Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çubukta Patates ,yeni İş Fikri

BaşlatanslewinTarih27/03/2010 14:15:22Yorum82

İlk mesaj
Yeni Üye57 yazı

ÇUBUKTA PATATES ÜLKEMİZDE YENİ TANINMYA BAŞLAYAN BIR ÜRÜNDÜR. PATATESİN BAMBU ÇUBUK ÜZERİNDE SPİRAL ŞEKİLDE KIZARMIŞ BİR BİÇİMDE SUNULMASIDIR.PATATES KIZARDIKTAN SONRA 6 FARKLI BAHARAT ÇEŞIDI ILE TADI ZENGİNLEŞTİRİLİR. GÖRÜNTÜSÜ VE TADI ILE ÇOK FARKLI VE ILGI ÇEKEN BIR ÜRÜNDÜR.

İŞİ YAPABİLMEK İÇİN ÇOK PROFESYONEL OLMAYA GEREK YOK,KISA BİR EĞİTİMLE HERKESİN ÇOK RAHAT YAPABİLECEĞİ BİR İŞ.

ANA EKIPMANI PATATESİ SPIRAL HALE GETIREN MAKINASIDIR.BU MAKINAYIDA TÜRKİYEDE ILK YAPAN KİŞİYİM.

BU İŞİ YAPABİLMEK İÇİN GEREKLİ OLAN EKİPMANLAR;

SATIŞ ARABASI PASLANMAZ
PATATES KESME MAKİNASI, TAMAMI PASLANMAZ FULL OTOMATİK SAYAÇLI GÜVENLİ VE GARANTLİDİR + TAMAMI KENDİ ÜRETİMİMİZDİR.
ENDÜSTRİYEL FRİTÖZ,ARABA ÜZERİNE MONTE EDİLİR.
BAMBU ÇUBUK
BAHARAT VE BAHARATLIKLAR
MAŞA TEPSİ YARDIMCI EKİPMANLAR

STANDLARIMIZ KOMPLE GİYDİRMELİDİR.GÖRSELLİK BAKIMINDAN İLGİ ÇEKİCİDİR.PASLANMAZ OLMALARI SAĞLIK AÇISINDAN HERHANGİ BİR SORUN TEŞKİL ETMEZ.KULLANILAN YAĞ FRİTA YAĞDIR VE TRANS YAĞ İÇERMEZ SAĞLIKLIDIR.İHTİYAÇ DUYULAN TÜM EKİPMANLARI İSTENİLDİĞİ ZAMAN TEMİN ETMEKTEYİZ.

AVM TARZI YERLER İÇİN KARBON FİLTRELİ DAVLUMBAZ UYGULAMASI YAPILMAKTADIR.OLUŞAN YAĞ KOKUSU KESİNLİKLE DIŞARI NUFÜZ ETMEZ,KİRLİ HAVAYI ALIR TEMİZ HAVAYI DIŞARI SALAR.AVM LERDE SORUNSUZ ÇALIŞMAYI SUNAR.BU EKSTRA BİR MALİYET İÇERMEKTEDİR.

VE TABİKİ PATATES.PATATES MEŞHUR AFYONUN KIZARTMALIK CİNSİDİR.TAZE VE LEZZETLİDİR.

KAR ORANLARI ÇOK YÜKSEKTİR.YATIRIM MALİYETİ GERÇEKTEN DÜŞÜK BİR İŞTİR.KONİKS DE ANLATTIĞIMIZ GİBİ YER VE LOKASYON KİŞİYİ FARKLI KILAR VE SATIŞINI ARTIRIR.BİR ÇUBUKTA PATATESİN MALİYETİ 35-45 KURUŞTUR.ORTALAMA SATIŞ FİYATI 2 TLDİR.GÜNLÜK İYİ BİR YERE SAHİP İSENİZ ORTALAMA 150-250 ADET ÇUBUK RAHAT SATABİLİRSİNİZ.

EĞER İSTERSENİZ TEK MAKİNA OLARAK TA VEREBİLİRİM. MAKİNAYI www.cubuktapatatesmakinasi.com adresinden inceleyebilirsiniz.Makinanın fiyatı tek olarak 750,00 tl

KOMPLE SİSTEM İSTERSENİZ HER ŞEY DAHİL 3000 tl DIR.SİSTEM HER ŞEYİ KAPLAMAKLA BERABER SİZ SADECE YERİNİZİ AYARLIYORSUNUZ.

BEN KOCAELİ SANAYİ SİTESİNDEYİM VEYA BURDADA İNCELEME FIRSATINIZ OLABİLİR.

SAYGILAR

ENGİN USTA
0507 991 28 85

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
82 yorum
Yeni Üye57 yazı
ARKADAŞLAR İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ,GEREKLİ BİLGİLER MAİL ADRESLERİNİZE GÖNDERİLMİŞTİR.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
Yeni Üye85 yazı
detay alabilirmiyim.Ekipmanların fotoları ve bambu çubukları nerden temin edeceğiz
erizmir@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci
Yeni Üye57 yazı
ARKADAŞLAR BİLGİLER GÖNDERİLMİŞTİR.

Üye468 yazı
cubugun tanesini kaca veriyorsunuz

Yerleşim ALMANYA / MunihMeslek Serbest meslek
Üye468 yazı
kaca satiyorsunuz bir cubuk patatesi

Yerleşim ALMANYA / MunihMeslek Serbest meslek
Yeni Üye57 yazı
bir çubuğu ben yerine göre 2 veya 2.5 tl den satılmasını tavsiye ediyorum.

Yeni Üye9 yazı
slm fiyat ve ekipman olarak neler lazım .. ben sahilde cafe açıyorum cafeye koyabilirmiyim. iyi günler umutlugizemlik@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye57 yazı
bilgiler gönderilmiştir ,kolay gelsin

Yeni Üye4 yazı
merhaba
bu standlar AVM gibi kapalı mekanlarda koku ve duman yapmaz mı?
Memin

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ö?renci
Yeni Üye57 yazı
mrb

bu stantlar açık alanlar için yapılmış uygulamalardır.kapalı alanlar için farklı bir sistem uygulaması yapılmaktadır.kapalı alanlarda koku yapar

Yeni Üye57 yazı
bilgi gönderilmiştir

Yeni Üye35 yazı
ayrıntılı bilgi yani yani yapımı bize tamamen kaça mal olacağını adet maliyet fiyatı adet satış fiyatı gibi alabilirmiyim ordulufaruk-52@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye57 yazı
faruk 52
aslında burdaki bilgiler dışında fazla bir bilgi içermemektedir
kazanç oranları yazımızdada belirtilmiştir.bu işe başlayabilmenin tam maliyeti size 3000 tl ye mal olmaktadır.çalışır halde hazır kurulu.yer faktörüne göre de 150-250 adet satış rakamlarına ulaşabilirsiniz.konser fuar festival alanlarında iyi satışlar elde edilebilmektedir.

Üye168 yazı
detaylı bilgi fiyat bilgisi. manuel ve otomatik makinalar ayrı ayrı galiba. bunların haricinde kızartmak için makina lazım galiba doğrumu anladım. mevluttur@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye57 yazı
gerekşi olan bilgiler gönderilmiştir arkadaşlar