Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Distribütör Olmak

BaşlatanhexxeTarih14/03/2010 11:24:08Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Herkese merhaba arkadaşlar oriflame yada avon gibi network şirketlerinin distribütörlüğünü yapan yapmayı düşünen arkadaşlardan fikir yardımı bekliyorum. Sizce bu tür işler gerçekten kazandırıyor mu yoksa boşa kürek çekmek mi?

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Grafiker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye34 yazı
Bu tamamen sizin çalışmanıza bağlı olan bir durum. Network marketing bence başarılı bir sistem bencede değil dünyaca kabul edilen bir başarıya sahip. Burda önemli olan sizin bu işi yaparak nereye kadar ulaşmak istemenizdir. Çünkü para kazanmanızın sınırı yok. Kendi işinizin sahibisiniz ve kazancınızı siz belirliyorsunuz.
Herkes bu işi iyi yapacak diye birşey yok yapıpta kazanamıyanlar olduğu gibi başarıya ulaşanda birçok kişi var.
Denemekte fayda var.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye15 yazı
questnete üye ol bence

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye6 yazı

Sayın utkuuluer üye olmasını önerdiğiniz quesnet yargıya intikal etmiştir. bilgi almak isteyen arkadaşlar http://www.anti-quest.net/php/?p=93 linkinden detay öğrenebilirler. Lütfen oriflame, avon, amway vb gibi sıcak satışa dayanan sistemleri bu tür saadet zinciri sistemlerle kıyaslamayınız. Avon yada amway hakkında bilgim yok bu sistemlerde para kazanan ya da kazanmayı düşünen arkadaşlarım var. Ben ürünlerini kendimde kullandığım ve çevremde talep gördüğü için Oriflame tercih ettim. İlgilenen arkadaşlara oriflame üyelik ile ilgili bilgi verebilirim. üstelik bu ay üyelik ücreti sadece 1 TL .

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye26 yazı
http://www.amway.com.tr/productset/nFwbNm2ojH7ohXfqXBL1mg==

Amway ürünlerini buradan alabilir, inceleyebilirsiniz.

Kendinize bir sayfa oluşturup satıcı da olabilirsiniz.

10 yıldır hiç bir sıkıntımız olmadı amwayle.

Aylık 2-3 bin lira gelire ulaşmak için ayda 7-8 tam gün mesai yapmanız gerekir. Kalan zamanda ne yaparsanız yapın.
Red Puntakte Lens Esculante

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Psikolog