| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - salihakpinar MERHABALAR ARKADAŞLAR ÇEVİRME İLE İLGİLİ BENİM BİLGİLERİMİDE PAYLAŞMAK İSTİYORUM .900,1000,1100,1200,1300 GR OLARAK PİLİÇ KANAT LI SATILIR BUNLARIN İÇİNDEN SADECE 1300GR NORMAL PİLİÇ FİYATIDIR GERİSİ 0,20 KRŞ PAHALIDIR BU ÜRÜNLERDEN YAKLAŞIK %13 KANAT ÇIKAR ONU DEĞERŞENDİRİLMESİDE FEREK ODA ÇEVİRME KANATLA YAPILIR ŞUAN BU TAVUKLARIN KG FİYATLARI BAYİİİ OLARAK 3,85+KDV - 13 LÜK GERİ KALAN GRAMAJLARDA 0,20 KRŞ PAHALIDIR ONA GÖRE HESAPLANANA BİLİR GELELİM MAKİNAYA YATAY VE DİKEY OLARAK 2 TİP MAKİNA VAR VE ADETLERİNE GÖRE FİYAT DEĞİŞİYOR ZATEN SAĞLAM YAPAN VE ARKASINDA DURAN 3 FİRMA VAR BU İŞİ İYİ VE UYGUN YAPAN GAZ OLARAKTA EN UYGUNU DOĞALGAZZ ÇÜNKÜ TÜP 2 GÜNDE BİR BİTİYOR VE MALİYETİ ÇOK YÜKSEK DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN YAZIN ELİMDEN GELENİ CVP LAMA YA ÇALIŞIRIM HIII NOT (ÇEVİRMEYE BAHARATLANDIRMAK YANİ SOSLAMAK ÇOK İYİ DEĞİLDİR ÇÜNKÜ ERTESİ GÜNE KALDIĞINDA SATAMAZSINIZ DİYE BİLİRİM)
|
Arkadaş sağolsun işin en can alıcı noktasına açıklık getirmiş. Benim şuan 2 esnaf arkadaşım bu işin içerisinde ve işleri iyi durumda.
Dükkanın işlek biryerde olması ticaret için en önemli etken biliyorsun bunu.
Diğer noktalara gelirsek doğalgazlı , tüplü falan filan unut.
Lezzet oluşturmak istiyorsan mutalaka kömürde oluyor bu iş. Kullanılan kömür masrafın günlük 15 lira yani 2 paket ama onların kömürü uzun değişik bir kömür zaten tavuk dağıtıcıları yamyam olmuş herşey mevcut onlarda sağolsunlar.
Makina işi için 3500'den başlar 7000'de biter motorlu yatak 72 şişlik profesyonel makinalar. Makina bulman kolay İstanbul bu işin kalbi.
Günlük en az 50 ürün satılıyor gerisi kolay ticaret.
Sos olayına gelince sossuz olan tavuk iyi kızarmıyormuş ve göz doldurmuyor.
Sos için zeytintayğı ve biraz salça işini görüyor bunları büyük bir kovanın içinde hazırlıyorsun ve tavuklar yaklaşık 3 saat terbiyede kalıyor, hazırlanıyor.
Bu iş çok hızlandı iyi yer kapmak ve oyunu kuralına göre oynarsan günlük ortalama 300 lira cebine temiz para koyuyorsun.
Sana güzelce bir fikirde bonus olarak benden.
Makinan mutlaka yatay ve kömürlü olacak.
Ve kimsenin yapmadığını yapacaksın.
Közde Bıldırcın -- Bu olay kimsede yok şimdilik reklamını o yönde yap. Bu sana ekstra bir popülerlik katar ve müşteri kitleni arttırır.
Gerisi senin nasibine kalmış.
Allah kimsenin bahtını rızkını kapamasın her iş temiz dürüst yapılırsa para kazandırır.
Hayırlı işler.