İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Çamaşırhane Açmak İçin Neler Gerekli
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorumB
Üye1359 yazı
Satılık Ziftin Olsun,
Selanik'ten Kel Gelir
Selanik'ten Kel Gelir
B
Yeni Üye7 yazı
Kaan
D
Yeni Üye17 yazı
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Lakin;sadece öğrencilerle kısıtlı kalacak bir proje değil.Oteller, Restorantlar, Kamu Kuruluşları, Kuaförler, Yat Firmaları, Güzellik salonları vs.bu hizmetten faydalanıyorlar,bilginiz olsun.
B
Yeni Üye7 yazı
Kaan
C
Yeni Üye3 yazı
keşke izmirde düşünebilseydiniz hemen karşılıklı konuşurduk.benim yıllardır çamaşırhanem var eğer işi biliyorsan bana göre kar marjı en yüksek iş.hedef kitlenizi belirleyip ona göre makina alınmalı yoksa hata olur.
Y
Yeni Üye2 yazı
Merhaba, Ben çamaşırhane işinin detaylarını bilmiyorum ama; işyerinizi hazırlayıp gerekli ekipmanlarınızı kurup çalışmaya hazır hale getirdiğinizde; vergi dairesi açılışınızı yapmanız gerektiğini biliyorum. Bunun için gerek evraklarınızla birlikte vergi dairesine başvurmanız gerekli.
C
Yeni Üye3 yazı
vergi dairesi en son yapılacak işler arasında.çamaşırhane işletmesinda hiç bir zaman parasız kalmazsınız her zaman az veya çok bir para akışı olur onun için açmayı düşünenlere tavsiye edrim.
1
Üye515 yazı
05/09/2010 : 11:34:36#8
Web sitesi
Alıntı
makineleri 5000 euro 4 tane çamaşırmakinesi 2 kurutmaa 30000 euro çok para
B
Yeni Üye18 yazı
http://www.isyeridevredenler.com/Capa_Sehreminide_Devren_Satilik_Camasirhane_Doc101743.html
8000e adam devrediyo
8000e adam devrediyo
DeĞiŞMeYeN TeK ŞeY DeĞiŞiMiN KeNDiSiDiR ...
F
Yeni Üye1 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - camasirci keşke izmirde düşünebilseydiniz hemen karşılıklı konuşurduk.benim yıllardır çamaşırhanem var eğer işi biliyorsan bana göre kar marjı en yüksek iş.hedef kitlenizi belirleyip ona göre makina alınmalı yoksa hata olur. |
İyi günler
İzmirde annem ve babam için böyle bir işletme açmak istiyorum.sizden bu konuda görüş ve önerilerinizi almak isterim..
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz