Ela Hanım ,teşekkürler düşüncelerinizin için ,bizim burda yapmaya çalıştığımız insanların birbirlerine destek olabilecekleri,düşüncelerinde yalnız olmadıkları ve fikirlerini paylaşabilmeleriydi.En başından, tek bir yazımla bunu anlayabildiğiniz için teşekkür ederim.
Ve son olarak tartışma ile ilgili, şunu söylemek istiyorum ki iki kişinin artık kendi işimi kurmak istiyorum düşüncesini burada paylaşmalarından kaynaklanan tartışmanın ne kadar basitleştiğini herkez görüyor şuanda,bu tartışmaya katılanlardan biri de, foruma üye bir kişinin, bırakın iş hayatını, "özel hayatı" hakkında bile yorum yapabilme hakkını kenidinde gören koniks.com'un kurucularından KENAN BEY.(Kisileri tartismanin ne biz ne ne de karsimizdakine hic bir faydasi yok)Daha fazla söz söylemeye gerek yok.
(EDITORUN NOTU: Yazi sahibi Kenan Kablan hakkindaki bu suclamasini yazarin bir onceki aciklamalarini tamamen hice sa**** yapmaktadir. Oysa Kenan Kablan bir onceki yazisinda bunu ozel hayatla ilgili bir yorum olarak degil 'pinar' ve 'ela16' adli uyelerin yorumlari kisisellestirdiginde ortaya cikan cirkin goruntuyu bir de kendilerine gosterebilmek icin yaptigini aciklamis, bu tarzi benisemedigini acikca belirtmistir.)Fatih Bey ,Ela Hanım'ın yazısına hitaben yazmış olduğunuz yazınızın gerçekten içtenlikle yazılmış olduğuna inanıyorum.Son tartışmaya yönelik yazmış olduğunuz yazıları okumamış sayıyorum,biraz incelerseniz bizim neden tavır aldığımızı ,aslında böyle bir niyetimizin olmadığını anlıyacağınızı düşünüyorum.Şuanda bir aile şirketiniz olduğu için şanlısınız ,ve edinmiş olduğunuz tecrübeleriniz bile hiçe sayılmaz derecedir buna eminim.Benim fikrim şuanda biraz rahatsızlık duymaya başladıysanız eğer bu sizin yapabileceklerinizin şuanda yaptıklarızdan fazlaca olmasındandır.Eğer işinizi seviyorsanız ve şirketinizi geliştirmeye yönelik projeler yapabilecek durumda iseniz ,yani kabullendirecek, bence buna şimdiden başlayın.Mutlaka elinizde geliştirmeye hazır projeleriniz vardır.
Bu arada sağlık sektörünün hangi dalı ve hangi ürünleri ve hangi ülkeden ithal etmek istiyorsanız,beni bilgilendirirseniz,size yardımcı olabilirim (Fear of the sun)