Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Led Reklam Panosu

BaşlatanerhanmixTarih19/03/2010 10:56:55Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye22 yazı
Arkadaşlar Ankaranın ilçesindeyim led ekran reklam panosu ve reklam ajansı kuracağım nasip olursa ve bulunduğum yerde bu işi yapan yok.Yorumlarınızı beklerim ve bu işimin yanında alternetif nasıl işler yapabilirim.Birde ulusal reklam ajasları yerel reklam verme konusnda nasıl bir çizgi takip edebilirim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye185 yazı
led ekran fiyatlarını biliyormusunuz.oldukca pahalıdır.ama reklam ücretleride oldukca yüksektir.ama özellikle ist-ankara-izmir gibi büyük şehirlerde yaygınlaşamaya başladı.ticari olarak tavsiyelerde bulunamam çünkü sektörüm diil.ama led tv yi size en iyisini en uygun fiyata temin edebileceğimi garanti edebilirim.siz sadece hangi özelliklerde bi led istediğinizi söyleyin ben size en uygununu temin edebilirim.japonyada ve çinde ithalat ihracat şirketimiz var.size gereken kolaylığı sağlayabilirim.şimdiden kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / MuglaMeslek Turizm
Yeni Üye22 yazı
Arkadaşım teşekkür ederim türkiyede bulunan firmaların hepsi ithal ediyorlar.uygun fiyatlısını buldum.Asıl amaç ürünü aldıktan sonra servisin devamlı olması.3,20 mt ye 2,90 mt 20 piksel ekran alacağım.uygun fiyat bulabilirsen mesajını bekliyorum.ilgin için teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im