Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Tavuk Ayağı Arıyorum

BaşlatancengizholdingTarih20/02/2010 01:05:17Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Tavuk ayağı satabilecek firmalar arıyorum. Ne kadar varsa alacağım.

Sizlerden haber bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye18 yazı
Sayın Cengiz Holding, iletişim bilgilerinizi verirseniz tavuk ayağı ile ilgili size teklif sunmak isteriz.
iyi çalışmalar.

vesilebag@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye68 yazı
Merhaba,

tavuk ayağı talep eden bir alıcı ile görüşüyorum.Fiyat ve ürün özelliklerinde anlaşılırsa uzun süreli bir anlaşma teklif ediyor.
Temin edebilecekler bana ulaşsın
eminekose_33@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye38 yazı

Merhaba
Tavuk ayagi icin size yardimci olabiliriz,yikanmis donmamis olarak 415 $ #1058;#1086;n veya yikanmis dondurulmus 525 $ selamlar ozcan altunkas ozcansofia@hotmail.com GSM: 00359878438717

Yeni Üye38 yazı
merhabalar
bizde tavuk ayagi mevcut yikanmis dondurulmamis 415 $ ton,yikanmis dondurulmus 525 $ ton selamlar ozcansofia@hotmail.com

Yeni Üye68 yazı
Merhaba,

tavuk ayağı talep eden bir alıcı ile görüşüyorum.Fiyat ve ürün özelliklerinde anlaşılırsa uzun süreli bir anlaşma teklif ediyor.
Temin edebilecekler bana ulaşsın
eminekose_33@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye38 yazı
Merhaba cengiz holding size aylik 200 ton tavuk ayagi ihrac edebilirim,daha detayli bilgi icin gorusebiliriz.Selamlar ozcansofia@hotmail.com

Yeni Üye38 yazı
Merhaba arkadasim size aylik 200 ton yikanmis ve soklanmis olarak ihrac edebiliriz,selamlar. ozcansofia@hotmail.com

Yeni Üye38 yazı
Tavuk ayagi icin alici firmalarla gorusebiliriz.

Üye342 yazı
selam arkadasim ben uluslar arsi naklyeciyimve tavuk ayagini 4 senedir kosturuyorum ama kimse kusura bakmasin mali buluyorsun alici avz geciyor ben 4 senede 100 000 usd sadece mal bulmaya buldum mala kapora vermeye hars=cadim nerede ayak bulunur ne kadar aylik kac ton bulunur iyi bilirim ayrica yukarda arkadasin biri demis turkieyde tonu 300 usd digeri demis ukraynada cope atiliyor turkiyede 2000 usd den assagi ayak yok nedeni kopek kedim maamsinda kullaniliyor taleb yetersiz geliyor turkiyeyi gecin ukraynaya gidelim ukraynada 1 buyuk uretici sayisizda ufak uretici var tavuk uzerine burdan baglanti yaparsin mal veiriz istedin kadar derler gidersin tavuk ayginin senden kaporasini alirlar is teslime gelincede yok cigerinide alcaksin kellesinide lacaksin yoksa mali vermeyiz derler veridn kapora gider moldovayda aylik 50 ton 51 ton bulamazsin 500 usd tonu ukraynada 350 usd tonu kirgizda cok ama cine yakin ekmek yiyemezsin avrupali tavik ayaginin ne islerde kullanildini cok iyi biliyor kendisi yer sna gene 1000 usd ye vermez hele bu bulgarsa siktim sene vermez diyecegim suki gercek alici varsa gelir istanbuda yerimiz ortaya arastirma masrafini koyar aylik ne kadar tavuk ayagi min max istiyor soler belli bir on avansla noterden karsilikli kontrat yapilir biz ona istedigi kadar mali bulru yukler yukledimiz an malin bir kismini gumruk yapilir kalan kismini yollar mal buldumzu ulkeden cikar tavuk ayagi bu sekilde cinli geliyor yerinde 1 yillik nakiti basiyor mali aliyor gercek alici ise ben gercek aliciyim diyen varsa gelsin gercek anlasmayi yapalim malinida bulalim istedigi kadar max min limit solerbizde o mali bulamadik diyelim noterden imzamizi atariz karsilikli o mali her sartta temin edecegimze bu sekilde tavuk ayagi isine girerim baska turlu yok gumruk teslim yok su teslimyok mal haziransinla tavuk ayagi bulunmaz saygilarima
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye38 yazı
Merhaba Tavuk ayagi BULGARISTAN teslimi verebiliriz.
Selamlar
ozcansofia@hotmail.com

