiğim incir zamanı geldiğinde tüccarların köylerden incir topladıkları ama
inciri kaçtan alıyorlar nerelere ithal ediyorlar masrafları çokmu olmazsa olmazları neler ödeme şartları malın elde kalma olasılığı ve getirisi hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim
bu iş hakkında bilgi sahibi olanlar konuya cevap yazarlarsa çok sevinirim bu konu hakkındaki bilgilerinize ihtiyacım var
SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye122 yazı
incir için bilgi istiyorsanız essorte@hotmail.com 0 546 590 97 11 bana buralardan ulaşabilirsiniz.ben incir ihracat işinde çalışıyorum.....
essorte

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Gyda
Yeni Üye32 yazı
Sayın poyraz 16 bende incir işi yapmayı düşünüyorum.bende Bursadayım gel fikir birliği yapalım.Tlf.02242255333
Yilmaz giden

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye69 yazı

Teşekkür ederim arkadaşlar mail adresinizi ekledim fatat küçük bir ön bilgiyi foruma cevap olarak yazarsanız daha sağlıklı bilgi alışverişi olur diye düşünüyorum en azından nereden alınıp kime verildiği kar marjı malın elde kalma olasılığı gerekli sermaye vs gibi sorulara cevap verirseniz sevinirim
saygılar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Turizm
Yeni Üye1 yazı
ben balıkesir edremitte incir üreticiliği yapıyorum, burada bizdeki sorun da ürettiğimizi değerinde pazarlayamamız,aracı toptancılar ürünümüzü değerinde almamaktadırlar,bundan dolayı bizler de alternatif aramaktayız. bize fikren yardımcı olabilecek varmı acaba??

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Üye300 yazı
Her zmanki gibi tüccarın üreticiye köstek olması...Kötü gerçekten...Ve de hep yaşanan ama bir türlü çözümü bulunamayan...
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret