Bu kadar karmaşa içinde şaşırıp kalıyoruz,birdenbire ne yapacağını bilemez insanlar haline geliyoruz farkında olmadan..Gün gelirde geriye dönüp baktığımızda birşeylerin çok geride kaldığını görüyoruz son zamanlarda..içimizi bir pişmanlık kaplıyor sonra mutsuz oluveriyoruz elimizde olmadan..
Peki tüm bu etkenler içinde nasıl mutlu oluruz,neler yapabiliriz diye düşünebiliriz!
İşte çözüm burada başlıyor bence mutlu olmak için çaba sarfetmeliyiz,mutluluğumuzu sağlayacak etken veya edilgenlerin temelini atmaya bakmalıyız,birşeylere geç kalmadan...Ben bu konuda kişisel gelişim kitaplarını çoktan takip etmeye başladım bile..oradan öğrendiğim bilgilerle daha geniş bir perspektifden bakıyorum hayata artık..Bir hata yapacaksam veya kızacaksam eğer bişeylere, öğrendiklerimden yola çıkarak kendimi kontrol edebiliyorum,demek istediğim mutluluk bazen kendi gelir,bazen hiç gelmeyebilir de..O gelmiyorsa biz onun için çaba sarfetmeli ve onun peşinden gitmeliyiz,bizi mutlu eden şeyleri yapmalıyız,tabi bunları yaparken başka insanları mutsuz etmeyerekten yapabilmeyi başarmalıyız bence..ben mutluluk yolunun başında olduğuma inanıyorum,onu bir yol olarak,bir serüven olarak görüyorum,onunla kapışmaya hazırım yada dans etmeye.
E________NgİN-)