Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Bir Turk Restorani

Başlatansebr001Tarih05/03/2010 11:13:23Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Merhabalar,
ben rusiyada yasiyorum burda bir turk restorani acmaqi dusunyorum bu isi bilen bir arkadasa
ehtiyacim var yasadigim yer russiya ucun cox staroteji bir yer texniki ,sanitar ve il.ax .meselleri cox asanlilqla hell ederim menyu, asbaz islerinden anlamam Is qurmaqi dusunen arkadasa viza burda garsilamaq dairede otrmaq islerini canla basla yardimci olurum Bu ise baslamadan once sehere bagilmali analiz edilmeli her bir detal deyerlendirilmelidir Bu ise goyulan senmayenin 50-50% ben qarsiliya bilerem
hz

Yerleşim Rusya FederasyonuMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye88 yazı
BAŞARILAR

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Muhasebe
Üye124 yazı
sebr bey sizinle çalışmak isterim sizinle nasıl irtibata geçebilirim.:tel:090535 245 11 03

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Gyda
Yeni Üye56 yazı

%50 den fazlasermaye koyacaksın ve gelenkişiylede %51 ortaklık vereceksinki adam okadar zahmete girsin

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Y?siz
Yeni Üye24 yazı
SLM KULAF,BEN KIRGIZİSTAN DAN 1 AY ÖNCE GELDİM,SAKIN VERİLEN SÖZLE ORALARA GİTME EMİN OLMADIKÇA KİMSEYLE BÖYLESİ BİR KADER BİRLİGİ YAPMA KARDEŞ,SADECE EMİN OLMAYA ÇALIŞ DEMEK İSTEDİM,ARKADAŞI KÖTÜLEMEK NİYETİYLE ASLA DEGİL,KOLAY GELSİN.
frozontana

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye24 yazı
KIRGIZİSTAN KONUSUNDA BİLGİ EDİNMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR BENDEN BİLGİ ALABİLİRLER,YARDIMCI OLMAK ADINA.

ilhanmuhammedi@hotmail.com
frozontana

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye36 yazı
sn frozanatana,bana biraz biskek hakkinda bilgi verebilirmisiniz?nasil bi yerdir/ne yapilabilir orda/ne yenir ne icilir/eminim cok bilgilisiniz bu konuda ve o cografyada...

Yerleşim Azerbaycan / GenceMeslek Ticaret