Yeni Üye46 yazı
Arkadaşlar bu yazıyı tüm samimiyetimle yazıyorum. Bu sitede tavuk ayağı satıyorum veyahut ta alıyorum diyen çoğu kimseye itibar etmeyin. Ben 2 ay önce bu sitede ne kadar tavuk ayağı arıyorum veyahut satıyorum diyen 42 kişiden belkide 38 kişiyi aradım. İsim vermek istemiyorum bir coguna cok agır kelımeler sarfettim. Cunku % 99 unun arkası ne yazıkkı cıkmadı. Benım anlamadıgım olay şu madem tavuk ayağı satamıyorsunuz yada alamıyorsanız neden bu siteye ilan verip bizim gibi işadamlarını meşgul edersiniz. Bu siteye kendileri tavuk ayağı satıyorum yada alıyorum dıye ılan verenlerın dahı arkası fos cıktı. Tekrar söylüyorum lütfen reel anlamda tavuk ayağı satıcısı veyahutta alıcısı degılsenız kımseyı rahatsız etmeyın. Ben şuan resmı belgelı bır tavuk fırmasının ortadoğu bayisiyim. Bütün ortadoğuya tavuk satıyorum. Hong kong ofisimdende tavuk ayağı satıyorum. Ne hikmetse tavuk ayağı arıyorum diyen arkadaslara meil attım. Bana fiyat dahi sormadan biz size döneceğiz dediler. Ama dönen olmadı. Bu yuzden ne yazıkkı bızım gıbı gercek satıcılar da bu konuda mağdur oluyor.

Yerleşim Türkiye / YnegölMeslek Mobilya
Yeni Üye5 yazı
Hakan bey Ağzınıza sağlık. Baştan sona bütün yazılarınıza katılıyorum
Alper Ceylan Dış Ticaret

Yerleşim Türkiye / YzmrMeslek Ticaret
Üye342 yazı
sayın simba ticaret bazı yazınıza katılıyorum ama hepsıne degıl banada cok gelen oldu tavuk ayagı kesın alcaz dıye yağptık masrafı ofısımızed bıle geldıler ama sonucda bız musterımıze cevremıze mahcup olduk bosu bosunada cebımızden masraf yaptık cidi alıcılara mal tedarıkı yaparım benım moldovya ukrayna gurcu cevrem var malesef cıdı aöıcı bulamadık yazdıklarınızın cogu dogru burda gordum kadarıyla bazı arkadaslarımzı sırf gırgır olsun dıye yazı yazıyorlar ve malesef senın benım dıger cıdı arkadaslrımızında bosu bosuna vaktını alıyorlar bu arada sitedeki arkadasların kandili kutlu olsun
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye5 yazı
"sayın simba ticaret bazı yazınıza katılıyorum ama hepsıne degıl banada cok gelen oldu tavuk ayagı kesın alcaz dıye yağptık masrafı ofısımızed bıle geldıler ama sonucda bız musterımıze cevremıze mahcup olduk bosu bosunada cebımızden masraf yaptık "

demekkı sımba haklıymıs osman bey sonucta fos cıkmıs.bastan sona degıl derken arkadasımızın dedıklerının hepsının dogru oldugu cıkıyor yazınızda bu tezat olmadımı
Alper Ceylan Dış Ticaret

Yerleşim Türkiye / YzmrMeslek Ticaret
Yeni Üye90 yazı
Kazakistanda garanti ederim herkes tavuk ayaklarini cope atar eger gercekten ciddi iseniz ben sizleri buradaki firmalarla irtibata geciRebilirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye38 yazı
Merhaba tavuk ayagi aylik 70 ton verebiliriz,mensei bulgaristan daha genis bilgi icin ozcansofia@hotmail.com veya rafex@abv.bg adresinden yazisabiliriz.Selamlar

Üye1091 yazı
ARKADAŞLAR BU KONU BAŞLIĞI ESKİ , LÜTFEN YENİ BİR KONU BAŞLIĞI AÇINIZ ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye3 yazı
Merhaba,
Aylık 400-500 ton tavuk ayağı üretimimiz vardır. temizlenmiş,şoklanmış,paketlenmiş hazır durumda.

0536 964 45 43
Şaban BIÇAKCI

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Yeni Üye51 yazı
Arkadaşlar türkiyede tavuk ayağı kılı tüğü vs. entengre tesisleri geri dönüşüm olarak kendi yem fabrikalrında katkı olarak kullanıp değerlendirmekte..

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
azerbaycandan isterseniz ayda 60 ton -70 ton tedarik ederim.cahit

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
azerbaycandan isterseniz ayda 60 ton -70 ton tedarik ederim.cahit

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ticaret
Yeni Üye51 yazı
Bize de ihracat için tavuk ayağı ve dondurulmuş tavuk lazım. Lütfen tekliflerinizi mail atın: bahar@baharoliveoil.com.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye157 yazı
ARKADAŞLAR ARTIK FORUM DA KLASİK OLMUŞ OLAY YİNE OLMUŞ :) YA CİDDİ ALICI BİR İNSAN TEL NO SUNU EN AZINDAN MAİL ADRESİ FALAN BIRAKIR

GÖRDÜĞÜM KADARIYLA DA İLANIN ASIL SAHİBİ BUNLARDAN HİÇBİRİNİ EKLEMEMİŞ

VE KONU ÖZÜNÜ KAYBEDİP YİNE TARTIŞMAYA NEDEN OLMUŞ :) YAPMAYIN DEĞERLİ ARKADAŞLARIM YAPMAYIN

ZATEN BU İŞİ CİDDİ CİDDİ KOŞTURAN AHMAK DEĞİLDİR YA TAVUK AYAĞINI NERDE BULACAĞINI BİZLERDEN ÇOK ÇOK DAHA İYİ BİLİR

KISACA DELİNİN BİRİ KUYUYA TAŞ ATMIŞ 40 AKILLI ÇIKARAMAMIŞ :)

HERKESE İYİ ÇALIŞMALAR VE BOL KAZANÇLAR

SAYGILAR
e-broker

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Üye127 yazı
BU FORUMU TAKİP EDİP CEVAP YAZAN TARTIŞAN ARKADAŞLAR !!!

cengizholding KONUYU ŞUBAT 2010 YILINDA YAZMIŞ !

TARİH KASIM 2011 OLMUŞ !

TARTIŞMA VEYA SATIŞ GÖRÜŞMELERİ 2 YILA YAKIN ZAMANDIR DEVAM EDİYOR !

TAVSİYEM; BİRÇOK FORUMDA GÖRDÜĞÜM BU DURUMA KARŞI, YAZININ İLK YAZIM TARİHİ VE SONRAKİ GÖRÜŞMELERE VE GEÇEN ZAMANA DİKKAT EDELİM. BU GİBİ DURUMLARDA FORUMU CİDDİYE ALIP CEVAP VERMEYELİMKİ AYNI DURUMLAR TEKRAR TEKRAR OLUŞMASIN,

SAYGILARIMLA.

BAVER GRUP
beslen-ankara@hotmail.com
0507 544 46 33

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Üye128 yazı
TAVUK
TAVUK 1100 GR İLE 2000 GR ARASI DIR .
HELAL KESİM VE SERTİFİKASI VARDIR .
ÜRETİM İLE SON KULLANIM TARİHİ POŞETLERDE VE KOLİLERDE ARAPÇA VE İNGİLİZCE YAZI İLEDE VARDIR
PRİCE 2.300 $ brezilyadan .cif
tonaj ne kadar isterseniz karşılıyabiliriz .min 1.000 ton max 5.000 ton . yada üzeri
msn ve meil adresim brezilya.07@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz
tel +554988098827
facebook adresim
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000118649107

Yerleşim Brezilya / CuritibaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı
Merhaba.
Vietnam daki bir müşterimiz için 150 ton işlenmiş tavuk ayagi ihtiyacımız vardır. Yardımcı olabilecek kimse var mı.

Tel: 0530 242 97 92
E-mail: info@7ksaglik.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat