| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - meleti ben her zaman Kibrisda o kadar ogrenci olmasina ragmen neden bir Mcdonalds yok onu merak ediyorum.
|
Kıbrısta Mcdonalds olmaması bildiğim kadarıyla kıbrısın tanınmış yani yasal bir devlet olmamasından dolayı kaynaklanıyor yinede emin değilim.
selamlar ben kıbrısta askerlik yaptım istanbulda yaşıyorum bence oranın en büyük eksiği güzel işlek bi yerde fırın unlu muamül satan bi yer göremedim bence bi araştırın şimdiden başarılar
|
girnede işlek bir yerde dükkan açmak öyle kolay değil güzel fikir gerçekten böyle bir eksiklik var girne de simit dünyasının yeri süper ama duyduğuma göre ürünlerini güzel yapmıyorlamış elimizde öyle bir yer olsa paraya para demezdik ama işte işlek yerde dükkan açmak zor:)
Merhaba arkadaşım haftasonu kıbrısta bulundum ve dikkatımı çeken ilk şey sabah kalktığımda kahvaltı edebıleceğim bır yer aradım doğal ürünler sunacağınız bır kahvaltı salonu öğleden sonrada zeytinyağlı ve hamurişi tarzı yemekler sunan(yöreselde olabılır) hiç bir yer göremedım bence tutulabılır dıye duşunuyorum.
|
güzel fikir aslında bize çok uygun ama ne kadar tutulur bilemiyorum sadece kahvaltılık hamurişi olmaz gibime geliyor bunun yanında hamburger ve benzeri ürünlerde satılması gerekiyor ki buda biraz güzel bir iş yeri istiyor güzel iş yeride para istiyor:)aslında benim kafamdaki fikirlerden biride küçük bir imalathane açmak ve orda hamurişi yapmak dediğim gibi annem bu işlerden çok iyi anlar zamanında kendi yaptığı hamurişlerinden günde 200 taneye yakın sadece poğaça satılıyordu (tanesi 1.5 tlden)tabi bunun yanında diğer börek çeşitleride var imalathanede bunları yapacaksın üzerine ambalah kendi markanı yapıp marketlere satacaksın güzel bir iş olur iade kabul edersen zaten marketlerin hepsi senden alır iade gelse bile kazançlı bir iş olduğundan yine kar edersin ama sadece düşünce işte:)
oto yedek parça ve aksesuar !!!!
|
ne ben nede babam anlar o yüzden bu işi yapamayız :)yinede tşk ederim