Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yalova'da İş Kurmak, Ama Nasıl?

BaşlatankörfezTarih01/10/2006 12:31:33Yorum15

İlk mesaj
Üye169 yazı
Merhabalar herkeze,bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel.

Ben yalova'da oturuyorum,kendi işimi kurmak istiyorum.Ancak yalova çok ufak ve gelir seviyesi çok düşük bir kent çok düşündün çok araştırdım ama aklıma yatan bir şey olmadı tam bir emekli şehri zaten acaba böyle bir durum karşısında bir fikri olan varmı....

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Kamu sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye2 yazı
yalovada güzel bir (bulabilirsen deniz kearı)kahvehane aç emeklilerin gelebileceği fazla sermayede gerektirmez

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Bankacylyk-Finans
Üye419 yazı
Eğitimin ve özelliklerinden bahsedebilirsen daha ilginç önerilerde bulunabiliriz.
selamlar

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Muhasebe
Yeni Üye6 yazı

evet, bana gorede biraz kendinden bahsedersen, olumlu birtakım tespitler yapabiliriz. ama yalova kucuk olduğu kadar bolgedeki buyuk sanayi kuruluşları ile kucuksenmeyecek bir yer..
orneğin bir ajans kurup; bu firmalara promosyon, baskı vb. işlerini gorursun.. bu işleri istanbul dan ucuza hallettirip, iyi fiyatlara orda pazarlayabilirsin. bu konuda sana yardımcı olurum. kolay gelsin..
kkk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye46 yazı
Merhabalar,
Egem Yenilenebilir Enerji Sistemleri Ltd.Şti. olarak Nano Teknolojinin hızla kullanılmaya başlandığı şu
günlerde ürünlerimizi İl Distribütörlerimiz ile paylaşarak büyümeyi hedefliyoruz. Distribütörlük şartları ve
detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir ( www.forexnano.com ) ya da 0 216 572 80 79 ,
ve 0 532 392 95 79 no'lu telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.

Mehmet Oral

Satış ve Pazarlama Koordinatörü
Mehmet Oral

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
mrba kardeş ben çınarcık ta bir restorabt açtım çok güzel çok hoş ama sezon çok kısa oldugu için yeterli gelmiyor birde ramazan yaz ortasına geldigi için tekrar kapattım şimdi boşum bende senin gibi arştırıyorum benim le tanışırsa n birbirimize daha faydalı olabilecegimizi düşünyorum ben iş buluyorum ama yalnız olmuyor adama ihtiyacım var projelerimi şahsen görüşürsek daha iyi olacak sanırım tel0549 245 0 727
saygılar
kxaxbx

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Ymalat
Editör5590 yazı
Yalovada pansiyonculuk ve tekstil satışı işi çok yoğundu bir zamanlar şu anda bu durum biraz yok olmuş gibi görünüyor.

Meyve bahçesi ve yakın pazarlara satış. uzun vadeli ve nisbeten yatırımlı ve bilgi isteyen bir iş.

Çicekcilik ile ilgili bilinen merkezlerden biri. Bu da yatırımlı bilgi ve kısa vadeli olmayan bir iş.

Merkezinde bir kıraathane kolay işlerden biri. Müşteri bulacağı kesin.

Yalovadaki bazı firmalara dış pazara açılmak konusunda danışmanlık hizmeti çok işe yarayacak bir iş fakat para çıkaracak şekilde kurabilmen gerek. Dar bir bakış açısı ile çalışmamaya çalışan bu işletmecilerin aklına girebilmen gerek.

Mesela bölgedeki bütün imalatcıları dolaş mallarını ve fiyatlarını öğren. Sonra onlara müşteri bul. Eğer tek seferlik ücret alacaksan bunu baştan müşteri umuduyla ödeme yapacakları bir düzenleme ile tahsil et. Yok sürekli kazanmak istiyorsan o zaman bir firma kur malın müşterisi ile üreticiyi buluşturma sen al sat kazan.
Sizin orada irili ufaklı bir çok imalathane var ve müşteri diye kıvranıyorlar bazen.

Bu kadar..... Başarılar......

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
akinselcuk'a katılıyorum ama bilindiği qibi yaLova küçük imkanlar sınırlı aranacak müşterilerini il dışından bulman gerekicek sanırım yinede uğraşmaya değer ve umut veren bir iş
Senin Hasretindir Hücreme DoLan..

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye107 yazı
aslında yalovada yapılabilcek okadar cok iş var ki..ama insanların aklı sadece kahve büfe bakkaliye tarzı işlere yoğunlaştığındn insanlar iş bulamıyor.yada yapamıyor yalova evet ufak yer emekli yerimi artık hayır eskiden di o ..artık genc nüfus fazla tamam işsizlik cok ama işi olan gençte cok son zamanlarda gelen göçlerle yalova nüfusu baya arttı..benım yalovada 3 projem var sermayem yok diye yapamıyorum ama en az 2 tanesini en yakın zamanda hayata geçiricem yalova umut dolu bir şehir aslında..sadece cesaretli ticaret adamlarına ihtiyaç var ufak bi ipucu vermem gerekirse yalova yeni şeylere açık
erdinc ozen

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Dany?manlyk
Üye920 yazı
selamlar..... banim sitemi incelein. www.granitsanat.com..türkiyede ilk ve tek firmaim..araştirin ,bu iş yalovada iyi gider...karar verin iş birliği na hazirim. eğer ciddi iş kurmak istiyorsniz.
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye5 yazı
Üsttekı yorumlara katılıyorum ve tek eklemek ıstedıgım yalovada uzun vadelı bır ıs yapmak ıstıyorsanız en az 3 sansınızın olması gerek dıye dusunuyorum 1.sermaye 2.sermaye (tutmadıgında) 3.sermaye (baska bır sehırde iş yapma planınız olursa..) malum cunku bende yalovalıyım we azda olsa elımdekı sermayeyı degerlendıremıyorum ama su da war cıddı dusunen arkadaslar warsa iş konusunda yenı bı fıkrı olan temasa gecıp mevcut rıskı asagılara cekebılırız.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Ynternet
Üye180 yazı
selam arkadaşlar bende yalovada oturuyorum. ama iş kurmak isteyen arkadaşlarla bilgi alış verişi yapabiliriz benimde kafamda bazı projeler var,emzar kardeş senin iş teklifin nedir birde kazanç olarak bir fiyat yazmışsın bana kalırsa biraz abartmışsın gibime geliyor teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Di?er
Üye180 yazı
selam arkadaşlar bende yalovada oturuyorum. ama iş kurmak isteyen arkadaşlarla bilgi alış verişi yapabiliriz benimde kafamda bazı projeler var,emzar kardeş senin iş teklifin nedir birde kazanç olarak bir fiyat yazmışsın bana kalırsa biraz abartmışsın gibime geliyor teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Di?er
Yeni Üye27 yazı
Sayın körfez ;
Kendinizi uygun görüyorsanız,buyrun.Size hazır düzen ve mal.

Çınarcıkta üst katı da daire olabilecek durumda yaklaşık 300 m2 lik bir emlak ofisi.Bu ofiste duran ortağımızın rahatsızlığı nedeniyle sağlıklı mesai verip çalıştıramıyoruz (bizim esas ofisimiz Bayramoğlu-Darıca-Kocaeli'nde) Mükemmel kurulu düzeniyle,hazır internet sitesi ve portföyüyle 10.000 $ a devredebiliriz. Kirası 400 TL dir. İşe yatkın arkadaşlara hazır ekmek kapısı. Üstelikde klas.
www.cinarcikyuvaemlak.com
gokcen

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Emlakçy
Yeni Üye34 yazı
arkadaşlar herkese selam bende istanbulda yaşayan bir yalovalıyım. ayyakkabı ve terlik terlik sektöründe çalışmaktayım isteyen arkadaşlara uygun fiyatlara terlik ve spor ayakkabı temin edebilirim. vgevrek@mynet.com mail atabilirsiniz.
kerveg

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama