Biliyoruzki İstanbul yollarının olmazsa olmazı ve artarak devam eden kaosu trafik,bu sıkıntıyı fırsat bilen işportacılar var çiçek satanlar,araç şarzı satanlar,kağıt helva,simit ( bana göre hit olma özelliğini yitirdi hijyenik olmadığı için),sapun köpüğü tabancası :),vs...Benimde bunların arasında çok gideceğini düşündüğüm bir iş var; Soğuk sandwich,özellikle öğleden sonraları ve akşam iş çıkış saatlerinde trafiğe sıkışıp kalmış araçlar tarafından tüketileceğini düşünüyorum.Fakat satışın gücünü artırmak için kalite ve hijyene önem verilmeli.Bunun üzerinde çok araştırma yaptım ürünün kalitesini artıran en önemli etken ekmeği daha sonra malzemenin dizilimi (arnjman),tazeliği ve paketlenmesi.Bu iş bütün gün yapmaya gerek yok ek iş olarak yapmak isteyenlere çok uygun.Sizlere bu iş için yaptığım hesabı da anlatmak istiyorum; Üretimi kendiniz yapacaksanız ki bunu pek tavsiye etmiyorum çünkü kalteyi sabit tutmak zor ek işolarak yapmak istiyenler içinde vakit kaybı ortalama iyi kalite sandwich 90kuruş-1 lira gibi olur,hazır alırsanız 1.5 lira gibidir ( paketlenmiş üretim tarihli hijyenik) Satış fiyatı 2 lira olur.2 saatlik yoğun trafikte bşlangıç olarak 50-60 adet civarı satış olursa 2 lira satış-1.5 maliyet=50 kuruş kar 50 kuruş kar X 60 adet satış=30 lira hafta içi yaptığınızı düşünürsek 4 hafta 20 gün 30 lira kazançX20 gün=600 lira kazanç bu rakam acemi kazancı.Bu rakamı 1000 lira ve üzerinede çıkarmak mümkün.Düşünce ve eleştirilerinizi bekliyorum.Tasarladığım sandwich görüntülerinide ilerde ekliycem.