Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Girişimcilere,az Sermayeli, Büyük İş,

BaşlatanganodemTarih22/02/2010 19:37:46Yorum66

İlk mesaj
Yeni Üye38 yazı
Kahve İçermisiniz ?????????
Evet demeyen yoktur herhalde . O zaman bu iş tam size göre..
Milyonlarca TL Marka bedeli ödemeden,Depo tutmadan, Eleman ve Lojistik derdiniz Olmadan 14 senede 63 ülkede 5 milyon müşteriye ulaşan Kırmızı mantar Reishi extratlı Dünyanın ilk Sağlıklı Kahvelerinin Türkiye Bağımsız Bayii olmak istermisiniz.?Tüm Türkiye de hatta tüm Avrupa ülkelerinde satış yapma ve bayilik verme hakkınız olacak ... Sağlık ve Girişimciliği harmanlayan ,sınır ı siz olan bir fırsat..İlklerden olmak her zaman avantajlıdır.ACELE EDİN....

Yerleşim Türkiye / İzmitMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
66 yorum
Yeni Üye38 yazı
Bilgiler gönderilmiştir.İlginize teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye59 yazı

detaykı bilgi gönderirseniz sevinirim teşekkürler
kto

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye38 yazı
Arkadaşlar bu büyük bir potansiyeli olan bir iş Fikridir.
İstanbul,İzmir,Ankara,Adana,Mersin,Erzurum,Trabzon,Bursa,Samsun,......tüm il ve ilçelerimizde alt bayilikler oluşturarak ömür boyu gelir elde edebilir ayrıca bu ticaretinizi miras olarak bırakabilirsiniz.
Üstelik, Amerika B.D ,Kanada yada,
Almanya,Hollanda,İngiltere,Fransa,Avusturya,Macaristan,...tüm avrupa ülkelerinde bayilik açabilirsiniz.

Yeni Üye97 yazı
bilgi katalog satış alış fiyatlarımız halinde bilgi alabilirmiyim kahramanmaraş

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Memur
Yeni Üye97 yazı
bilgi ve fiyat listesi alabilirmiyim kaça alacaz kaça satacaz kısa bi bilgi blackbelaa@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Memur
Yeni Üye38 yazı
Bilgiler yollanmıştır.İş tanıtım seminerlerimiz için lütfen randevu alınız. 532 6225671

Üye168 yazı
detaylı bilgi ve fiyet lütfen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye464 yazı
Çok Acil Bilgi Verebilirmisiniz Kendi İşyerim Var Oradan İlerleticem İşi Kısmetse genesis_940@hotmail.com Butun bilgileri Detaylı Şekilde İstiyorum Teşekkür Ederim İyi Calısmalar.
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Yöneticilik
Yeni Üye13 yazı
Konu ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye38 yazı
Sayın mevluttur ve nkan ,
gerekli bilgi dosyaları için lütfen msn adreslerinizi bildiriniz.

Üye485 yazı
Sayın ganodem. neden bilgileri buraya koymuyorsunda herkese özel yollama gereği duyuyorsunuz!!!!!!
Bu kdarıda pes yani. HAni mal almıyosunuz mal satmıyosunuz. Herkse ayrı fiyat verseniz.

Bu kadarınada pes doğrusu.
Mali Müşavir

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Tekstil
Yeni Üye38 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mehmetgul1806
Sayın ganodem. neden bilgileri buraya koymuyorsunda herkese özel yollama gereği duyuyorsunuz!!!!!!
Bu kdarıda pes yani. HAni mal almıyosunuz mal satmıyosunuz. Herkse ayrı fiyat verseniz.

Bu kadarınada pes doğrusu.

Sayın mehmetgul1806,
Yukarıda bu konuda bir açıklamam var.Resim ve bilgileri içeren dosyalar büyük ebatta burada nasıl paylaşabilirim.Hem ayrı fiyat ne demek ki ben 63 Ülkede aktif Uluslararsı bir firmadan bahsediyorum.Yani herkese ayrı fiyat vermem bırakın aklıma gelmesini bu mümkün değil.Çünkü kimsenin benimle ne mal nede para alışverişi olmayacak.Direk şirkete bağlı bir bayilik alıyorsunuz.Ayrıca Telefon bilgilerimi ve msn adresimide verdim yukarıda çok arzu eden arar birebirde görüşebilir.Sanırım açıklama yeterli olmuştur.Ön yargımızla olduğumuz yerde sayıyoruz.Bence de PES ...

Üye485 yazı
Fiyatı yaz sadece çokmu zor bişey :)
Mali Müşavir

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Tekstil
Yeni Üye38 yazı
Şurada en az 45 kişiye bilgi gönderdim , bazıları neye mesaj yazdıklarını bile hatırlamadı.Kimse olumlu veya olumsuz dönmedi.Sanırım burada boşa kürek çekiliyor.Ciddi olanlar bilgi istesin.

Yeni Üye16 yazı
gerekli bilgileri gönderirseniz sevinirim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye60 yazı
Detaylı Bilgi Alabilirmiyim ? Teşekkür ederim. Mail ve Msn: erentekstil@hotmail.com.tr
#1108;#1103;#1108;#1117; #1197;#1108;#1183;#1109;#1197;#1110;#1216;

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Serbest meslek