Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

. . E Ticaret Sitemize Tedarikçiler Aranıyor. .

BaşlatanorkeTarih05/03/2010 10:05:51Yorum47

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
Değerli arkadaşlar;
Yaklaşık 2 haftadır siteyi çok yakından takip ediyorum ve öncelikle site sahibini kutluyorum. Birçok site içerisinde gördüğüm en iyi en açık site.
Biz yeni bir e alışveriş sitesi kurduk. Katagori olarak oldukça geniş bir kapsamı var. Şimdi bu sitemizde satışı yapılacak katagoriler çerçevesinde ürünler aranmaktadır. Ancak ilk etapta toptan almayı düşünmüyoruz. Çünkü takdir edersiniz ki bu kadar kalem mala girmeye gücümüz yetmez. Bizim aradığımız daha çok satış ortaklığı veya siz tedarikçilerin vermiş olduğu ürünlerin satış yapıldıkça parası ödenerek alınacaktır. En azından bir süre böyle düşünüyoruz. Biliyorum şimdi olumsuz eleştiriler olacaktır. Ancak kısıtlı sermaye ile başladık. Sizlerde yardımcı olursanız İnşallah ileriye dönük ciddi bir adım atmış oluruz. Şimdi sizden isteğim sayfayı incelemeniz ve bize sağlayabileceğiniz ürünler hakkında mümkünse buradan veya özelden ulaşmanızdır. Şartlarınızı da belirtirseniz sevinirim. Görüşmek umuduyla

internet sitemiz : http://www.cercimarket.com
Yeni kurmuş olduğum www.cercimarket.com siteme tedarikçiler arıyorum...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
47 yorum
Yeni Üye17 yazı
Tedarikçilerden bende ürün kataloğunu ve fiyat listesini alabilirmiyim. Bizde bu şekilde çalışmak istiyoruz. pofidik84 @ hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Mühendis
Yeni Üye2 yazı

merhaba
ben hem deterjan imalatcısı hemde e-ticaret sitesi sahibi olup cinsel sağlık urunleri satmaktaydım sitemi durdurdum aynı sistem ile tedarikçi edinip yeni ürünler ile sitemi faal hale getirmek istiyorum.internet alanında satış yapmak isteyenler ile görüşebilirim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye182 yazı
merhaba bende sıvı temizlik malzemleri üretiyorum düşünürseniz görüşelim 0454 225 8656
sonnokta

Yerleşim Türkiye / Giresun
Yeni Üye16 yazı
Merhaba ben el işi işlemeler ve takılar satmanızı da öneriyorum. Kendim evde doğal (şifalı) taşlardan taşlardan kolye, bileklik, küpe yapıyorum.Şimdilerde çok rağbet görüyor.Malum doğaya dönüş akımı...
Ayrıca pul ve boncukla kına gecesi örtüsü de işliyorum.Tanıdıklarımdan dantel işleyen de var.
Bu ürünleri düşünürseniz tedarikçi olabilirim.
aysg86@hotmail.com adresine mesaj atmanız yeterli.
Bol bol kazançlar diliyorum.
agutimin

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?retmen
Yeni Üye31 yazı
merhaba bujıterı olarak bıleklık ve yüzük çini seramık taşlı toptan satıyoruz
email:f.kalite@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
Üye292 yazı
pıyasayı ıyı arastırın sazan gıbı her mal urune satamayabılırsınız paranıza yazık olur .iyi arastırın
www.kadinforum.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye1 yazı
www.bekpa.com e-ticaret sitem için elektronik ürünler hoby ürünler gibi perakente fiyatı yüksek olmayan çeşitli ürünlerde tedarikçi arıyorum. sitemin bir dönem hiti yüksekti son dönemlerde ürün tedariğinde sıkıntılardan dolayı müsteri potföyüm azaldı yeni ürünlerle yine sitemi canlandırmayı düşünüyorum ilgilenen tedarikçiler varsa ürünlerini sitemde pazarlarım iletişim 0532 6638589 arayabilirsiniz Bekir ÜSTÜNDAĞ

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar oto bakım ürünleri,kozmetik,temizlik,kişisel temizlik,gıda ürünleri toptan satışı yapmaktayız.
İster web sitenizde toptan ve perakende satın ister işyerinizde

Uygun fiyat ve en iyi markalar

www.tedariktoptan.com sitemizde ürün çeşitlerimizden bulunmaktadır. sitemizde arayıpta bulamadığınız ürünler

için bize yazın en kısa zamanda dönüş yapılacaktır,

Herkese iyi ve bol kazançlı günler

tedariktoptanci@gmail.com

satisdestek@tedariktoptanci.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye518 yazı
Web sitesi veya blogu olup, ziyaretçi sayısı fena sayılmayan.
Site veya blogu üzerinden para kazanmak isteyen ama adsense ile kuruş kuruş birikmesinden sıkılmış kişiler var ise.
Tarafımıza ulaşarak AFFIALETE üyemiz olabilir.
Gerçekleşen satış başına %15 net komisyon, tüm hareket ve satışları online izleme imkanı.
Sitemiz 6 yıldır yayındadır. Kaçak ilaç, sağlık ürünü, cinsel takviye ürünü v.s. değildir.
İlgilenen arkadaşlar Özel Mesajdan ulaşabilir.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye24 yazı
Seramik Kupa (FIRSAT ÜRÜNÜ)
Türkiye'de henüz tasarımı dahi yapılmamış ürünler satılmaktadır.
Aşağıdaki örnek resim dahil olmak üzere 27 adet farklı tasarım , tamamı birinci kalite.
Ürünler Türkiye üretimidir.
Tek el ile toptan satılacaktır.
Minimum tek alım 50.000 Adet.Daha yüksek alımlarda sözleşme ile bu rakam bölünebilir.
Özel tasarım baskı yapılabilir.
Pazar ve satış konusunda yardımcı olunur.
Fiyat minimum adet baz alınarak 12.5 lira olup , satış fiyatı 25-50 lira arasındadır.( Tasarımsız tek tip ürünlerin satış fiyatı 25 liradan başlamaktadır normal piyasada.)

Her türlü soru için ; electrochi@yandex.com

Örnek Resim için ; http://i.hizliresim.com/mznVA0.png

Yerleşim Çin / GuangzhoMeslek Dany?manlyk
Üye213 yazı
Aynı Sekilde E ticaret sitem için anne bebek sektorunde tedarikci arıyorum.
Her türlü cep telefonu led tv tablet ve elektorık mazemeler kucuk ev esyaları degerınden peşin alınır
Teknoindirim.com
Hakan@teknoindirim.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye420 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bitirim06
Aynı Sekilde E ticaret sitem için anne bebek sektorunde tedarikci arıyorum.
Her türlü cep telefonu led tv tablet ve elektorık mazemeler kucuk ev esyaları degerınden peşin alınır
Teknoindirim.com
Hakan@teknoindirim.com
www.mertbebek.com tedarikçiniz olabiliriz..

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis