Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Çiğ Köfte Yapabilirmiyim Ki?

Başlatancuce98Tarih19/03/2010 01:07:44Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Merhana arkadaslar,
Ankarada 30 metrekare dukkanım var canlı sayılabilecek bir yerde. Burada çiğ köfte dukkanı açmak istiyorum.Fakat franchise veren yerler çok para istiyor.Çiğ köfteyi kendim yapıp satabilirmiyim.Deneyimli arkadaslar fikir verir ise sevinirim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye110 yazı
arkadasın kendın yapıp hazır cıgkofte tadını elde edemezsın kılosu 7tl veya 8 tl den hazır alıp satman senın ıcın daha ıyı bence satabılcegın kadar alırsın bıttıgınde gene sıparıs verırısın istanbuldan otobuse verırler sen anlaradan alırsın... ve franchise almana cuvallada para vermene gerek kalmaz ıyı calısmalar ...
1984

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye223 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ortak_1010
ben cikoftecilik yaptım arkadaş istersen beraber yapalım geliyorum_72@hotmail.com

bende bu işi yapmak istiyorum.dışarıdan hazır alıp satmak niyetindeyim.

Kilosu kaça alınır ?

Kilodan kaç porsiyon çıkar ?

Porsiyonu max. ve min. kaça satabilirsin ?

Bilgi verirseniz sevinirim.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye110 yazı
kılosu 7veya 8 tl yerı ıstanbulda kagıthanede fabrıkası .porsiyon olarakta 15 tane durum cıkar arkadasım
1984

Yeni Üye6 yazı
Ortak ıs yapmak ıstemıyorum kusura bakmayın. Kendım yapamaz ısem bır yerden alıp satarım artık.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Üye110 yazı
comandante 1453 arkadasım yrn adresını ve tel numarasını alıp sana bıldırıcem sana burdan arkadasım
1984

Üye110 yazı
arkadaslar tatoğlu çigköfte 212 654 50 51 ıyı calısmalar
1984

Üye358 yazı
Etsiz olursa olur ama etli olursa en kısa zamanda kanunen işyerin kapanacaktır haberin olsun iyi araştır.
Bulundugum ilde satışı kesinlikle(satan işyerleride ürünü kaldırdı) yasaklandı.AB uyun çercevisi dolayısıyla diye biliyorum ama tam net bilgim yok araştırmanı dilerim .
saygılar...
bilgi paylaşıldıkca anlam kazanır.

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er