Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hatay'da Bir Cafe Açmak

BaşlatannehiremineTarih03/03/2010 22:51:18Yorum22

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
ortalama 5000-6000 civarı sermayem var. Aylık kirayla bir yer bulursam Hatay'da bir cafe açmayı düşünüyorum. Fincanda pişen kahve üzerine. Küçük şirin bir yer.. Hatay'da ilk olacağı için çalışır gibi geliyor bana.. siz ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler..
Bahar

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorum
Üye464 yazı
Merhaba Bakın Benden Tavsiye Her Ne Kadar Farklı Bir Yol Olsada Hatayı İyi Bildigimden Söylüyorum.
Hatayda Böyle Bir Yatırıma Şunuda Ekleyin Fal Bakımı Nasılmı Örnegin Kahveyi 10 Tl Tutun Falda Baktırın Bakın O Zaman Çok Kar Yaparsınız Cunki Şuanda Bile Bildigim Hatayda En Az 100 Fal Hastası Zengin Kesimden Arkadasım Var.Hani Fikir Verme Acısından Dedim.İsterseniz Dahada Detaylı Fikirler Verebilirim.
Hatayda Gidermi Bu İş Gider Çokda Güzel Gider Hatayın İlklere İhtiyacı Var.Bence Elite Biryer Yaparsanız Yani Kucuk Olsada Kaliteli Bir İş Çıkarırsanız Hatayda Kazanırsınız.Tabi Dedigim Gibi Dahada Fikirler Geliştirilebilir.
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Yöneticilik
Yeni Üye31 yazı
teşekkür ederim fikirleriniz için.. daha başka detaylı fikirlerinizi bekliyorum..
Bahar

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Gyda
Yeni Üye31 yazı

Arkadaşlar ortak olmayı düşünen yok mu koskoca Antakya da..?
Bahar

Üye464 yazı
Siz Ortakdamı Arıyordunuz Hımm..Ortaklık Yapıcak Mutlaka Bulunuz Bence..İsterseniz Antakyada İşime Ortak Arıyorum Baslıgı Altında Bir Konu Acıp Konunun İçine Durumu Yazıp Öyle Arıyabilirsiniz Bence Cok Daha Etkili Olur Ve Cabuk Geridönüş Olur.İsterseniz Öyle Yapın.
B.Kaan

Yeni Üye12 yazı
ortaklık düşünüyorsanız bana özelden iletişim numaranızı geçin

Yerleşim TürkiyeMeslek Emekli
Üye464 yazı
Bakın Cıktı Bir Ortak Bence Dedigim Gibi Yapın Bircok Ortaklık Teklifi Alırsınız.
B.Kaan

Yeni Üye31 yazı
hasancn34 merhaba. siz hataydan mısınız?
Bahar

Yeni Üye31 yazı
bu arada sayın idealist dediğinizi yaptım. başka başlık altında ortak arıyorum dedim. ama sadece 1 kişi çıktı. :) şimdi ne yapacam??
Bahar

Üye464 yazı
Bence Bekleyin Derim Mutlaka Gelicektir Cunki Daha Acık Konu..Hatay Diye Belirttinizmi Baslıkta.Şaka Bir Yana Ciddi Ciddi Hatayda Olsam Ortak Olurduk Süperde Mekan Yapardık Acıkcasıda Mersindeyim..Hatay Güzeldir Cunki Cok Severim Ben Hatayı.Orada Bu Tarz İşlerde İyi Calısırsan Cok Güzel Kazanır Örnegin Vivaldi Gibi Ki İyi Bilirim orayı.
B.Kaan

Yeni Üye82 yazı
eğer mustafa kemal ünıversıtesı yakınlarında bır cafe bulursan öğrencı cevresi yapabılırsen türkü bar acabılırsen olabilir veya hiç anlamıyorsan dürümcü aç içine de acı koy iyi satar.
a.özdemir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye31 yazı
tesekkurler bandischka. mkü bana uzak kalıyor. bi de ben hatayda ilk olmak, kimsenin önceden yapmadıgı birşey yapmak istiyorum.
Bahar

Yeni Üye31 yazı
idealist arkadaşım hataya gelmen imkansız mı?
Bahar

Yeni Üye9 yazı
mrb nehiremine bende hatay belenliyim öncelikle hatayın neresine kahve işini açıcağın önemli olan merkezmi antakya demişsin ama neresine ??????????

