Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gittigidiyor Ve Ebay'da Satış

BaşlatanherbalifesevdalisiTarih06/03/2010 16:27:17Yorum35

İlk mesaj
Yeni Üye22 yazı
Gittigidiyor ve ebay'da satış yapmayı düşünüyorum. Ancak en hızlı giden malların ne olduğunu bilemiyorum. İstanbulda oturduğum için tüm malların toptancılarına ulaşabilirim.ancak ebayda gümrük bir sorun olabilir mi.ebayda tek satılan bir mal sadece kargo parasıyla gümrüksüz gönderilebilirmi.birde sizce hangi alan daha verimli bana tekstil daha iyi gibi göründü siz ne dersiniz.arkadaşlar fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.her türlü yazı ve düşünce için şimdiden herkese teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Yeni Üye22 yazı
tüm yorumlar için herkese çok teşekkür ediyorum.pek çok fikir verdiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye277 yazı
arkadaş yurt dışından parti malı getirttiğini yazmış öneki sayfada nasıl getirttin. Riske girelim girelim de bir türlü bulamıyorum yurt dışından getirecek birini. Sitede herkes cirit atıyor çinden ürün temin edilir diye ama bir tane bulamadım. Maaşallah herkes global ve büyük ölçekli çalışıyor ne hikmetse.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye31 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - turk3458
arkadaş yurt dışından parti malı getirttiğini yazmış öneki sayfada nasıl getirttin. Riske girelim girelim de bir türlü bulamıyorum yurt dışından getirecek birini. Sitede herkes cirit atıyor çinden ürün temin edilir diye ama bir tane bulamadım. Maaşallah herkes global ve büyük ölçekli çalışıyor ne hikmetse.

arkadaşla mail üzerinden iletişim halindeyiz, sonuç olumlu biterse hem benim referansım olur, hemde kendisi memnun olur.
"kötü patron , işçisini işveren yapar"

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ynternet
Üye382 yazı
akıl veren çok maşallah.. tecrübe et..kim haklı gör
TİCARETTE UĞRAŞINIZ VE CESUR OLUNUZ. ZİRA RIZKIN ONDA DOKUZU TİCARETTEDİR. (S.A.V)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yleti?imci
Yeni Üye25 yazı
www.kazandiranpazar.com dene gg ve ebay çok kesinti yapıyo bide burayı dene

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat