Yaklaşık 3 yıl önce bitkisel ürünleri satıldığı,üretildiği bir firmada çalıştım.Üretimini yapmış olduğumuz bitkisel şampuan ki gerçekten dünyada eşi benzeri yok,tamamen farklı bir formulasyon kullandık oldukça başarılı sonuçlar aldık.ben daha sonra formulasyonu geliştirdim.özel nedenlerde dolayı ilaç sanayine geçtim.
Şimdi bitkisel şampuan üretimi yapmak istiyorum.
Öncelikli olarak formulu ve hammadeyi benim tedarik etmem koşulu ile fason üretimi yapacak gerekli izin başvurularını yapacak bir firma ile işe başlamak istiyorum.
Sizde taktir edersiniz ki bir üretim tesisi açmak epeyce bir maliyet.
Ürünün pazardaki yerine baglı olarak tesis kurulabilir ilerde.
Sizlerin fikrinizi almak istedim ilk etapta fason üretim sizce de uygun degil mi?
benim tek endişem formul :)
aslında bu konuda literatur kabul edilen Perfumery And The Toilet in en son 7.ci cildini biliyorum.bunun gibi bir çok kaynak var.buralarda Dünyaca ünlü firmaların patentli veya patensiz formulleri var.
Ama benim formulasyondaki bakış açım farklı idi ve farklı bir yapı ortaya çıktı.
Piyasa satılan ismini vermeyecegim bir firmanın ürünlerine insanların neler ödediklerini hepimiz biliyoruz.
bu konuya ilgi duyan arkadaşla bilgi alış-verişinde bulunabiliriz.
Antalya dan bu konuyu düşünen arkadaşlarla beraberde yapabiliriz.sonuçta birlikten kuvvet doğar.
mail adresim findandsale@gmail.com
Not: Ayrı bir konu adı altında aromatik bitkisel yağların üretimi pazarlanması ve ihracatı ile ilgili konu açacagım.ilgilenen arkadaşarı orayada beklerim.
Saygılarımla
“ Günümüz toplumu,benzer eğitim almış benzer çalışanların;benzer fikirlerle benzer ürünleri,benzer kalite,benzer fiyat ve benzer yöntemlerke sattıkları benzer firmalarla dolu.”
Kjell Nordstrom&Jonas Ridderstrale