Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

. . E Ticaret Sitemize Tedarikçiler Aranıyor. .

BaşlatanorkeTarih05/03/2010 10:05:51Yorum47

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
Değerli arkadaşlar;
Yaklaşık 2 haftadır siteyi çok yakından takip ediyorum ve öncelikle site sahibini kutluyorum. Birçok site içerisinde gördüğüm en iyi en açık site.
Biz yeni bir e alışveriş sitesi kurduk. Katagori olarak oldukça geniş bir kapsamı var. Şimdi bu sitemizde satışı yapılacak katagoriler çerçevesinde ürünler aranmaktadır. Ancak ilk etapta toptan almayı düşünmüyoruz. Çünkü takdir edersiniz ki bu kadar kalem mala girmeye gücümüz yetmez. Bizim aradığımız daha çok satış ortaklığı veya siz tedarikçilerin vermiş olduğu ürünlerin satış yapıldıkça parası ödenerek alınacaktır. En azından bir süre böyle düşünüyoruz. Biliyorum şimdi olumsuz eleştiriler olacaktır. Ancak kısıtlı sermaye ile başladık. Sizlerde yardımcı olursanız İnşallah ileriye dönük ciddi bir adım atmış oluruz. Şimdi sizden isteğim sayfayı incelemeniz ve bize sağlayabileceğiniz ürünler hakkında mümkünse buradan veya özelden ulaşmanızdır. Şartlarınızı da belirtirseniz sevinirim. Görüşmek umuduyla

internet sitemiz : http://www.cercimarket.com
Yeni kurmuş olduğum www.cercimarket.com siteme tedarikçiler arıyorum...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
47 yorum
Yeni Üye43 yazı
öncelikle hayırlı olsun siteniz. bizim de böyle bi site çalışmamız var fakat formatı biraz farklı. gıda ağırlıklı olacak bizimki. eğer bi mahsuru yok sa sorabilirmiyim . satış oluyor mu? bir de internet sayfasını kurma maliyeti ne kadar çıktı. bizimki daha araştırma safhasında o yüzden soruyorum. tşk

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Sigortacy
Yeni Üye16 yazı
sayın tuna27 sitemiz yeni kuruldu daha 2 günlük diyelim. onun için henüz bir hareket yok haliyle. sitemizi yeni yeni tanıtıyoruz. arama motorlarına ekliyoruz. eminim bir süre sonra dönüşler başlayacaktır. siteyi bir firmaya yaptırdım. bunun örnekleri mevcut form içerisinde. şimdi nasıl bir site isterseniz maliyet ona göre değişir diye düşünüyorum. ama ortalama 300-700 arası diyebilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye43 yazı

çok teşekkür ediyorum. sizin sitede eletronik ürünler ağırlıklı galibaa. bu kadar ürünü stok yapmıyorsunuz anladığım kadarıyla. allah kolaylık versin. iş takip isteyen bir iş. sipariş,paketleme,sevkiyat. ama bi tutarsa da tam tutuyo. siteye reklam alma işini düşünüyormusunuz?

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Sigortacy
Üye206 yazı
Kırtasiye ve Ofis Sarf Malzemeleri konusunda yada böyle bir konu başlığınız varsa tedarikçi olabilirim.
trakya.pazarlama@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye16 yazı
Sayın President;
Herşeyden önce ilginize teşekkür ediyorum. Kırtasiye ve ofis sarf malzemesi olarak ürün bulundurmayı düşünüyoruz. Bu doğrultuda da katagorimiz bulunmakta. Belirtmiş olduğumuz şekilde satış yapmamıza müsade ederseniz sizinle çalışmak isteriz. İsterseniz bu konu ile ilgili olarak bir şartınız varsa ve sağlayabileceğiniz ürünlerin ne olduğunu özel mesajdan bildirebilirsiz. Sizden haber bekliyoruz. Görüşmek dileğiyle. Hoşçakalın.

Yeni Üye16 yazı
Sayın Tuna27;
Şimdilik reklam konusunu düşünmüyoruz. Daha çok kendi reklamımızı yapmanın peşindeyiz. Ama ilerde ne olur bilmiyoruz tabi.

Üye218 yazı
Öncelikle hayırlı olsun.Hediyelik eşya bölümüne yılın Annesi Madalyasını koyabilirsiniz. reserach07@mynet.com
www.tohumfide.net

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Yeni Üye16 yazı
sayın deep78
ilginize teşekkür ederiz. tamam koyarız inşallah. ancak bir resim ve ürün bilgisi gönderirseniz iyi olur. tabiki birde fiyatınız ve komisyon oranını belirtirseniz seviniriz. hoşçakalın

Yeni Üye16 yazı
Sayın derkan;
Teşekkür ederim iyi niyetiniz için. Ayrıca size birşey sormak istiyorum. Siz sitenizi nereye yaptırdınız ? giriş yapamıyorum. Benim siteyede giriş yapamıyorum.Umarım aynı yere yaptırmamıştırız. Öyle bir yere düştüm ki anlatamam. Eğer kısa süre içinde sorunlarını çözmezlerse buradan teşhir etmekten hiç çekinmeyeceğim. Çünkü kendilerini buradan dolayı tanıdım. Hay keşke tanımaz olaydım.

Yeni Üye70 yazı
hayırlı olsun size mal tedarik edebliliriz duvar saatleri. tablo.kılıç kama setleri.dokunmatik lamba.pashmina şal.masa üstü dekoratif 3lü top.minoxidil şampuan ve sulosyonu.matruşka her boy.nargile.nargile aparatları. hindistan malı tahta el işi süs eşyaları.ve daha bir çok üründe birlikte çalışabiliriz .hem toptan hemde dripshiping yöntemiyle.yani siparişini siz alırsınız malı biz adrese göndeririz .sizde hesabımıza ücretimizi aktarırsınız .sizinle detalı görüşmek için ankasanal@hotmail.com adresinde yada 05426122000 nolu telefonda bekliyeceğiz lütfen saat4 ten sonra teşekkürler.tekrar hayırlı olsun.
kemal tan . nuri kaya . hakan gultekin . 0542 6001716

Yerleşim Türkiye / DogubayazytMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye16 yazı
Evet arkadaşlar katılımlarınızı bekliyoruz. Konu aktiftir.

Yeni Üye16 yazı
sayın susuz msn ekledim. görüşmek dileğiyle

Üye206 yazı
sn yetkili msn ekledim dediniz ama size msn de rastlayamıyorum ne zaman görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye16 yazı
sayın president;
sanırım benim olduğum saatlerde siz olmuyorsunuz. en kısa sürede görüşmek dileğiyle hoşçakalın diyorum.

Üye122 yazı
merhaba bende sitenizde konsinye olarak el halısı satmak isterim.düşünürseniz bana dönün.iyi çalışmalar.size resim ve fiat gönderebilirim

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ö?retmen
Yeni Üye19 yazı
arkadaslar bu siteler ücretsiz scriptlerden yapiliyor bunun icin bir para ödemenize gerek yok biraz kafa yorarsaniz kendinizde yapabilirsiniz ..

yapacaginiz

1 domain almak
1 host almak
ve scripti install etmek okadar buda size takribi
yillik 50 tl ye ma olur belki okadar bile olmaz..

ücretsiz script vereneler

en populeri
http://www.oscommerce.com/
http://www.prestashop.com/

Yerleşim ALMANYA / HannoverMeslek Tekstil
Yeni Üye16 yazı
Tekrar Merhaba;
Konun içeriğini üst tarafta belirtmiştim. Bu nedenle;
1- Giyim - Ayakkabı
2- Elektronik ürünler(cep telefonu,usb bellek,kamera,fotoğraf makinası v.s)
3- Hırdavat
4- Av malzemeleri
5- Bilgisayar- Bilgisayar aksesuarları

katagorilerinde tedarikçiler aranmaktadır. İnternet sitemizi ziyaret ederek daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz ve diğer katagoriler içinde ürün tedariki yapabilirsiniz. Sizleri sayfamızı ziyarete ve üye olmaya davet ediyoruz. Hepinize bol kazançlar diliyoruz.

http://www.cercimarket.com

Yeni Üye27 yazı
e-ticaret konusunda webizor.com dan destek alabilirsiniz bu konuda gerçekten çok iyiler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
Yeni Üye16 yazı
sayın enviro;
ilginize teşekkür ederim. ancak site problemini çözdük. şuanda bir sıkıntımız yok
görüşmek dileğiyle

Yeni Üye13 yazı
Merhaba Elektronik ürünler Kozmatik ürünler Cep Telefonları ve diğer ürünlerde de yardımcı olurum Eğer görüşmek isterseniz 0541 297 83 14 arayın yada mail yoluyla iletişime geçin görüşelim yeniliğinizden dolayı hertürlü inceliği tanıyabilirim. Kolay Gelsin
Msn:konsey20@hotmail.com
Mail:emre.trly@gmail.com
Telefon:0541 297 83 14

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ticaret
Yeni Üye27 yazı
Dilerseniz kedi, köpek kuru maması,vitamini, pet ürünleri ve yaş konserve mama konusunda yardımcı olabilirim. Piyasanın çok altında rakamlara istediğiniz tüm ürünleri bulabilirim. Bir de İstanbul/Avrupa yakasına direkt aracımızla ücretsiz eve servis şeklinde çalışabilmekteyiz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
Yeni Üye8 yazı
mail adresinizi verirseniz ürün katalogumuzu postalayabilirim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye15 yazı
hayırlı olsun www.yazsil.com ürünleri inceleyin düşünürseniz görüşelim
ykaya

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Serbest meslek
Üye138 yazı
sıtenızı ınceledım hayırlı olsun mazot benzın satın almak isteyenlere kapıda odemeli içinde istedikleri kadar yakıt yuklenmıs yakıt kartları gonderebilirim ayrıca bulundukları sehırdekı gecerlı total marka ıstasyon pompa fıyatının ıskontolu halıyle

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Esnaf