Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tüp Ve Su İşi

BaşlatansharktrTarih23/02/2010 13:49:59Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye56 yazı
arkadaşlar tüp ve su işiyle ilgili yorumunuz nedir karı nedir yapılabilinirmi yorumlarınızı bekliyorum

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye56 yazı
dostlar ilgi alaka lütfen

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Y?siz
Üye110 yazı
arkadasım nerde yapmayı dusunuosun onu solersen ben sana yardımcı olabılırım damacana su konusunda tecrubelıyım sana her konuda bılgı verebılırım su konusunda. ama tup ısı sermaye gerektren bı iş sana tup ısı ıcın sadece bunu soleyebılırım ama su hakkında a dan z ye ne merak edıosan yardımcı olurum
1984

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye56 yazı

MERSİN DE YAPMAK İSTİYORUM BURDA ERİKLİ SU BEĞENİLİYOR BU İŞİN KARI NASIL AVANTAJLARI DEZAVANTAJ LARI VE GEREKSİNİMLERİ NELERDİR YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM AYRICA TAVSİYE EDERMİSİN

Üye110 yazı
erikli su bayıısı varsa oldugunuz bolgeye ıkıncı erıklı su bayılıgını alamazsınız hıcbısekılde .sermayenız ne kadar bılemıorum ama erıklının sartlarıda coktur 20 mılyarlık temınat senedı ıstıolar oncelıkle damacana fıyatları erıklıde 9 tl damacana su basınada sıze kalan kaar marjı 2,400 tl1 damacanada yanı.ben sızın yerınızde olsam bolgenızdee fazla olmayan su markasıyla gırıs yapmanız .yerel su markasıyla su ısıne baslarsanız damacanayı 5,5 tl den alabılırsınız 1 damacana sudakı kaarınız daha fazla olur ve temınat senetı fln da ıstemezler. baska sormak ıstedıgınız bısey varsa yardımcı olabılırım ıyı aksamlr
1984

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye56 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - leventlevent
erikli su bayıısı varsa oldugunuz bolgeye ıkıncı erıklı su bayılıgını alamazsınız hıcbısekılde .sermayenız ne kadar bılemıorum ama erıklının sartlarıda coktur 20 mılyarlık temınat senedı ıstıolar oncelıkle damacana fıyatları erıklıde 9 tl damacana su basınada sıze kalan kaar marjı 2,400 tl1 damacanada yanı.ben sızın yerınızde olsam bolgenızdee fazla olmayan su markasıyla gırıs yapmanız .yerel su markasıyla su ısıne baslarsanız damacanayı 5,5 tl den alabılırsınız 1 damacana sudakı kaarınız daha fazla olur ve temınat senetı fln da ıstemezler. baska sormak ıstedıgınız bısey varsa yardımcı olabılırım ıyı aksamlr

aktardığınız bilgiler için teşekkürler birde tüm işinden anlıyan biri çıksa

Yeni Üye68 yazı
tüp işine girmek istiyorsan öncelikle mersine doğalgaz varmı yada yakın zamanda gelecekmi varsa gelecekse eğer hiç zahmet etme bence. ben şuanda rizede tüp işinde çalışıyorum tüpçülerin hepsi çağre arıyor çünkü doğalgaz geldi rizeye bayağıda çabuk yayılıyor. su işinden anlamam burda yapanlar var karları iyi damacananın ama satacağın suya bağlı tabii.

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Serbest meslek
Yeni Üye88 yazı
erikli su çok güzel ama tabi oradaki bayiliği varsa erikliden vazgeç ama genede iyi bir marka seçmelisin. erikli beğenildiğine göre markanı iyi seçmelisin benim çalıştığım yer tüp işide yapıyo çok iyi getirisi yok doğalgaz iyice yayılıyo ve insanlar tüpü veresiye alıyolar.tüp işi zor bence eskisi gibi karıda yok

beşarılar

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Muhasebe
Yeni Üye56 yazı
ŞİMDİ BİR İŞ YAPMAK İSTEDİM ÖNCE TÜP DEDİM DOĞALGAZ DEDİLER SU DEDİM TEK BAŞINA ZOR DEDİLER FATURA ÖDEME NOKTASI DEDİM AMAN GİRME DİYORLAR VALLA ŞAŞIRDIM NEYAPACAM AİLEMİ NASIL GEÇİNDİRECEM ARIK ASGARİ ÜCRETE ÇALIŞMAKTAN BIKTIM ŞAŞIRDIM BU ÜLKEDE GENÇLERE NEDEN ŞANS TANINMIYOR ÇEVREMDE ŞU ANA KADAR DUYDUĞUM 2 KİŞİ İŞSİZLİKTEN İNTAHAR ETTİ TABİKİ DÜŞÜNMÜYORUM ÇARE O OLMASIN AMA UMUTTA YOK ARKADAŞLAR BUURDA SİZLERDE YORUM YAPARKEN LÜTFEN SORUMLULUK TAŞI**** DOĞRU VE KESİN BİLDİĞİNİZ ŞEYLER VARSA YORUM YAPIN YOKSA KİMSEYE AHKAM KESMEYİN NEOLUR LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN BEN BURDA LAFIM KİMSEYE DEYİL KİMSEYİ HEDEF ELMIŞTA DEYİLİM GENEL KONUŞUYORUM LÜTFEN BİLDİĞİNİZ ŞEYLER VAR İSE DOĞRUYSA AKTARIN İNSANLARIN UMUTLARI TÜKENİRSE İŞTE O ZAMAN HAYAT ÇOK ÇEKİLMEZ OLUYOR MALESEF TÜRK GENCİNİN KADERİ

Yeni Üye56 yazı
of of zor geçiyor hayat zor sonunda hepimiz ölecez ama çocuğum olunca onu kirada deyil kendi evimde büyütüp istediyinde arabamızla pikniğe ***ürmek isterim ama bunlar çok zor galiba bu ülkede fakirsen hep fakir kalıyorsun

Yeni Üye56 yazı
ilgi yok bize

Yeni Üye56 yazı
tabiki Allah bir insanın rıskını keserse onu dünyadanda alır fakat insan neyapacağını şaşırıyor çünkü bu ülkede dürüstçe işine gücüne ekmğine bakan insana üretmeye çelışan insana destek yok ben pek tv izlemeyi sevmiyorum dün gece öyle bir bakayım derken yetenek sizsiniz isimli yarışmaya takıldım ya bir baktım bizim ülkemizde meğer ne kabiliyetli insanlar varmış hiç tahmin etmezdim işte burda sistemin devreye girip vatandaşlarının varsa yeteneğini geliştirme çabasını aynı şekilde üretme çabasını desteklemeli hem maddi hem manevi neden çünkü gelir düzeylerimiz düşük bir çoğumuz markete gitmeye çekinir olmuş imkanlarımız kısıtlı çünkü öyle bir kafa yapısına sahibizki birni destekleyip cesaretlendirmek yerine onu caydırmak gözünü korkutmak için herşeyi söylüyor ve yapıyoruz birde dünyayada fazla açılamamışız yeniliklere kapalıyız yani bu ülke gençlerine insanına sahip çıkmalı illah karanlık olupmu birşeyler yapılmalı istediğimiz dürüst bir şekilde işimizi kurup çalışmak ailemize yetmek ama ben neyapacağımı şaşırdım arkadaş yani büyük sermaye sahibi deyilizki azıcık parayla çarkı döndürmeye çalışıyoruz tabiki dürüst olacaz temiz para kazanacaz ama nasıl?

Yeni Üye29 yazı
su işinde güzel para var erikli biraz masraflı ama baykalsuyu öneririm erilkliye yakınbir tat ve fiyatda ucuz
EA

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mimar
Yeni Üye56 yazı
ben tüp ve su işine girecem galiba önerileriniz için teşekkürler tüptede likit gaz dedim ama tamda emin deyilim ipragaz da olabilir önerisi olan varmı

Yeni Üye2 yazı
bende siteye yeni üye oldum tüp işini çok araştırdım ama kimse net cevap vermiyor, resmen kapalı kutu ancak işin içine girince anlaşılacak sanırım. Bu arada işi yapmaya başladınızmı bilmiyorum ama hayırlısı olsun. İnş. herşey gönlünüzce olur
EFEKENTLİ

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Ö?renci
Yeni Üye55 yazı
kardeşim ç.kale 2 senedir toptan su meşrubat işi yapıyorum.İlk dükkanı açtığımızda spottan alıp sattık.Sermaye olarak suyu döndürmek daha rahat.Çünkü fazla para bağlamıyorsun ama nakliye çok önemli.Eğer bu işi yapacaksan geldiği yer ne kadar yakınsa o kadar iyi.çünkü sende piyasaya daha rahat girebilirsin.Ama sabretmen gerekir ve çok mücadele verdik.Hangi işi yaparsan yap ama sabırlı ol ve hiç bir zaman pes etme.Peşin çalışmaya bak.BAŞARILAR

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
arkadaşım ben şuan bursada likidgaz bayisiyim sana sakın derim likidgazın bayiliğini tavsiye etmem showroom sistemine girdiği için bayilerini sallamıyorlar bence totalgazı dene ayrıca totalgazın şartları çok ama çok önemli diyeceksinki sen neden geçmiyorsun sözleşmem biter bitmez totalgaza geçicem ayrıca totalgazı şuan aygaz satın aldı daha güzel olur senin açından suda da aroma tercih et

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye28 yazı
ben konya ili ılgın ilçesinde totalgaz bayiyim. evet totalgazın şartları diğerlerine göre çok iyi. bizim tüpçülük ata mesleğimiz. ilçede olmamızdan dolayı veresiye çok oluyor ve de çok sermaye gerektirir. bağladığın paraya göre kazancın çok azdır. bu iş sürümle olacak iş. su ya gelince ben de aysu bayiliği var. pet pek para bırakmaz ama damacana işi çok güzel fakat o da sürümlü iş. yani lafın özü bu iş seni ne uzatır ne kısaltır anca karnını doyurursun.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret