İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Açmayı Düşündüğüm Markete İsim Arıyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorumA
Yeni Üye88 yazı
K
Yeni Üye24 yazı
hatta sloganın bile bu olabilir. (İNDİRİMDE SON DURAK) (KALİTEDE SON DURAK) VS VS
Herşey Çok Kolay Olana Kadar Çok Zordur...
U
Yeni Üye12 yazı
önerileriniz için teşekkür ederim. her ikiside güzel isimler.
bulunduğun mühitin şöyle bir özelliği var. 89 bulgar göçmenlerininde bulunduğu bir semt bu semtte bazen yerlisin göçmensin v.b. söylentilerde oluyo. öyle bir isim olsunki her iki kesiminde benşmseyeceği tarzda bir isim olsun.hemde mesela adres tarif ederken bile şu marketin orası desinler yada dolmuştan ineceklerinde müsair bir yerde inelim diyeceklerinde falanca markette inelim tarzda akılda kalıcı bir isim olsun diye düşünüyorum. kiler,yunus,bim v.s, marketler isim yapmış ben onlar kadar ekonomik olarak sermaye olarak belkide binde biri bile olamayabilirim ama en azından mahallemde mahalle sakinlerinin aklındaki ilk isim olabilirm.
bu arada bu market ve kırtasiye fikri konum olarak iyi bir yerde olduğu için bunu düşündüm. hem isim hemde değişik iş fikirleri olan arkadaşlar görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
T
Üye292 yazı
12/03/2010 : 15:07:38#4
Web sitesi
Alıntı
'İndirimli ürünleri sobeleyin'
KIRMAR
'Kırtasiye Market '
BAŞKENT Market
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.
U
Yeni Üye53 yazı
12/03/2010 : 16:48:10#5
Web sitesi
Alıntı
ARKADAŞIM ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN,İŞLERİN İSTEDİĞİN GİBİ YÜRÜSÜN DİYORUM.AKILDA KALAN BİR İSİM ARIYORSUN DURAKTA İNENLER BU MARKETTE İNEYİM DİYEBİLMELİ...
BENİM NACİZANE FİKRİM BU İSİMDEN ÇOK İŞLEYİŞ,GÜVEN,HİZMET İLE ALAKALI BİR OLAY...AMA SAKIN OLAKİ SİYASET KOKAN,SPOR TAKIMLARINI ÇAĞRIŞTIRAN,BELLİ BİR KİTLEYE HİTAP EDİCEK İSMLERDEN KAÇININ DERİM BEN...UMUT MARKET BENCE FENA OLMAZ:))
BENİM NACİZANE FİKRİM BU İSİMDEN ÇOK İŞLEYİŞ,GÜVEN,HİZMET İLE ALAKALI BİR OLAY...AMA SAKIN OLAKİ SİYASET KOKAN,SPOR TAKIMLARINI ÇAĞRIŞTIRAN,BELLİ BİR KİTLEYE HİTAP EDİCEK İSMLERDEN KAÇININ DERİM BEN...UMUT MARKET BENCE FENA OLMAZ:))
bende insanım elbet yıkılırım;ama bana güvenip yaslananların yıkılmasına asla izin vermem..
http://ucuzluk-pazari39.tr.gg/
ucuzluk.pazari39@hotmail.com
http://ucuzluk-pazari39.tr.gg/
ucuzluk.pazari39@hotmail.com
Y
Yeni Üye57 yazı
bence ordaki okulun ismini koy yada pazar yeri. koy. doga cifligi.olabilir
S
Yeni Üye61 yazı
yabanci isim bul ... kaybetmezsin ...
simo
S
Yeni Üye61 yazı
yahow , google gibi en bilindik ilgi cekici ve yabanci isimlere agirlik ver .... patentini alamazsin ama sana gelipde kapatin demezler kolay kolay biraz ismi degistirrisin olur biter
simo
K
Yeni Üye11 yazı
13/03/2010 : 16:53:57#9
Web sitesi
Alıntı
umut arkadaşım sen zaten en güzel ismi bulmuşsun hala isim arıyorsun.
UMUT cok ama cok guzel bir isim ; kısa ve akılda kalıcı. Bulgar göçmeni vatandaşlarımızın da cok rahat telafuz edebileceği bir kelime. ayrıca anlamı on numara. Sana nacizane tavsiyem bu ismi kullan.
Ama sakın ola ki türkçe olmayan yabancı bir isim koyma. hele ki simo arkadaşımın mantığı çok saçma. sakın ha diyeyim.
Özenti ve "tiki" bir isim koyma sakın.
UMUT cok ama cok guzel bir isim ; kısa ve akılda kalıcı. Bulgar göçmeni vatandaşlarımızın da cok rahat telafuz edebileceği bir kelime. ayrıca anlamı on numara. Sana nacizane tavsiyem bu ismi kullan.
Ama sakın ola ki türkçe olmayan yabancı bir isim koyma. hele ki simo arkadaşımın mantığı çok saçma. sakın ha diyeyim.
Özenti ve "tiki" bir isim koyma sakın.
KamilBey
A
Üye100 yazı
S
Yeni Üye61 yazı
kamilbey e saygi duyuyorum...
Bu sadece benim nacizane fikrimdir.
Bu sadece benim nacizane fikrimdir.
simo
A
Yeni Üye88 yazı
muhacir market
F
Yeni Üye9 yazı
global market???????
K
Yeni Üye11 yazı
15/03/2010 : 14:31:39#14
Web sitesi
Alıntı
simo kardeşim ben de fikirlerine saygı duyuyorum. ben marmariste yaşıyorum ve burada sokak arasında ki büfeler bile ingilizce isim kullanıyor. bende buna acaip uyuz oluyorum. yani oha dedirtecek kadar yabancı isim hayranlığı var. neredeyse hiç turkce tabela yok. Ama eger ki senin yaşadığın yerde durum boyle değilse sırf farkedilmek için yabancı kökenli değişik bir isim kllanılabilir tabi ki.
Öte taraftan Umut Market ve Umut kırtasiye bence cok güzel isimler.
Öte taraftan Umut Market ve Umut kırtasiye bence cok güzel isimler.
KamilBey
U
Yeni Üye12 yazı
arkadaşlar bir kaç gündür pc başında olamadığımdan bakamamıştım ama az önce okudum yazılarınızı. herkese inanın ayrı ayrı teşekür ederim. hepinizinde düşünceleriniz önerileriniz benim için çok önemli çok teşekür ediyorum. bu konuda görüş paylaşmak isteyen arkadaşlarda görüşlerini bildirmesini rica ediyorum. bu ismi ben değil siz koyacaksınız. bunuda bilmenizi isterim.
M
Üye277 yazı
Aslında cevap yazının için de gizli.
Köşebaşı Market
Köşebaşı Kırtasiye
Köşebaşı Market
Köşebaşı Kırtasiye
İnsan ol yeter !!
X
Üye170 yazı
kanka kırtasiye ve market
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.
B
Üye1359 yazı
nokta kırtasiye nokta market
Satılık Ziftin Olsun,
Selanik'ten Kel Gelir
Selanik'ten Kel Gelir
B
Üye1359 yazı
- park kırtasiye / market
- site kırtasiye / market
- site kırtasiye / market
Satılık Ziftin Olsun,
Selanik'ten Kel Gelir
Selanik'ten Kel Gelir
C
Üye125 yazı
GEL GÖR ya da GEL DE GÖR :)) olabilir ne olacak ki...
fen ve teknoloji
I
Yeni Üye14 yazı
dosta düşmana karşı,kocaman bir tabela yaptır.
türküm market
türküm market
N
Üye290 yazı
DOST MARKET- AY-PA HİPERMARKETLERİ ,TİMSA MARKETLRİ ,TURSAN ,ŞAŞKIN BAKKAL FALAN DAHA VARDA DÜŞÜNMEK LAZIM
85848584
M
Yeni Üye83 yazı
CORNER
K
Yeni Üye24 yazı
daha önce DURAK MARKET /KIRTASİYE demiş olsam da CORNER i tuttum ben
Herşey Çok Kolay Olana Kadar Çok Zordur...
A
Üye170 yazı
KorMar
DurMar !!
DurMar !!
O
Yeni Üye2 yazı
major
minor
minor
M
Yeni Üye71 yazı
SEPET MARKET KIRTASİYE :)
ben beni bırakırsam , sen beni bırakma YaraB
T
Yeni Üye17 yazı
durak market bence akılda kalıcı corner de akılda kalıcı.. umut kırtasiye de kırtasiye için uygundur. hayırlı olsun..
B
Yeni Üye20 yazı
başkent market veya dream (rüya) market.hayırlı olsun
dada
B
Üye1359 yazı
BALKAN MARKET / KIRTASİYE
Satılık Ziftin Olsun,
Selanik'ten Kel Gelir
Selanik'ten Kel Gelir
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz