Umarım senin için hayırlı bir başlangıç olur..
Gittigidiyorda satış yapacaksan biraz daha dikkatli olman gerekiyor, satacagın ürün için belirlediğin fiyata satış bedeli üzerinden kesilecek %10 komisyon ,ilan parası vb giderleri eklemen gerekli..
Ürün alan kişilerle olumlu diyaloglara girmeye özen göster, yeni başlıyorsan profilinin yüzdesinin düşmemesi çok önemli..Ürününün fiyatı ne kadar düşük olursa olsun,gönderim yapacagın zaman içine küçük hediyeler mutlaka koy(küçük ıslak mendil paketi,,küçük kolonya vs) artık aklına ne geliyorsa,maliyetleri 0.50 krş zaten gececek şeyler değil.
Ürünün satıldıktan sonra hızlı bir şekilde kargoya ver ve müşterine mutlaka bilgi msj at.Belirli bir müşteri portföyün oluştugunda yeni ürün getiririsen hepsine birer bilgi msjı at,,şu ürün size özel fiyat vs şeklinde
Yukarıdaki yazdıklarım profilinin ve müşteri portföyünün ilerlemesi için nacizane öneriler...
Ürün konusunda ise pek birşey söyleyemeyeceğim ama,bi kaç gün siteleri izlemeye al bence,son dakika fırsatlarına bak hangi ürüne kaç teklif alınmış izle,en çok teklif alan ürün ragbet görüyor anlamı çıkabilir ..
Emitasyon ürünlere girmemeye çalış,özellikle gittigidiyor replika ürün satılamaz diye kurallarına eklesede özellikle tekstil ve ayakkabı grubu neredeyse tamamı replika.
Bir alıcı ,kasti emitasyon ürün satıyor diye şikayet etse dahi, satış yapmanı yasaklayabilirler.
Yazdıklarım kendi kişisel düşüncelerim,yanlışda olabilir,doğruda..
Umarım bol satışlar gerçekleştirirsin
Ben bir iki ay önce denemeye başladım,çok az bi sermayeyle bir ay içerisinde oldukca güzel kazanç sağladım.Ama bir kullanıcının tamamen keyfi şikayetleri nedeni ile satışım iptal edildi,üstelik tamamen o kişi haksızken,defalarca gittigidiyora yazdım ,durumu anlattım ama satış haklarımı elimden tamamen aldılar.
Bende yaklaşık 1 haftadır sistemli bir şekilde tüm, abercrombie,hollister,nike,converse vs ne kadar emitasyon ürün varsa şikayet edip satışları iptal ettiriyorum..
Ne kadar başarılı olurum bilemem ama ,başarabilirsem gittigiyorda tekstil satışı tamamen biter gibi :)))