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Di?er
Üye464 yazı
Nehiremine Hanım Malesef İmkansız Yani Hayatda Yaşamak En Büyük Hayalimdi Ama İşlerim Mersinde Oldugu İçin Gelemem Hataya Ben Ortalama Ayda 1-2 Kez Gelen Birisiyim Artık Eskiden Daha Sık Gelirdim.Yani Kalıcı Olamıyorum Orda.Ama Düşündüğünüz Şey Orada Çok İyi Olur..Elite Kesime Hitap Ettiğiniz An Çok Yükselirsiniz Çünki Oranın Müşteri Yapısını Ve Birçok Ticari Olusumunu Nelerin Kazanıp Nelerin Kazanmıyacagını Zamanında İyi Fizibilite Etmiştim İyi Biliyorum Yani.
B.Kaan

Üye464 yazı
Zaten Siz Açın Ben Size Müşteriler Yönlendiricem Yeriniz İçin Hayırlısı İle İnşallah En Kısa Zamanda Çözüceksiniz Bu Sorununuzu Ben İnanıyorum.
B.Kaan

Yeni Üye31 yazı
Teşekkür ederim idealist. Sizler gibi dostlar oldukça sırtımız yere gelmez..
Bahar

Üye464 yazı
Biz Dayanışma İçerisinde Olmalıyız Ben Hep Bu Felsefeyle Yaşarım.Zaten Birbirimize Olan Bağlılığımızın Zayıflığından Güzel Ülkemiz Bu Hale Geldi..Bilgi Ve Başarı Paylaştıkça Çoğalır.
B.Kaan

Yeni Üye82 yazı
NEHIR EMINE HANIM EĞER İLK OLMAK İSTIYORSAN O ZAMAN ŞÖYLE ALKOL LÜ DÜŞÜNÜRSEN KAHVENIN YANINDA NANE LİKÖRÜ KOY KAHVE 3 LİRAYSA 4 TL YAP SAT.EGER ALKOLSUZ DÜŞÜNÜYORSAN KAHVENIN YANINDA LOKUM KOY KÜÇÜK PARMAK.KARE LOKUMLA 3 LIRAYSA 3.5 TL YAP O DA İYİ GİDER.ŞİMİD SADECE HAYAL ET.MEKANIN TARİHİ GÖRÜNÜMLÜ,TÜRK SANAT MÜZİĞİ ÇALIYOR ZEKİ MÜREN VE T.SANAT MUZİĞİ KAHVE YAPIYORSAN KÖZDE İYİ OLUR YAPAMIYOPRSAN ARCELIK KAHVE MAKINESİ AL 270 TL CIVARI.KAHVEN FAZIL BEY TÜRK KAHVESİ OLSUN SAT.İYİ GİDER.GELEN TEK GELMEYECEKSE KAHVEDEN SONRA ÇAY SOR İÇERMİSİN DİYE İSTANBULDA KAHVE 4.5 TL 2 KİŞİ 9 TL KHVEDEN SONRA 2 ÇAY 5 TL NE ETTİ.14 TL 10 DAKIKA İÇİNDE NASIL AMA .BANA DA BIR ARA YAZABILIRSEN (KÜÇÜK ŞEYLERDEN KAZANÇ) BENIM UĞRARSAN SEVİNİRİM
a.özdemir

Yeni Üye82 yazı
AMA ANTAKYADA FİYAT NEDEİR BILMIYORUM BUNU DA GÖZ ÖNUNE AL SAYGILAR
a.özdemir

Yeni Üye31 yazı
merhaba bandiscka, fikirlerin için teşekkürler. lokum ikramını ben de düşünüyordum. közde kahve yapımı çok zahmetli olur. ama benim düşündüğüm başka bişey var. neyse şimdi sırrımızı vermiyelim. ama yine kahve incanda pişmeli evet. hatayın kahvesi meşhurdur. fazlı mı fazıl mı burda o tarz kahveler gitmez. hatay insanın damak zevki biraz daha farklıdır. sanat müziği ara sıra olabilir ama daha çok elit kesime hitap etmek istediğim için new age, klasikler, fransızca müzik felan düşünüyorum. zeki müren böyle bir ortamda gitmez bence. siz ne işle ugraşıyorsunuz?
Bahar

Yeni Üye31 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - İdealist
Biz Dayanışma İçerisinde Olmalıyız Ben Hep Bu Felsefeyle Yaşarım.Zaten Birbirimize Olan Bağlılığımızın Zayıflığından Güzel Ülkemiz Bu Hale Geldi..Bilgi Ve Başarı Paylaştıkça Çoğalır.

yeniden teşekkürler.. sizin gibi düşünen insanların sayısı o kadar az ki... ne yazık ki ülkemiz yalnız ve yalnız kendi çıkarını düşünen insanlarla dolu...
Bahar

Üye464 yazı
Kesinlikle Öyle Gerçekden Dayanısma Samimiyet Gerçekden Kalmamış.
B.Kaan