Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Pet Şişe Geri Dönüşümü

BaşlatanASERİHSANTarih24/03/2010 04:15:13Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
ARKADAŞLAR bilinçli bilinçsiz insanları yönlendidmeyelim lütfen bu gün türkiyede enzor bulunan hurda daha doğrusu en kıymetli hurda pet şişedir.Nedeni ise gereğinden çok fazla geri dönüşüm tesisi olmasıdır . Şu anda tesislerin %80 ihurda bulamadığı için ayın en fazla 15 gününü çalışabiliyor . Ayrıca bazı arkadaşların söylediği gibi pet şişenin tam anlamıyla 1. kalite dönüştürülebileceği bir tesis öyle küçük rakamlara kurulamaz.Ciddi yatırımlar ve çevre ve orman bakanlığından lisans gerektiren bir iştir . Kabaca 1000 metrekare kapalı 1000 metrekare açık alanın haricinde yapmak istediğiniz kapasiteye göre 1 ile 1,5 milyon dolarlık bir yatırım gerektirir . Bu arada 500 metrekarede bir kırma ve bir havuzla bu iş yapılır diyen arkadaşım heralde yaptığı veya yapmayı düşündüğü malzemeyi asfalt şantiyelerine dolgu malzemesi olarak satmayı düşünüyor . Çünkü başka bir işe yaramaz.Kendim geri dönüşüm tesisinde işletme müdürüyüm bizzat işin içerisindeyim . Hal böyleyken yinede pet şişe geri dönüşüm tesisi kurmak isteyen varsa piyasada işsiz kalıp danışmanlık yapan arkadaşlarımızdan yardım alabilirler.........
HERKESE SAYGILAR.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye187 yazı
Peki pet şişe tedarik etsek size, tonu ne kdara satılıyor, ayrıca şişeleri de birilerine toplatacaz.. içinde su olma durumu vs gibi sorularım var bu konuda yardımcı olabilrseniz çok sevinirim. İlginize şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla
Başarılar
Serkan DİRİL
ERZİNCAN
ZİHİN FUKARA OLUNCA FİKİR UKALA OLUR...

http://www.kargosubizden.com

Yerleşim Türkiye / ErzincanMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye7 yazı
slm arkadaslar,
madem bu urun bulunmakta zorluk cekiliyo bunu yurt disindan mesela bulgaristandan turkiyeye ihrac etsek tonunu ne kadara satabilirz pazar bulabilirmiyiz sikistirilmis ve paletlenmis halde yardimci olursaniz sevinirim saygilarimla
Gunay Ozgur.
e-mail: gunay-oz@hotmail.com
email-msn:gunay-oz@hotmail.com
adress:kaptan raycho no:56 Plovdiv/Bulgaria

Yerleşim Bulgaristan / PlovdivMeslek Ticaret
Üye210 yazı

Haftalık 100 ton hurda pet şişe arıyorum
Avrupa yada tr bu işle ugrasanlar bana ulassın
Buzmavisi@hotmail.fr
BaNa DarBe AtAni BenDe HaRbE SoKaRiM

Yerleşim Fransa / Mulhouse