İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Kendi İşimde Çalışmak İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorumF
Üye176 yazı
istisnayım,,kaideyi bozarım
G
Yeni Üye10 yazı
23/03/2007 : 14:40:42#2
Web sitesi
Alıntı
O
Yeni Üye30 yazı
Merhaba,
Karlı bir iş yapmak istiyorsunuz benim size teklifim şu olacak;
Ben şu anda güvenlik malzemeleri ithalatını ve yurtiçine dağıtımını yapan bir firmada bayi kanal müdürü olarak görev yapıyorum. Yurt genelinde bayilikler veriyoruz.
Detaylı bilgi : http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=3517
B
Yeni Üye30 yazı
04/04/2007 : 12:47:09#4
Web sitesi
Alıntı
eğer iş ilginizi çekerse beni arayın size bu iş kolunda yardımcı olup bağımsız ve çok iyi gelir sağlamanız için gereken bir oluşum önerebilirim.
miyase
2123255419
İNCELEYEBİLECEĞİNİZ İNTERNET SİTELERİ .
www.biomarketx.net
www.UnicityScience.com
www.Bioshealth.com
www.usa.makelifebetter.com
Bu gün extra birşey yapmıyorsanız yarınlarınız dünününüzden farklı olmayacaktır
D
Yeni Üye94 yazı
selamlar, Sakarya, Denizli ve Antalya da da ofisim vardı, yalnızlıktan Antalyayı kapatmak zorunda kaldım.
Eğer ilgilenirsen
www.muratcengiz.com 'a bakabilirsiz. Çok detaylı bilgiler var sitemde. Kariyerli ve kazançlı bir işim var, tabii kalite ve ekip olursa.
Eğer bir iş kurmak istiyorsan hazır kurulu işimize (Ltd.Şti.dir, Antalya Ticaret Odasına Kayıtlıdır, hisselidir. başka ortağım yoktur.)yorumların için
Murat cengiz
0.533.4625354
Eğer ilgilenirsen
www.muratcengiz.com 'a bakabilirsiz. Çok detaylı bilgiler var sitemde. Kariyerli ve kazançlı bir işim var, tabii kalite ve ekip olursa.
Eğer bir iş kurmak istiyorsan hazır kurulu işimize (Ltd.Şti.dir, Antalya Ticaret Odasına Kayıtlıdır, hisselidir. başka ortağım yoktur.)yorumların için
Murat cengiz
0.533.4625354
Entropi Su Soğutma
S
Yeni Üye9 yazı
vallaherşey hikaye.ben senin yerinde olsam küçük çaplı bir reklam ajansı kurarım.bir matbaa tarzı bir yerlede anlaşırım.9-10 tanede senin yanında prim ile çalışacak eleman bulurum sırf bu işle uğraşırım.kartvizit el ilanı broşür falan işleriyle yani.daha ileriki zamanda ise reklam sekeründe daha da ilerleme imkanı bulabilirsin.bu işin kar marjı çok yüksek iyi para var anlıyacağın bu işte.
smile
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz