Pide salonu açma maliyeti nedir acaba bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hatta mümkünse kalem kalem nelere ihtiyacım olur onları da belirtebilecek birileri var mı acaba?
ilginize ve yardımınıza şimdiden teşekkürler...
Ne Yapmalı?
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - tarkansoykan arkadasim oncelikle allah kolaylik versin kafana koymussun benim yazilarindan anladigim kadariyla reklamci olman da bir avantaj tabii ben daha once bu isi yaptim uzun yillar oldu ama yinede restorant yoneticiligi yapiyorum yurt disinda dana ne gerekli anlatayim 1. hamur yogurma makinesi 2.sogan dograma makinesi 3.vitrinli buzdolabi 4.cesitli boylarda plastik saklama kaplari 5.bulasik yikama icin evye iki gozlu derinlerden 6.ic malzeme karmak icin derin kazan 2 adet 7.100 adet 22 cm lik tabak 8.bicak 10 tk 9.catal 10 tk 10.kasik 10tk 11.firin kurekleri 12.plastik dograma tahtalari 4 adet olabilir 13.hazirlik bicaklari 14.kullanim alanin 50 metre kare olsa 6 masa 24 sandalye 15.menaj tk 6 adet (tuluk karabiberlik) 16.firin ve calisma tezgahi 17.plastik hamur kazima spatulasi bunlar su an aklima gelenler eger istersen bu malzemelerin aliminda sana yardimci olurum antalyadan en az yuzde 40 ucuz bulabilirim antalya teslim bana gore tam kapi onune birde pilic cevirme makinesi koysan iyi olur ama acmadan once ustayi bulmalisin bu isin ilk kaidesi bu cunku sen malzemeyi dogru secemezsin usta listeyi hazirlarsa senin icin daha dogrusu olur simdiden kolay gelsin antalyaya yolumuz duserse gelir pideni deneriz insallah bu arada benim tum ailem antalyada evimde orada tabiiki |
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - yusuftalha allah utandırmasın herşeyin başı niyet etli ekmek mi bafra pidesimi demişsin bana sorarsan rizke girme karadeniz pidesi yap kavurmalı kaşarlı karışık v.s neden girme diyorum etli ekmekle bafra pidesi ustası bulmak zor herkez sana yaparım diyor ama ben bafra pidesini biliyorum yedim yani yaıpılışınıda biliyorum onu her usta yapamamaz yarın ustan kızdı gitti hadiye bunlrı heryerde bulamasın ama karadeniz pidesini bulursun yerin cok güzel sade sezonda sana yeter de artar ama ilk işe nasıl başlarsan öyle gider ne olursa olsun iyi ve kaliteli duyur ismini oralar sıcak yerler unun iyi bir marka olsun kaliteli olsun ki hamurum dayanma dirençi fazla olsun dedigin gibi dogal gaz yoksa odun fırını olsun aman yeni fırın yaptırcaksan işi cok iyi bilen birine yaptır nedeni fırın nekadar güzel olursa okadar az odun yer ve fırın kendi osossını okadar korur sana tek maliyet para tutacak şey fırın onun dışındakileri istersen burdan bende sana araştırırım onlar para tutmaz tabi üst üstte gelince tutuyoda eger başka yardımcı olacagım bir konu olursa elimden geleni yaparım |