Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kozmetik Mağazası Açmak

Başlatanselma76Tarih21/03/2007 18:38:25Yorum26

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
slm arkadaşlar,
ben bir firmada satış pazarlama bölümünde çalışmaktayım. artık kendi işimi yapmak istiyorum ve kozmetik mağazası açmak istiyorum. parfüm, makyaj malzemeleri, şampuan çeşitleri vs.. bunun yanında toka küpe çeşitleri de satmayı düşünüorum. ama bunları nereden alacağı konusunda bir fikrim yok. bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz. bu tarz mağaza açmam için neler gerekli

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
26 yorum
Üye1236 yazı
Sanirim Istanbul'da acacaksiniz magazayi. Tahtakale ve ISTOC bu tip urunlerin toptancilarinin bulundugu merkezlerdir. Bir de magazanizda bulundurmak istediginiz urunlerden baska magazalardan edinerek uzerlerindeki uretici adresleriyle dogrudan irtibata gecebilirsiniz.
Mumkun oldugu kadar bu tur magazalari veya marketlerin bu bolumlerini gezerek onlarin iyi ve kotu neler yaptigini oncelikle incelemeniz, buna gore bir yol haritasi cikarmaniz dogru olacaktir.

Yapacaginiz isin resmiyetiyle ilgili kismi icin mutlaka bir Mali Musavir ile konusmanizi, ona gore butce hazirlamanizi tavsiye ederim.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye19 yazı
ben de bu işi çok düşündüm ama etrafıma baktığımda heryer kozmetikçi, incikçi boncukçu..açacağınız yer çok önemli, rakibin az olduğu bir yer bulmaya çalışın..arkadaşın da dediği gibi tahtakale bu işin yeri..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı

merhaba arkadaşlar... bu iş için ne kadar sermaye gereklidir...kometik işi yapan varsa bizi bilgilerndirse... kaç vadeli mal veriyorlar acaba...

Yerleşim Türkiye / YsMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye2 yazı
yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye51 yazı
selma hanım mrb bizde cilt sağlığı kişisel bakım ve kozmetik bünyesinde bayiilikler veriyoruz genel merkezimiz istanbulda ürün tedariki konusunda yardımcı olabiliriz her konuda

tel : 0554 801 19 34

aydinyildirim_35@hotmail.com
YILDIRIM DANIŞMANLIK FOREİGN TRADE

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Üye844 yazı
eger acarsanız ısyerını musterı cekmek ıcın ucretsız yuz bakımı yapmayı dusunun,ucretsız makyaj fılan bunlar musterıyı cezbeder...
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye20 yazı
eğer mahalle içinde yer açmayı planlıyorsan hemen vazgeç mahalle içi veresiyenin bol olduğu yerlerdir para kazanamazsın gelgeç diye tabir edilen müşterilerin yoğun olduğu yerlere bak renkli kozmetik kişisel bakım ürünlerinin kar marjı çok yüksektir renkli kozmetiği her yerde bulabilirsin ama iyi fiyatlar sadece istoçta
var kişisel bakım ürünlerini ise firmaların kendileri direk satıyor aracı kullanmıyor yerin iyi ise dekorasyon desteği sağlıyorlar kozmetik iyi sermaye ister ufak para ile para kazanamazsın kozmetikte vade uzundur ancak peşin alımlarda çok iyi fiyatlar yakalıyabilirsin kozmetikte en önemli unsur alırken kazanmaktır satarken zaten kazanacaksın yer arıyorsanda bayanların yoğun geçtiği yerlere bak pişman olmazsın başarılar

Yeni Üye1 yazı
Selma Hanim CRINT sabunları da bayilik veriyor. Mağazanızda CRINT ürünlerini de sergileyebilirsiniz. Benim bir arkadaşım mağazasına aldı. Gerçekten çok satıyor. Telefonları 0 216 441 40 30

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı
selma hanım iyi günler. ben dione kozmetik ürünleri distribütörü sercan. sanırım ben size yardımcı olabilirim. meil adresimi ekleyin sizinle detaylı bir şekilde görüşelim. cancan_19@windowslive.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye26 yazı
merhaba. ben ıstanbulda kendı çapımda mardınden getırdığım kozmetık urunlerını pazarlıyorum bendekı urunler hem şık hem gosterışlı ve kalıtelı. fiyatlarımda cok uygun olup tüm ürünler faturalıdır .. başka yerde calıştığım ıcın pıyasayı fazla gezme şansım olmuyo ıstersenız sızınle ırtıbata gecer ve çalışabılırız.. bendekı urunler. çeşit şekıllı makyaj setlerı . ruj.fondaten.kalem.parfum .maskara .vb meıl adresınız olsaydı resımlerı atardım sıze.. 05315794072 hasan ay
hasancan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye88 yazı
açacağın yer çok önemli ama markalı ürünlerde satmalısın sadece piyasa malı ile olmaz yani hem mağazanın kalitesinide birlikte getirir

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Muhasebe
Yeni Üye2 yazı
bende arkadas gıbı kozmetik üzerine trabzonda biyer açmak ıstıyorum banada yardımcı olurmusunuz
hAyaller gerçek olsa .....

