Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Tavuk Ayağı Arıyorum

BaşlatancengizholdingTarih20/02/2010 01:05:17Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Tavuk ayağı satabilecek firmalar arıyorum. Ne kadar varsa alacağım.

Sizlerden haber bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye18 yazı
simdi isi gucu biraktik sms yi tarisalim diyorsun hadi tarisalim sen kimi taniyon sms firmasindan 3 sayibinden birini soyle ben san tirek cep telefonunu veryim istersen hadi onu birakalim 8 ulkeyi sana asayim istersen azerbeycan moldavya romanya polanya israil suriye iran yakinda turkey zaten var diyerinide su an aklimda deyil adamlar 18 yildir bu isn icinde demisin firma nerde onuda soyleyim cinde atik bey sayibi de ordaki sen bos konusyorsun icrate gel bosver laflari kim aliyormus turkiyeden asagi al ozaman ne isin var burda birde adam gibi konus karektersiz felan diye konusuyorsun ben agzimi bozmayacam sana sen turkiyeden kimden aliyorsun onu soyle yazmissin bilmme ne holding bana aldigin bir firmayi soyle ve kac yildir bu yapiyorsun cindeki firman ne ondan sonra ne kadar mal varsa alirim de ben ne isyaptigim biliyorum turkeyedede nme is yaptigimi biliyorum bak arkadas dogru soyluyor 50 tane horozu varmis git onu al once ha bu site citdiysen tavuk var ben para mara istemiyorum faprika ya gezdirmek icin gel ben seni agirlarim arabamda var sen paradan ve isten bahset 00380637320000 veya 00380506130007 ara is yapalim cidiysen

Yerleşim Ukrayna / KyevMeslek Ythalat / Yhracat
Üye140 yazı
senin arabandamı var sen demekki bu işten çok para kazanmışsın ben senin kadar büyük işler yapamıyorum benim arabam yok ben hala yürüyerek işime ğidip ğeliyorum.

benim mal çektiğim firmaları boşver. sana senin çok iyi bildiğin sms firmasının izmirden bi firmadan aldığı malın ücretini söliyim belki ozaman anlarsın sms ğünlük işleme kapasitesi 2 ton civarı olan bir kesim haneden 300tl karşılığı mal alıyo. yine sms ğünde 16 ton ayak çıkaran bi firmadan 485 dolara mal alıyo. bu arada suriyede en büyük firma sasu dur ve bitek onların işleme tesisi var. bana işi öğretmeye çalışma hadi sana hayırlı işler
senden öncekilerden ibret al ama senden sonrakilere ibret olma

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Sanayici
Yeni Üye18 yazı

bosver sen onu bunu bos konusma sen nerden mal aliyorsun onu soyle sms yi felan ben kimseyi tanimiyorum sen nerden aliyorsun onu soyle holding sein ya ben san diyorum mal var gel al tavuk alcam diyorsun ya daha para bulup beni bile aryamiyorsun sen kim yavuk aygi yapmak kim hadi sen hunday atbanla is yap

Arkadaşlar sakin olun vede seviyenizi koruyun burası son derece saygın vede kaliteli bir forum.Şahsen ikinizide çok iyi tanıyorum bundan dolayı sizin kalitenize yakışmıyor.Derman kardeşiminin dedikleri çok doğru.Ben şuan antalyadayım bugün bu konuda sms ile işe başlamış bir agbeyle yüzyüze konuşma durumum oldu.Şuan türkiyede keskinoğu, erpiliç,pak piliç,cp vede son olarak lezita gibi büyük firmalar artık bu malı kendileri kendi tesislerinde işlemeye başlayıp bunu direk çine satma durumu içine girdiler en son erpliç bu konuda epey yatırım yaptı.Bu saymış oldugum firmalar daha önce sms firmasının ciddi anlamda mal aldıkları firmalardı.Vede şuan yeni sözleşme yapamdığından sms ğünlük yaklaşık olarak 10 kont mal işlerken şuan 3 kont.kadar düşmüş halde vede adamlar diğer firmalarıda kaçırmamak gibi bunun başında ŞENPİLİÇ gelmekte çok aykırı fiyatlara mal alıyorla.Bu bahsettiğimiz frima buğün artık dev olmuş halde vede türliyede kolay kolay kımse bu konuda boy ölçüşeceğini sanmıyorum.Herkes birşekilde mal var desede kimsde aslında mal yok olan malında fiyatı zaten çok yüksek.Son olarak derman ukranyadaki tavuk pencesi fiyatı iyi olmasına kardeşılık gr olarak çok hafif geldğinden çinde pazar payı pek yokmuş.Yani buradaki bir bacak 25 gr gelirken bu oaran ukranyada 12.5-15 gr arasında düşmekteymiş yaptığım araştırmalar bu ölçüde yani buradan 40 günde kesilen tavuk orada 20 gün gibi ortalama sürede kesildiği için gr olarak çok hafif gelmekte...!! Şunuda unutmayanki rızkı veren mevla-tela bunun önüne hiçbir kul geçemez ..zahmetsiz ne yazıkki yemek olmuyor herkes bu işte ğüzel para var diye sazan gibi atlıyor sanıyorki bu mal atıl halde vede çok..şuan olmayan mal için herkes çene patlatıyor..!!!
__HATUZE İÇ VE DIŞ TİCARET___
E-MAİL : hatuze@gmail.com / hasan@nimbusfood.com
GSM : +90 538 275 65 80 / 0532 152 93 05
www.nimbusfood.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye18 yazı
ne diyeim yine soyluyorum isteyen varsa tavuk aygi var gramida normal 20 gramin altinda deyil

Üye140 yazı
fransuva yani hasan
sadece yazı yazıyosun iş icraata ğelince susup kalıyosun sen banada mal ayarlıcaktın sonra benim işlerim aksi ğidince kendine başka müşteri ayarlamaya çalıştın ve müşteri buldun peki onlara neden mal satamadın çünkü sende başkaları ğibi hayal satmaya başladın en sonunda dönüp dolaşıp benden mal ister oldun.
erpiliç dediğin firma şuanda mal veriyo hazirandan sonra kapasite arttırımına ğidicek yıl sonunda ise malını kendisi işleyip ihraç edicek. ama yıl sonuna kadar artırdığı ve kendisi işlemediğini bacak sence ne olucak???? o mal için sms nin sözleşmesi yok bilmem anlayabildinmi
şen piliç ise malını 485 dolardan veriyo bunu sende iyi biliyosun.

sayın derman sen daha türkiyeye mal satamıyacağının farkında bile değilsin bedavaya boş konuşma.

çok sevgili muhterem kardeşim.tslvys.yani mehmet...burada sadece amaç insanlara faydalı olmak vede ticari olarak istişarelerde bulunup karşışıklı fayda saglamaktır asla şahsi olarak hesap kitap yapıp olmuşu vede olacağı konuşmak değildir..lakin ben şuan ticari olarak ne yaptım,ne yapıyorum gibi fizibilite raporu verecek halimde yok sana..ticarette esas nicelik belli kıssasların gizli kalmasıdır buda ticari mahremiyettir...biz senle konuşmuş olabiliriz..erhan kardeşlede konuşuyorum vede siteden ,site haricinden nice insanlarla bu tavuk pençesi işiyle ilğili iştişareler yaptım...hesapım kime uydu ise şuan onla çalşıyorum..erhan kardeş ne ğüzel diyor ciddi olan varsa gelsin mal var bende diye bende sana elinde mal varsa (tabiki olmayan mal) ben senden de mal alıp satarım..herkes rızki için uğraşıyor..vede ekmek parası için mücadele ediyor..Rabbimin hazinesi çok geniş herkes nasiplenir..Ves-selam
www.nimbusfood.com

Üye127 yazı
ne kadar hangi ülkeye isterseniz teslim ederiz.

da1927@hotmail.com dan ulaşa bilirsiniz,

herkeze hayırlı işler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye18 yazı
.tslvys.yani mehmet mi tam anlamadim sen nediyorsun ne turkiyesi sen daha malin nerye gideceyini kimlerin istediyini bilmiyorsun cikmisin bos vagaz veriyon ben diyorum mal nar kim gelmek istiyoprsa kim almak istiyorsa gelsin alsin ben fotorafda yolarim gendim cektim gendim resimlerde varim anlasmada yolarim kendim firmamin adina isteyene tavuk firmasinla yaptiririm ben le komusyon konturati yaptiririm isteyene ukranya vizesi icin tavediye yolarim taha ne diyeim bos kimse konusmasin kimsede bana yazmasin almak isteyen varsa hordu meydan yine yaziyorum fiyati 0.60 sent 10 luk 20 paketli liman teslimi odesa almak isteyen varsa alsin burada kimse bos konusmasin hepiniz diyorsunuz mal var mal almak istiyorum adam buraya okumaya gelmis yazmis mal var tamam var ariyorum sdiyor su an veremme fiyat kacton var bilmiyorum mal nerde bilmiyorum fotoraf varmi yok ne var internetde sayfa var yaz yazabildiyince beles nasil olsa bnir enayi cikar belki uc kurus para verir hadi isi gucu olmayan biraksin burada gezinmeyi bir suru kari tavlama siteleri var oralarda girip zamanini gecirsin kimsede bana yorum yazmasin mal almak isteyen arasin mail bile birakmasin parasi olan is yapsin telefonunm, bu 00380637320000

polemiğe ğirmeye gerek yok..herkes işine vede rızkına bakısın..!!
www.nimbusfood.com

Üye140 yazı
sayın derman sen bu site türk sitesi sende bu siteye satılık tavuk bacağı bulurum diye ilan vermedinmi?
türkiyeden müşteri aramıyormusun?
doğru dürüst türkçen yok yazmayı bilmiyosun yazılanlarıda anlamıyosun.

madem ithalat ihracatçısın biyerlerin yiyosa kendin uzak doğuya mal sat .
türkiyeden müşteri arama.

banada sataşma işini yap.

allah yolunu açık etsin hayırlı işler

Yeni Üye61 yazı
cengizciim....?sana nekadar tavuk ayağı lazım?kaçtan alacaksın_? nurhalil@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye18 yazı
tslvys misn ne sin
sen bicim konusuyorsun yok turk sitesi yok yazmayi bilmiyorsun ya sen ne istiyorsun bak benimagzimi bozma seni bulurum san nasil tukce konusulacagini da oyretirim belani baskasindan ara ben le hele hic takisma ben verdim tavuk aygi var diye verdim ne olmus verdiysem tokmu yani tavuk ayagi bilader bana ne yaz nede cevap ver sen isne bak cine yolarim yolamam sane isene bak herkes ekmek derdinde senneyin derdindesin anlamadim ona buna laf atiyorsun baska birseyin yok

Üye140 yazı
sayın derman allahını seversen beni bul ve bana türkçe öğret.
bana mezeyitini ğöster bakalım neler yapabiliyormuşsun

Yeni Üye25 yazı
Arkadaşlar,

Konumuz tavuk ayağı karete veya Kung-fu değil lütfen sakin olalım.Arkadaşlar tavuk ayağı sağlarız diyorsunuz lütfen ton fiyatı verirmisiniz.Çok isteyen var ve inanın bana defalarca teklif geldi.

Teşekkürler

Ertan Arın
ertan@areksgroup.com
www.areksgroup.com
ert.arn@hotmail.com
Cep:0.506.7508356
Urla-İzmir

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye18 yazı
seni bulup ne yapayim ya git isine gucune bak belani baskasindan bul burdan beni bulip gelen bir arkadas var herkese hayirli isler ben tavuk aygini 0.60 senden satiyorum su an isteyen varsa yione var

Üye140 yazı
sayın ertan arın

inanın ayak yok. ğeçen ğün bi firmanın ihalesi vardı ham olarak 792 dolardan tonu satıldı.

sayın derman ayak bulurum diyor ama buradan bir adam onun lafına inanıp ukraynaya ğidip 2000 dolar para harcıyo ve hiç bişey alamadan ğeri ğeliyor çünkü ayakla çok kötüymüş haberiniz olsun.

alibabadada bi sürü firma mal sağlarım diyor ama hepsi fos ben hepsiyle ğörüştüm.

sadece şu şekilde mal bulabilrsiniz ufak kesimhanelerden ğünlük ğidip 300-500 - 1000 kilo ne çıkıyorsa onları alacaksınız ancak bu şekilde mal toplanır düşünün koskoca pak piliç bile diğer tavuk şirketlerinin ihalelerine ğirip tavuk bacağı almak için fiyat veriyor.

