Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

20 Bin Ytl Hangi İş Koluna Yatırayım

BaşlatanmstfzknTarih25/01/2007 16:22:00Yorum38

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
ya arkadaşlar ben askerden geldim herhangibi bir iş bulamadım babanın destegi ile bir iş kurmak istiyorum
babam inşaat üzerine bir iş kur diyor
ben ise bir internet cafe kurayım diyorum

sizelerden başka bir iş fikri veya inşaat sektörü ve internet cafe kurmak konusunda fikir bekliyorum
bir iş kurmak

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
38 yorum
Yeni Üye5 yazı
neoldu iş kurabildinmi dostum.sensen ol parasız iş yap elindekiler le yetin ...n konuşkanmısın girişkenmisin.kıvırma yetenegin nasıl çevren çokmu

Yerleşim Türkiye / istMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
20000 ytllik mal al burda alacağın malın herşeyini öğren sonra trendleri gözden geçir ne alınır daha çok etrafı kolacan et sonra malı küçük partiler halinde alki tutmasa bile çok zarar etmeyesin 20yi 30 yap ilk önce sonra 30 u 50 yavaş yavaş yüksel zaten ilk iki basamağı bikaçsenedeyaparsan senin önün açık demektir ..alacağın mala iyi karar ver ne varsa ticarette var kardeşim hoşçakal ok
Akıllı insan bütün olasılıkları düşünür.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye113 yazı

Arkadaşlar merak ediyorum... 11 ay geçmiş aradan sayfayı açan arkadaş hiç bir yoruma karşılık vermemiş. Sağ olsun arkadaşlar çok iyi örnekler vermiş. Yazan kişiden çok genellikle okuyanlar yararlanıyorlar bence. Fikirlerinden dolayı tüm arkadaşları tebrik ederim. Benim fikrime göre:Herkesin bildiği işi yapması en iyisi. En iyi 3 iş ise bayanlara,çocuklara ve yiyecek işine bakmaktır. Herkesin gönlüne göre iş kurması dilegiyle.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye5 yazı
edebiyatın saglammı girişkensen çevrende varsa etrafında varsa emlakçılık yap sermayesiz iş

Yerleşim Türkiye / istMeslek Di?er
Yeni Üye15 yazı
yazık oldu babanın 20 milyarına

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - deligurbet
arkdasım ben 40 000 ytl ıle ınsaat sektorune gırıs yaptım herseyın bır baslangıcı vardır ılk bınam ı gecen sene bıtırdım 16 daırelık br bına yaptım yeter kı ıste azmet zorluklara bıraz katlan unutmakı her cefanın bır sefası vardır ınt. cafe bos iş coluk cocuklamı ugrasacan ınternet artık her evde var ben derım kı madem o tarzda ısler ıstıorsun bu paket donercı sıstemıyle calısanlar varya hemen ac bır tane 8 10 lıraya a carsın kendın kur ılerlet hava parasına sat bu sekılde bıraz dongu olustr hayattının 1bı 5 yılını koy ortaya gusel sermayen olur

Fazla abartmışsın gibi geliyor bana
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Editör5590 yazı
Ben olsam bir yaz kalıpcının diğer yaz da demircinin yanında işçi olarak çalışırdım.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı

Bugün : 10 dakika önce. Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim Yazara email gönder Email Yorumu değiştir Değiştir Alıntı Yorumu sil Sil Yönetime Şikayet EtYorumu Şikayet Et

herkese merhaba,30yıllık mesleki tecrübem var.emekli mekanik teknisyeniyim.
1 patent alınmış projem,1 patent işlemleri yeni başlamış projem,2 adette patent alınmayı bekleyen projem var...bu tasarımların 2 adetinin deneme üretimleri yapıldı.seri üretime geçmeye hazır durumda.fakat mali yönden tıkanmaya başladım.banka ve kosgeb destekleri umutsuz vaka.ortak aramak,ama dürüst birini bulmak zorundayım ama nasıl olacak bilemiyorum..projeler fuarcılık,reklam ve tanıtım,kuyumculuk ve çiçekçilik sektörü ile ilgili.değerli fikirlerinizi bekliyorum.cüzi sayılabilecek miktarda desteğe ihtiyacım var.buna karşılık ortaklık verebilirim...mail adresim;ceceylan@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat