Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ev Yemekleri İşi Yapmak İstiyorum.

BaşlatankarenTarih23/03/2010 01:30:35Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhaba arkadaşlar,
Adapazarı'nda gerçek anlamda her çeşit ev yemeği, pasta, börek, tatlı yapıp satma işi yapmak istiyorum.bu konu ile ilgili bilgisi olanlardan fikirlerini istiyorum. dükkan kendimin. merkezi ve işlek bir cadde üzerinde. acil yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.

teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / AdapazarıMeslek Emekli
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye223 yazı
Daha ne olsun dükkan kendinin üstelik işlek yerde diyosun.Peki niye bekliyosun?
Hemen bu gün başla hiç bir riskin yok.Sadece kaliteli yap ve fiyatları yüksek tutma inan gerisi gelecek...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye170 yazı
serti arkadasin da dedigi gibi gercekten yardim edilecek birsey yok elinizde hersey var daha ne duruyorsunuz.
Basarilar...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı

teşekkür ederim arkadaşlar.ama kar marjı nedir gerçekten tatmin edici işmidir.varsa bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var.nerden nasıl başlıyacagımı tam olarak bilmiyorum.çünkü daha önce hiç esnaflık yapmadım.

Yerleşim Türkiye / AdapazaryMeslek Emekli
Üye129 yazı
merak ettim bu ev yemeklerini insanlar gelip oradamı yiyecekler, yoksa evlere mi göndereceksiniz, yada alıp eve ***ürebileceklermi? ***ürebileceklerse ne gibi kaplarda satışını yapacaksınız?
bu konuda bilgim yok fakat bence çalışan insanların oradan alıp eve ***ürüp ailesiyle de yiyebileceği ürünler de satmalısınız...
mmm...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?retmen
Üye189 yazı
benim görüşüm şu şartlarınız çok olumlu siz ticareti yapabilirsiniz rahatlıkla çünkü işlek bir yerde kendinize ait iş yeriniz var.fakat.sakın kafanızı karıştırdığımı zannetmeyin.şuan günümüzde dikkat edin artık fast food lar çok daha yaygın yani insanlar ev yemeği gibi çeşitlere pek yönelmiyor diye düşünüyoru.bide benim kişisel iş kuralım önce bir şeyle başla sonra işler iyi giderse çeşidini arttır.şimdi ev yemeği vs.çeşide çok girersen.seni zorlar diye düşünüyorum.ama fast food unlu mamüller,gibi şeylerden önce başlarsan daha iyi olur diye düşünüyorum tabi sadece bir fikir.
edv

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye116 yazı
Bendende bir fikir sana mantı gözleme evi yap otantik bir ortmam kurup yap yanlız bu işi bir dekorcuyla anlaş herşeyi ona yaptırt
lilanet

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Esnaf