Üye140 yazı
sağol hasan allah olsun:)))

kardeşim yakında bir milyar dolar para gelecek o zaman bu işe rahat rahat bakabilip yumruğumu masaya vurup her yerde sözüm gececek az kaldı:)
www.nimbusfood.com

Yeni Üye18 yazı
kim gelim 2000 dolar harcamis o biraz fazla birde istanbuldan antalya gelmiyor ukranyay geliyor benmi haccayimn onuda gec gelen malini almis sen rahat kotu mal ben anlama ben resim yoladim kotu olsa buraya 500 bin dolarla geliyorum demez sen iyi arstir belki seni cirak cikartiyorlardir burda tavuk aygi var parasi olan gelsin alsin ben sikildim bu muhapedtlerden parasi olan gelsin alsin 0.60 sent bukadar kimse bana 2000 dolar hacamadi

Üye342 yazı
sayın degerli meslektasım okudumda herkes bısey ayzmıs ukraynada cöpe atılmıyor ben bu işi bildim için diyorum yok satıyor ve ukraynada su an tonu 600 $ moldovyada 700 $ georgıada 400 $ toptan alıs fıyatı cıdı alıcı ısen aylık moldovyadan 40 45 ton ukraynadan 300 350 ton gurcıstandanda 25 ton 50 ye cıkartabılırım mal temın ederım egerkı gervcekten cıdı ısen ben su an moldovyadayım geırsın malı gorusun parayı basar malını alırsın sakın ben ayaralarım dıyen her kese ınanıpta bosuna paranı megını harcama benım moldovyada fırmam var gaab atakul srl gurcıstanda marimar ltd tr de gaap group un yetkılı muduruyum sımdılık :)
cıdı alıcı ısen ve ben bunu yasadım gercekten ılgılenıyorsan bana yaz yoksa alıcıyım dıyıpte almıyacak yada sallama yapıcaksan hıc yazma tavuk ayagı bası kıcı atrı kucuk buyuk bas ıslamı kesım et benım ısım alıcıysan konusalım önce anlasma gelrısın malı gorusun ben senın cıne ne sekıl hangı özelliklerde ayak radını bılıyorum bana sunu ıstıyorum demene gerekte yok sadece alıcıysan konusalım
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye1 yazı
Selamlar

bir avrupa birde afrika ulkesinin tum unprocess process tavuk ayaklarini temin edebilirim.

Saygilar
Mithat Hikmet

Yerleşim Tunus / TunusMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
0537 686 57 78 ŞU ANDA 24 TON HAZIR

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye86 yazı
Sayin Cengizhan Holding Ortadogu menseili aylik 600 ton islenmis Tavuk ayagi

ilginizi cekerse deteaylari konusabiliriz.

Tel: 004915784327055 e-mailim: mehmet.atceken@googlemail.com

Yerleşim ALMANYA / AugsburgMeslek Ticaret
Yeni Üye27 yazı
Ukraynadan saglarim diyen her kimse olsun yalan soyluyor. Hele ukraynada 600 dolar diyenler unutsunlar oyle fiyatlari.
Ukraynadan TAVUK AYAK isteyenlere duyuru.

EGER ciddi iseniz yapilir. Benim sizin gibi ortamci ucuz arayan is adamlari diye ciddi firmalarla bozushtum ve zaman kayb ettim.
Paraniz varsa nakit ise. Araci gibi akreditif yapacagiz derseniz hic bir yerde bulamazsiniz.
Paraniz varsa konushalim.

Ukraynadan isteyenler ichin shunu soyleyim
Burda ambalaji ozel yapiliyor ondan haric gumrukten cikmaz.
Refrokonteynere 28000 ton yukleniyor.
Cine goturen arkadashlara CIF Vietnam veya CIF Hong Kong yapilabilir.

Bunu piyasasi dunyada shu an 1100 dolarin ustundedir. kalitesine gore.

Tekrar soyluyorum. PARANIZ varsa konushalim yoksa degeri yoktur.
Sonra alabileceniz fiyat limitinizi yazin ona gore var veya yok diyecez.

Saygilar
Tel +38 063 892 96 96

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
şoklanmıs tavuk ayağı bulunur.fıyat ve bılgı ıcın 05072266040
pcrm

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Di?er
Üye178 yazı
ayak pence kanat ucu arayan yok mu
5439428672

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Mobilya