Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Tavuk Ayağı Arıyorum

BaşlatancengizholdingTarih20/02/2010 01:05:17Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Tavuk ayağı satabilecek firmalar arıyorum. Ne kadar varsa alacağım.

Sizlerden haber bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye75 yazı
napıcan abı tavuk ayağını merak ettımde =)=)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye101 yazı
afyon dan ayarlayabilirim size istediğiniz kadar.......
ticaret cesaret,tecrübe,riks demek.......

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Ticaret
Yeni Üye37 yazı

İlginç :) kullanım amacını bizimlede paylaşırsanız meraklarımızı giderirsiniz.
Y.Batur

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Mühendis
Yeni Üye23 yazı
Çin'de yiyecek olarak tüketiliyor diye biliyorum.
*Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur*

Yerleşim TürkiyeMeslek Ticaret
Yeni Üye34 yazı
bişekilde hazırlanıp yiyicek oluyorlarmış diye duymuştum.
bende 50 tane kadar tavuk horoz var ama :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
Çinde kızartılıp soya sosu ile tüketiliyor. yadırgıyoruz biz ama orada oldukça fazla tüketiliyor. 1.5 milyar insan var. yıkanmış olarak alıyoruz ama yıkanmamış olarakta tesislerimizde son haline getirebiliriz. 3 yıllık sözleşme yapacağız. afyonda var diyen arkadaş yazı yazmış ama ciddi olarak temin edebilirim diyor sa eğer görüşebiliriz. ciddi alıcıyız.. zaten bu işi sürekli olarak yapıyoruz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye102 yazı
cengız holdıg arkadaşım ukraynada ıstemedıgın kadar tavuk ayagı var vede ucretsız çöpe atılıyor

ıstersen burdan baglantı kura bılırım sana

modarestposten@hotmail.com msn eklersen görüşürüz
www.kobihane.com

Yerleşim Ukrayna / TurkyyeMeslek Tekstil
Üye101 yazı
ben ciddi söyledim bir sürü tavukçu tanıdığım var.hatta çine tavuk bacağı gönderen firmalarda var. keskin_2008@hotmail.com iletişime geçebilirsiniz......
ticaret cesaret,tecrübe,riks demek.......

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Ticaret
Yeni Üye21 yazı
arkadaşım sen yanlış adrestesin bu işi yapıyorsan tavuk bacağının büyük tavukhane kesim yerlerinde olduğunu bilmen lazım banvit keskinoğlu şeker piliç er piliç vs bunlar günde 100000 tavuk kesiyo her biride ayakları cine göndermek üzere işliyo onlarla bağlantı kurman lazım sana bu sitede kimsenin yardımı olmaz görüşürüz.
adnan

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Di?er
Üye139 yazı
BABACIGIM TAVUK AYAGI
IRAN DA TEMIZLENMIS OLARAK BOL MIKTARDA PAZARLARDA SATILIYOR VE YENILIYOR.
ZANNEDIYORUM BURADAKI FAZLALIK CINE GONDERILIYOR.
SAYGILARIMLA

MAZLUM TEHRAN IRAN
urumbazar@yahoo.com

Yerleşim Yran / TehranMeslek Ticaret
Üye349 yazı
merhabalar cengizholdıng
tavuk pençesi
izmir liman teslım fiyatlarımız
a grubu 2050dolar
b grubu 1850 dolar
c grubu 1550 dolar
a b ve c grupları buyukluk ve kucuklugune gore ayarlanmıştır tum sağlık sertifikaları mevcuttur 0531 649 42 51 onur bzokır
0532 571 12 07
0531 649 42 51
0535 350 05 18
0212 431 64 58
SHOWROOM İSTANBUL ESENLER
FABRİKA:ARNAVUTKÖY BOĞAZKÖY MH
http://www.bozkirtriko.com
onurbozkir@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
0 538 275 65 80 tel numaram bu konuda irtibata benle gecebilirsiniz..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye250 yazı
türkiyede iç piyasada tavuk ayağı yok denecek kadar az iç üretim..
ancak romanya dan 900 dolar /ton + nakliye tedarik ederim.
avrupa birliği ülkesi olduğu için tüm sağlık belgeleri v.b belgeleri mevcuttur.temizlenmiş şoklanmış istenilen kg larda paketlenebilir...

şayet yerli üretim talep ediyorsanız death line belirtiseniz iç piyasadan tedarik girişimlermizide tamamlarız.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Üye250 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hircintextilci
cengız holdıg arkadaşım ukraynada ıstemedıgın kadar tavuk ayagı var vede ucretsız çöpe atılıyor

ıstersen burdan baglantı kura bılırım sana

modarestposten@hotmail.com msn eklersen görüşürüz

arkadaşım ukraynada hiçbirşey çöpe atılmaz ya bunu kim çıkartıyor anlamıyorum..

Üye140 yazı
türkiyede ham olarak tonu 300-400 dolar civarı nasıl oluyoda bulğardan 900 dolara ğiriyo ve bulğar malını uzak doğuya satamazsınız.
senden öncekilerden ibret al ama senden sonrakilere ibret olma

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Sanayici
Üye250 yazı
ham değil işlenmiş halde...
ayrıca romanyadaki tavuk ayaklarınıda uzak doğuya satabiliriz.
daha önce uzak doğuya tavuk ayağı satmadık ancak başka ürünler sattık

Yeni Üye9 yazı
Merhaba cengiz Bey tavuk ayağı demişsiniz bununla ilgili detaylı bir email atarmısınız yardımcı bu konuda yardımcı olmak isterim...

info@herkesehersey.com

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye24 yazı
Erpiliç Bolu/Göynük'te günlük 250bin adet tavuk kesimi yapıyor.Bir irtibata geçin derim.
Ayrıca yine Bolu/Göynük'te Beypiliçin de kesimhanesi var.Onlarla da irtibata geçin.
Heralde bir yol gösterirler.
M.P.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager
Üye140 yazı
beypiliç kendisi yoluyor
erpiliç ise bi firmaya veriyo yılbaşından sonra ise kendisi yollucak

Üye250 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - .tslvys.
beypiliç kendisi yoluyor
erpiliç ise bi firmaya veriyo yılbaşından sonra ise kendisi yollucak

evet doğruu..zaten tavuk ayağındaki pazar bu kadar büyüyorken pastayı başkasıyla paylaşırlarmı...taşero edip daha az kazanmazlar..

sektör çığ gibi büyüyor..yakında küçük yatırımcılarda buna yönelir..

Üye140 yazı
yakında küçük yatırımcılar buna yönelemez çünkü bu işe ğirmek için en az 2 milyon dolar lazım.
çünkü firmalar tavuk bacağı satıcağı şirketlerden en az 1 aylık peşin para istiyor
düşünün ğünde 250.000 tavuk kesen yer ğünde yaklaşık sadece 13 ton bacak çıkarır ayda 400 ton yapar tonunu 400$ dan alsan sadece bir yere aylık 160.000$ yatıracağın anlamına ğelir ve bu 160.000$ daima içeridedir bu paraya kullanamzsın.

yani sizin dediğiniz ğibi ufak firmalar bu işe ğiremez ğüçleri yetmez sektör şuan sadece izmirli bi firmanın elinde ama biz bu tekel oluşumunu bozucaz amacımız o.

2 milyon dolarda çok az bir rakam eger sıfırdan başlayacakısnız çok daha fazlası gerekiyor..malum şartlardan dolayı sadece 2-3 fabrikaya ön ödeme vereceğiniz için bu rakamlarda ufak..şuda var ki şuan tr de belkide en tatlı karlı iş bence bu..daha şurada 4-5 sene önce topraga gömülen vede atılan nimet şuan altın oldu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye140 yazı
sayın fransuva çok az bi rakam değil.

ama tesisi son sistem herşeyiyle mükemmel eksiksiz kurucam derseniz 10milyon lazım. bu işler komplike iştir.

en az friğolu 6 kamyon , 2 tane friğolu tır lazım.

şoklama odası , muhafaza odası ıvır zıvır odası forklift ğibi bir sürü makine ekipman lazım sadece bunlar 1 milyon civarında tutuyor.

varın ğerisini siz hesaplayın.

ama şunuda söyleyim bu işinde yakında cılkı çıkıcak bilen bilmeye herkez bu işi yapmaya kalkıyo herkez ben mal tedarik ederim diyo ama iş ğerçekten mal tedariğine ğelince herkez fos çıkıyo. mal ayarlıcam diyenler sadece tavuk şirketinin sahibiyle beni ğörüştürmek için 10.000$ komisyon +maaş istiyo ğelin ğerisini siz düşünün.

Yeni Üye42 yazı
arkadaşım derisini ayırmak için makine yi, nakliye ve navlun giderlerini temin ederim diyorsan türkiyeye gelmesine gerek kalmadan gürcistandan her ay 45 ton sana ayarlarım. Bu konu üzerine 15 günümü harcadım ve benden cevap bekleniyor. Ama fiatın bana para kazandırmalı. Ayrıca istenen tüm belgeler devlet tarafından halledilecek. Sen sadece sevkiyat günü ürünün son halini kontrol edeceksin. Eğer istersen senin yerine o işide ben yaparım. sen fiattan haber ver. Bol kazançlar. 0532 6102957

