İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Fikirlerinize İhtiyacım Var
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumJ
Yeni Üye2 yazı
jerfy
E
Yeni Üye6 yazı
unutma asla başkasının yanında çalışarak zengin olamassın ?????
uzman
F
Üye176 yazı
başkası kazanıyrsa sende kazanabilirsin diye bişey yok..
sadece yapman gereken hangi pazar kitlesine hitap edeceğini iyi belirleyip o kitlenin en çok nelere yönelebileceğini tespit edip senin sermayenle bu işi kazanarak yapabilirliğini hesap etmendir.bu hesapları düzgün yapabilirsen neden olmasın.. önemli olan parayı kimler kazandıracak sana onu bulmak...etrafındaki kazananların işini yapmaya çalışmak zaten memleket sorunu bence biçok sektörde hemde.
istisnayım,,kaideyi bozarım
M
Yeni Üye6 yazı
M
Yeni Üye6 yazı
bende pendıkte oturuyorum bırazda ben sermaye koyayım tuz fabrıkası kurabılırız dusunursen yaz goruselım
E
Yeni Üye84 yazı
08/02/2007 : 01:35:32#6
Web sitesi
Alıntı
bence yakın çevredeki ihtiyaçları düşünerek o ihtiyaçlara çözüm üretmeye yoğunlanırsan sorunun cevabı kendiliğinden çıkacaktır...
www.izmirrehberi.net
C
Yeni Üye33 yazı
kücük bir sermayeyle benim aklima ilk gelen ,cocuklara yönelik yada bayanlara yönelik bir is yeri kurmak , kapali carsida cocuklar icin oyuncakcilar var hepside büyük sirketler, ordan ürün alip satabilirsin bunun yaninda toka cüzdan canta vs. gibi ürünler satabilirsin.....
eger bu önerimie yok dersen sunu bir dene ...
güzel islek bir yerde sadece insanlarin cok olacagi bir yer olsun yeter. markali parfüm deo ,jöle ,sac sipreyi ,sac boyasi .vs , gibi ürünler satabilirsin.. yeterki biraz kaliteli olsun ...........
cok kücük basla**** cok ama cok büyük yerlere gelebilirsin, simdiden basarilar....
eger bu önerimie yok dersen sunu bir dene ...
güzel islek bir yerde sadece insanlarin cok olacagi bir yer olsun yeter. markali parfüm deo ,jöle ,sac sipreyi ,sac boyasi .vs , gibi ürünler satabilirsin.. yeterki biraz kaliteli olsun ...........
cok kücük basla**** cok ama cok büyük yerlere gelebilirsin, simdiden basarilar....
dogruyum cünkü dogru insanlarin yanindayim
E
Yeni Üye36 yazı
İmkanları yaratan ! imkansızlıktır fazla düşünme yapılacak işler belli bu yeni hayatta (Gıda,sağlık,kadın,çocuk)bunların üzerine düşünmeye bak araştıracaksanda bunlarla ilgili fikir edinmeye bak sana bir fikir vareyim arabayla her gün sabit 100 koli ayran sat sabit ***üre bileceğin yerlere,ayda 4 milyar çok rahat kazanırsın ben denedim çok iyi biliyorum 2 milyar giderin olsun 2 milyar sana kalır bence bir düşün.....!
ysn
R
Üye1714 yazı
19/02/2008 : 02:43:16#9
Web sitesi
Alıntı
yapmak istediğin işe karar ver ve sermaye biriktirme sürecinde o işin çıraklığını yap.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz