Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ziraat Bankası Sübvansiyonlu Kredi.

BaşlatanNEROKUNGTarih18/03/2010 20:44:50Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
merhaba,
1,000,000 TL sübvansiyonlu kredi almak istiyorum 80 dönüm tarlam war teminat olarak.

gereken sartlar nelerdir acaba iyi bilen birisi yazabilirmi

alacagım krediyle 200 başlık acık besi yapmak istiyorum mümkünmüdür
simdiden tesekkürler

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Editör5590 yazı
Bunun için Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarım Ekonomisi bölümüne gidip hocalarla görüş. Bir proje yapıp bir çok krediye başvurabilirsin. Tapulu arazinin yanısıra birazda paran varsa önün açık.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye44 yazı
o bahsedilen kredilerin hepsi yalan dolan. arsayı teminat alırlar mı bilmiyorum. ben çok araştırdım çok uğraştım ama sonunda bankadakilere bağarmaktan başka bir sonuç elde edemedim. eğer parti vb. yerlerde irtibatlarınız varsa işiniz kolay yoksa sonuç almanız çok zor. ben tavukçuluk için uğraştım siz büyükbaş diyorsunuz sonuç değişir mi bilmiyorum. kolay gelsin şimdiden.

not: özellikle doğu ve güneydoğu için büyükbaş konusunda farklı destekler söz konusu. ancak bankayla olan her türlü işinizde yukarıda yazdıklarım geçerli.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye21 yazı

hayvancılığa sen kafaya takmışın ama o şekilde kredi ülkede kalmadı farkında değilmisin bankalar bile bu krizde şimdiye kadar kazanamadıkları karları elde ettiler bunun nedeni çok sağlam bir şekilde kredi vermeleri.
sen bankadan 1000000 tl alabilmen için 2000000 tl lik ipotek vermen lazım artı iki tane varlıklı kefil prejeye alacağın kredi yapacağın işin %40 sen peşin yatıracaksın iş bittikten sonra banka karşı tarafa %60 ödeyecek. yatırım kredisi 7 sene altı ayda bir devre faizini ödemek şartıyla işletme kredisi 24 ay yani senin 80 dönüm yere bankanın vereceği hiç bir şey yok kardeşim istersen dene ben bu kredileri 17 senedir kullanıyorum işletme kredisi olarak şu andada 800000tl ciftliğimi ipotek ettim 200000 tl verecekler oda 350000 yatırıma malı baştan ben koyacam malı görecek faturaya göre karşı tarafa %60 ödeyecek EN ÖNEMLİSİ CİFTLİĞİN TAPUSU YANINDA BİRDE MERKEZDEN ipotek vermen lazım dediler.ve onuda vermek zorundayız sana bol şanslar inşallah senin için hayırlı olur.
adnan

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Di?er