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Y?siz
Yeni Üye1 yazı
Arkadaslar iyigunler ben Ankara'dan Funda 4yildir kozmetik toptanciligi yapıyorum fiyatlarımız çok uygun ve taksit imkanımız var düşünen arkadaslara yardımcı oluyoruZ. Mallarımız fiyatı uygun olduğu için sizde uyguna satacak ve yeni işyerinde tutunma şansı yasiycaksiniz. Düşünen arkadaslar msj atsın irtibata gecelim iyigunler.
Funda

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye13 yazı
sel ben adanadan bende renkli kozmetik alıp pazarlamak istiyorum aracım var pazarlamacılıgım yok ama 10 senedir market müdürlügü yapıyorum ürünleri bilirim kendi işimi kurmak istiyorum ilk önce bu iş için sermaye en az ne kadar lazım ve istanbul tahta kaledenmi almak lazım yardımcı olursanız sevinirim mehmet.4480@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Gyda
Yeni Üye3 yazı
Bende kozmetik üzerine bir mağaza açmak istiyorum fakat internette kozmtik ürünleri satan sitelere baktım 15 - 20 TL ye kozmetik ürünleri var. Peki bunları biz kaç iskonto ile alıp kar edeceğiz.

Bu durumda ürün almak için gerekli iskonto %50 ve üzeri olması gerekiyor. Bu tür bir alımı tahtakaleden yapabilirmiyiz.??

Birde Büyük Markalar kaç iskonto veriyor acaba.

yengec_83_78@hotmail.com eklerseniz sevinirim. Bilgi ve yardım almak istiyorum
www.megapazar.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
Bende kozmetik malzemeleri satan bir dükkan açmaya karar verdim birkaç gündür araştırma yapıyorum fakat bu sektör ile ilgili bir bilgiye sahip değilim iyi bir tüketici olmanın dışında...yardımcı olursanız sevinirim..

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
slm arkadaslar bende manisa akhisarda A'dan Z'ye her markadan kozmetik parfümeri bijuteri ürününü içinde barındıran dükkan açmak istiyorum şartları uyan bir firmadan franchise alabilirim konuyla ilgili ve bilgili olan arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim mailim mahmut_polat35@hotmail.com
M.polat

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Di?er
Yeni Üye59 yazı
Merhabalar,

Bayan kuaför salonlarına toptan malzeme satışı yapan bir toptancıyız. Fiyatlarımız market ve kozmetik mağazalarına göre daha uygun olması sebebi ile Perakende müşterilerinin isteği üzerine ürün çeşidimizi arttırdık ve dükkanımızın yerini daha merkezi bir yere çekerek perakende satışlarına da ağırlık vermeye başlamış bulunmaktayız. Perakende satışlarımızda ciddi bir artış yaşandı.

Perakende satışını daha da arttırmak için gerek yurt içinde İnternet sitelerinde gerekse yurt dışına toptan satış olarak yeni bir satış kanalı açmayı planlıyoruz. Bu konuda fikirleri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Aynı zamanda gerek yurt içinde online satış sitesi olup malzeme isteyen olursa tedarik edebiliriz.

Yurt dışına toptan kozmetik ürünü isteyenler olursa çok cazip fiyatlara ürün tedariğini sağlayabiliriz.

Görüşlerinizi bekler herkese iyi günler dilerim.

Saygılarımla,

Yeni Üye61 yazı
7 yıl hatta neredeyse 8 yıl önce açılmış bir konuya cevap yazılması harbiden komik ya :)) alemsiniz walla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye223 yazı
Kozmetik tedarikçisi arkadaşın ''kozmatik'' yazması daha komik değil mi?

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye8 yazı
selamlar
Biz kişisel temizlik ürünleri ve cilt bakım ürünleri üretmekteyiz. Fabrikamız Konyada. Şampuan, duş jeli, el losyonu , çatlak kremi tüy geciktirici , çatlak kremi , roıı-on lar , parfüm gibi ve dahası ... direkt üreticeden almanız hem karınızı artırır hem kalitenizi ararsanız görüşebiliriz. 0507 961 01 29 - 0332 346 12 00
besttem

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye59 yazı
sercan bey sitedeki video açılmıyor. açıklayıcı bilgi paylaşabilir misiniz?

Yeni Üye59 yazı
Merhabalar, firmanın ismi pelinsu kozmetik. Peos derken sitenizi incelemedim fakat tam olarak neyi sorduğunuzu anlayamadım.