Yerleşim Gürcistan / TiflisMeslek Esnaf
Yeni Üye18 yazı
hepinize selam okudum cogunuzu cogunuz bos konusuyor ne tavuk aygini cope atmasi tavuk aygi varmi ukranyada yada baska ulkelerde cinliler hepsini baglamis bazilarinida bizim turklr gele gide bozmus turklerle is yapmak bile istemiyorlar yok tek el biz kiracagiz kimi kiriyon izmirli firmayi bilmem turkiyede bir firma var sms onuda zor kirasin adamin 8 ulkede tesisi var hadi kir ukranyada var tavuk ayagi ilenmemis soklanmis 0.60 sent liman teslimi 10 luk 20 lik paketlerde aylik 300 ton civari liman odesa haiphong vietnam limani 40 lik konteryal 27 tonluk 5000 dolar civari butun evraklari var yillik sozlsme kendim gitdim faprikalari gezdhepinize selam okudum cogunuzu cogunuz bos konusuyor ne tavuk aygini cope atmasi tavuk aygi varmi ukranyada yada baska ulkelerde cinliler hepsini baglamis bazilarinida bizim turklr gele gide bozmus turklerle is yapmak bile istemiyorlar yok tek el biz kiracagiz kimi kiriyon izmirli firmayi bilmem turkiyede bir firma var sms onuda zor kirasin adamin 8 ulkede tesisi var hadi kir ukranyada var tavuk ayagi ilenmemis soklanmis 0.60 sent liman teslimi 10 luk 20 lik paketlerde aylik 300 ton civari liman odesa haiphong vietnam limani 40 lik konteryal 27 tonluk 5000 dolar civari butun evraklari var yillik im fotoraf cektim kendim cektim bana yolamadilar kim ukranyada aylik su an 500 tonun uzerine tavuk bulurum diyorsa yalan bu fiyatin altinada bulan varsa oda yalan cidi birileri varsa gelecek gorecek konturatini yapacak erhan.derman@hotmail.com veya 00380637320000

Yerleşim Ukrayna / KyevMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye18 yazı
hepinize selam okudum cogunuzu cogunuz bos konusuyor ne tavuk aygini cope atmasi tavuk aygi varmi ukranyada yada baska ulkelerde cinliler hepsini baglamis bazilarinida bizim turklr gele gide bozmus turklerle is yapmak bile istemiyorlar yok tek el biz kiracagiz kimi kiriyon izmirli firmayi bilmem turkiyede bir firma var sms onuda zor kirasin adamin 8 ulkede tesisi var hadi kir ukranyada var tavuk ayagi ilenmemis soklanmis 0.60 sent liman teslimi 10 luk 20 lik paketlerde aylik 300 ton civari liman odesa haiphong vietnam limani 40 lik konteryal 27 tonluk 5000 dolar civari butun evraklari var yillik sozlsme kendim gitdim faprikalari gezdhepinize selam okudum cogunuzu cogunuz bos konusuyor ne tavuk aygini cope atmasi tavuk aygi varmi ukranyada yada baska ulkelerde cinliler hepsini baglamis bazilarinida bizim turklr gele gide bozmus turklerle is yapmak bile istemiyorlar yok tek el biz kiracagiz kimi kiriyon izmirli firmayi bilmem turkiyede bir firma var sms onuda zor kirasin adamin 8 ulkede tesisi var hadi kir ukranyada var tavuk ayagi ilenmemis soklanmis 0.60 sent liman teslimi 10 luk 20 lik paketlerde aylik 300 ton civari liman odesa haiphong vietnam limani 40 lik konteryal 27 tonluk 5000 dolar civari butun evraklari var yillik im fotoraf cektim kendim cektim bana yolamadilar kim ukranyada aylik su an 500 tonun uzerine tavuk bulurum diyorsa yalan bu fiyatin altinada bulan varsa oda yalan cidi birileri varsa gelecek gorecek konturatini yapacak erhan.derman@hotmail.com veya 00380637320000

Yerleşim Ukrayna / KyevMeslek Ythalat / Yhracat
Üye127 yazı
hangi ülkeye ne kadar isterseniz teslim edebiliriz.

herkese hayırlı işler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Üye127 yazı
hangi ülkeye ne kadar isterseniz teslim dahi ederiz

da1927@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Üye140 yazı
sayın derman lafın bana ama aslı sen boş konuşuyosun.

bi araştır bakalım sms nin merkezi neresi?

işlenmemiş sadece şoklanmış malın tonuna 600 dolar diyosun türkiyede o fiyatın altından mal bulursun.

mesleğin olarak ithalar ihracat yazıyo ama sen hiç ticaret yapmadın ğaliba yenilmez kimse yoktur önemli olan bütçedir sms nin verdiği fayatın 10 dolar üzerini ver bak nasıl hemen sözleşme bitiminde seninle çalışmak için sözleşme yapıyolar ğörürsün.
birde çok merak ettim sms nin hanği 8 ülkede tesisi var?
bilip bilmeden bedavaya yazı yazma.

kimi 500 bulur kimi 1000 bulur sen onu bilmezsin kimseyede yalancı sıfatı yapıştırma bu ******liktir

Yeni Üye84 yazı
bızde var ne kadar ıstersenız sıze teslim edebiriliz cıddı firmalar isteriz
bize ciddi loi talep mektubu gonderınız
turkdevbir@hotmail.com
tel.05392402814
ıstedıgınız urun grupları bızde vardır altın dan tutun tavuk ayagı ne ıstersenız
selamlar

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Dany?manlyk