Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Çin'den Ürün Almak İstiyorum Ama?

BaşlatancynthiaTarih10/03/2010 23:12:51Yorum20

İlk mesaj
Yeni Üye36 yazı
Merhabalar.
Çin'den 15-20 parça arası kıyafet sipariş edeceğim fakat bu konuda bilgisizim.aldığım tüm ürünler birbirinden farklı. yani ticaret amaçlı değil arkadaşlarımın ve kendi ihtiyaçlarım doğrusunda alıyorum.fakat gümrükte bi sorun olur mu olmaz mı bilemedim.

Alacağım ürünlerin toplamı 120-150 dolar arası bir şey tutuyor birde 50 dolara yakın kargo.bunun dışında bir ücret çıkar mı bana.gümrüğe takılır mı takılırsa nasıl halledebilirim ne kadara mal olur bana?

Bir de okadar kargo parası vermişken ürünler doğrudan kapıma gelmez mi?

Yerleşim Türkiye / AnkMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
20 yorum
Yeni Üye29 yazı

Şirketten aracılığıyla alırsan nasıl bilmiyorum ama şahıs olarak alırsan 10 tane bile gümrüğe takılır ve her şeyi vergisini vererek geçiremezsiniz
Ayrıca paypalla yaparsan para transferini senden ekstra gönderme parası çıkmaz

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Ö?renci
Üye277 yazı
bende aynı dertteyim. Bir türlü bulamadım. 3-4 çeşit üründen ilk etapta 15-20 adetlik alım yapmak istiyorum. Çinden getirtmek istiyorum. Ama bulamıyorum. Yukarıda servet bey bana ulaş demiş. Aynı mesajla bende kendisine ilettim talebimi. Ama adet az dedi. Yukarıdaki adete bana ulaş diyen biri bana niye adet az dedi anlamadım doğrusu.
Bulursanız banada yardımcı olunuz lütfen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye36 yazı
merabalar servet bey teşekkürler. ama anladığım kadarıyla toplu alımla ilgileniyorsunuz.benim amacım kişisel ürün almak yani 1 yada 2 tane alacağım bir çeşitten.çok uygun fiyata bir sitede buldum kargosu biraz pahalı ama yinede uygun fiyat gibi geldi toplam bana.oradan alışveriş yapmamamın tek sebebi gümrük sıkıntısı...bu şekilde uygun fiyatla 1er adetlik ürünler getiriyor musunuz?

Yerleşim Türkiye / AnkMeslek Ö?renci
Üye277 yazı
arkadaşım 1-2 adet alacaksan ebay üzerinden alabilirsin. Yada dx diye bir site var çinde güvenli. Ben denedim 6-7 parçalık bir paket toplam 60 dolar falan 14 günde evime kadar geldi kargo dahil. ptt kargo evinize getiriyor. bu siteyi yada ebayi deneyebilirsiniz. Ben getirdiğimde gümrük falan istemediler. Sorunsuz geldi. Ayrıca kargonun nerde olduğunu verdikleri kod üzerinden takip ediyorsunuz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye36 yazı
ilginize teşekkür ederim.aynı ürünleri ebaydan araştırdım zaten en uygun bulduğum fiyat şuan bahsettiğim sitenin 2 katıydı.bu yüzden yoruyorum kendimi bu kadar:) dx die söz ettiğiniz sitenin tam linkini verebilir misiniz?

Yeni Üye2 yazı
arkadas sanırım www.dealextreme.com u kast ediyor.ama elektronik ürünlerin oldugu bir site.Kıyafet yok.Sen hangi siteden alacaksın?

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Esnaf
Yeni Üye36 yazı
evet deal extereme adlı siteyi bende biliyorum ama dediğiniz gibi orda kıyafet yok o nedenle başka bi siteden mi bahsediliyor diye linkini rica ettim.benim kasteddiğim http://www.causewaymall.com adlı bir site.fiyatları gayet uygun ve araştırmalarıma göre güvenilir bir site ama aynı üründen enaz 2 tane almak durumundasınız ve kargonun uygun olması adına 15-20 tane birden getirmek daha mantıklı oluyor bu da gümrük demek.öyle oluncada astarı yüzünden pahalıya geliyor haliyle:) daha uygun bulabilir miyim diye araştırıyorum bende:) bulursam küçük parçalar halinde düzenli almayı düşünüyorum çünkü ...

Yeni Üye5 yazı
Slmlar.Arkadaşlar uluslararası taşımacılık yapan firmayız ve nakliye işlerinizde tanışıp yardımcı olabiliriz.iletişim için msn: mehmet.sener@msn.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye3 yazı
bende çinden çanta ve ayakkabı getirtmek istiyorum bir kaç parça ama gönderici bulamıyorum yardım edebilecek biri var mı??

ayrıca cynthia wholesale-dress.com bide oraya bak istersen toptan site değil tekte alabiliyosun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye48 yazı
Merhaba Çin ile ilgili ürün getirmede veya ürün bulmakda sorun yasıyorsanız yardımcı olabiliriz.
ct-power@hotmail.com

Yerleşim TürkiyeMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye12 yazı
merhaba,
çinden iş güvenliği ayakkabısı getirmek istiyorum.bu konu hakkında bilgisi olanlarla irtibata geçebiliriz.
a_uzun@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Yöneticilik
Yeni Üye92 yazı
Hocam benim iş yerim tahtakalede.çinde de ofisimiz var.çinde alacağın her hangi bir ürünü oradan takip edip size istanbuldaki adresimize kadar sağ salim yollayabiliriz.Yani birnevi takipçiniziz.
Malınız sağ salim gönül rahatlığıylan teslim edilir.

asiapazari@hotmail.com
0536 602 56 14
0542 325 11 37
ayhan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
Selamlar Arkadaşlar Çinden Her türlü ürün otomobil,motor,makina yedek parcaları temin edilir,aynı zamanda dilediginiz ürünün fiyat araştırması en uygun şekilde yapilir.
Msn :omer_ongel@hotmail.com Gsm0086 137 3819 82 72 Tr:0 552 677 77 77
Yapan Kadar Bilen ve Susan da zalimdir!

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Ticaret
Yeni Üye4 yazı
çin rakunu bulmak mümkünmü?
tekstil işi yapmak istiyorum kievde

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye58 yazı
Öncelikli tavsiyem Türkiye'den alisveris yapmaniz,ülke ekonomisine katkida bulunmaniz..
Ha illa Cin'den alacagim derseniz, ürün tedarigi konusunda yardimci olurum..

www.cancincon.com/blog/ buradan Cin ile ilgili birkac yazimi okuyabilir, ulasmak istediginiz de iletisim kurabilirsiniz..
Kolay gelsin..
Fikir yaydan çıktı bir kere..

Yerleşim Türkiye / PekinMeslek Ö?renci
Yeni Üye56 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cynthia
evet deal extereme adlı siteyi bende biliyorum ama dediğiniz gibi orda kıyafet yok o nedenle başka bi siteden mi bahsediliyor diye linkini rica ettim.benim kasteddiğim http://www.causewaymall.com adlı bir site.fiyatları gayet uygun ve araştırmalarıma göre güvenilir bir site ama aynı üründen enaz 2 tane almak durumundasınız ve kargonun uygun olması adına 15-20 tane birden getirmek daha mantıklı oluyor bu da gümrük demek.öyle oluncada astarı yüzünden pahalıya geliyor haliyle:) daha uygun bulabilir miyim diye araştırıyorum bende:) bulursam küçük parçalar halinde düzenli almayı düşünüyorum çünkü ...

belirttiğiniz sitedeki ürünleri çok beğendim bu ürünlri nasıl alabilirim toplu alış verişlerde nasıl bir süreç işler

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Y?siz
Yeni Üye1 yazı
selam arkadaslar!
cinden urun almak isteyen bizimle iltibata gecin,size en uygun fiyatlari bulmaya eminiz.her konuda size yardimci olabilirim. ozlemezilhan@hotmail.com
ilhan

Yerleşim Çin / ZhejiangMeslek Ticaret