Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Aylık 150-200 Lira Ek Gelir Lazım!! Yardım!!!

BaşlatanogrenciTarih13/03/2010 13:09:45Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
merhaba çanakkale 18 mart üniversitesi kimya bölümü öğrencisiyim.Aylık 150-200 lira ek gelire ihtiyacım var.
yardımcı olabilir misiniz.

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye36 yazı
ankatörlük yapabilirsin.zordur ama bi öğrenci için sağlam bi gelir kapısıdır.yada eğer ingilizcen varsa yada matematik fen alanlarında iyi isen ilkokul ve ya lise öğrencilerine ders verebilirsin.bu derslerin min saatlik ücreti 20 tl dir.ama bunun içinde çevre faktörü önemli özel öğrenci bulmak biraz uğraş gerektirir.

Yerleşim Türkiye / AnkMeslek Ö?renci
Üye108 yazı
kardeş part time çalışarak aylık hedefinin üzerinde kazanabilirsin.İstanbul merkezli network marketing firması müdürlerindenim.sağlıklı yaşam için doğal,organik ürünler üzerine çalışıyoruz.organik besin takviyeleri,kişisel bakım ürünleri,doğal içecekler,vücut ve cilt bakım ürünleri,kozmetik v.b alanlarda sağlıklı ürünlerle çalışmak istersen sana yardımcı olurum.başarılar
sdogan.034@gmail.com
sdogan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye113 yazı

kardeşim bu işi yaparsan sana 150 200 degıl 1500 2000 tl kazanırsın..boş zamanında yap yeter bı nevı seyyar emlakçılık bu iş..termal tesıste bulunan devre mulk satışı her satış için 400 tl verırım..ben ayda beş tane satıyom çok zorlamdan kendımi istersen çaldır ararım..532 6902228

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye68 yazı
alpay bey devremül satışı için mturan53@gmail.com adresine detaylı bilgi gönderirseniz sevinirim iyi günler.

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Serbest meslek
Yeni Üye6 yazı
Oriflame ürünlerinin satışını öğrenci arkadaşlarınıza yaparak bu parayı rahat kazanırsınız. Mart ayı üyelik kampanyasını kaçırmayın 15 yerine 1 TL ile üye olun ilgilenirseniz özelden mesaj atabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye3 yazı
arkadaşlar evde yapılabilecek işlerde olabilir takı tasarım işi haricinde

saygılar

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ö?renci
Yeni Üye9 yazı
internetten para kazanmak istiyorsan su linki incele ben oturdugum yerden kazanıyorum network sistemlerinden farklı pazarlık satışı olmayan bir sistem su linli tıkla**** videoyu izlemeni ve ordan geniş bir bilgi almanı tavsiye ederim. aklına yatarsa günde bir saatini ayırarak bile güzel paralar kazanabilirsin arkadasım.

http://ortakheyecan.com/ortakgelir/affiliates/signup.php?pid=1938dc71

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Halkla ili?kiler
Üye1359 yazı
pazarlara çık çanta, terlik ya da çorap vs sat..
okulda gezi düzenleyebilirsin istanbula turquazooya felan...ya da beyaz show okan bayülgene gibi.
otobüs firmalarıyla anlaşabilirsin
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
alpay33 ekledim

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ö?renci