Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Boş Arsam Var Nasıl Değerlendirebilirim?

Başlatanavatar5Tarih19/02/2010 16:30:37Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
Arkadaşlar boş arsam var 400m2 kadar.
bunu kira gibi ne bileyim herhangi bir şekilde nasıl değerlendirebilirim.yol ile bir-yani hafriyat derdi yok.-
hurdacı ile görüşmek geldi aklıma ama sizinde görüşlerinizi almak istedim.belki daha parlak fikirler vardır.getirisi önemli değil.3- 5 ne getirirse.
öncephesi işlek yol.ön cephe daha geniş dikdörtgen sayılır.dükkan falan yapma gücümüz yok ona göre :)
birkaç markete email yazdım belki mağaza açarlar diye
hani yapıyıda kurcam dedim -mağazanın kiralıyacağı kesin olsa bi şekilde yapıyı kurarız borç falan- onlardanda ses yok.iyi paralar döndüğü için tanıdık lazımmış göya.neyse fikirleri bekliyorum.
saygılar.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye2 yazı
trambolin sahası kurun tabi çevresinde yerleşim yeri çoksa. çol çocuk zıplayıp dursun saatliğine kiralayacaksınız tabi saatini - 2.00- tl ye verirsiniz veya 3.00 yer uygunsa değerlendirilebilir bi araştırın.olur ya tutar . tutarsa dua edersiniz tutmazzsa küfür etmeyin haa :=))

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye34 yazı

tutsada tutmasada mesaj yazdığınız için ikinizde şimdiden saolun.
ilginç bir fikir gerçekten neden olmasın.ancak açık hava olacağı için yağmurda falan bir muhafazası varmı
bunun için ne gibi şeyler yapılabilir.bu işin incelikleri neler kısaca.
çok saolun tekrar.
değişik fikirleride beklıyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye20 yazı
otopark için uygun değil mi?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye1359 yazı
yaz aylarında bu iş zirve yapıyor. havaların güzel olduğu nisan ve mayıs ile eylül belki ekimi de sayarsak 6 ay iş oluyor. müzik vs ile çocuklar için eğlence imkanı.. 5-10 dk 1 tl felan sanırım
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye34 yazı
otopark için 1 gunluk uygun pazar gunlerı
ancak bılgınız varmı bu konuda varsa yardımcı olursanız cok sevınırım.
yani haftada 1 gun calıscak nasıl bildirilir maliyeye.bır fıkrınız varmı.kaçak yapmamak için.

Yeni Üye37 yazı
Yıkama yağlamada iyi para oldugunu söyleniyor.Ayrıca bu yönde kiralama talepleride olabilir.
Y.Batur

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Mühendis
Yeni Üye71 yazı
arsanın yeri nerede.resimleri var mı eğer uygun bi yerdeyse anlaşıp altı dükkan üstü daire yada iş merkezi olucak şeklide 10 ayda teslim edebliriz.
http://www.uysalbilisim.com en istikrarlı toptan kontör fiyatları.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye34 yazı
yıkama yağlama burada potansiyel olurmu bilmem fikir olarak tabiiki iyi.hatta birisi haber yollamıştı agız ucuyla kiralayım diye ancak biraz arastırdım önceki yerden kira ödeme aksatması yuzunden cıkmış.
arasa nın mevkii iyi yolun karşısında dükkanlar var yanında evler var,yollar paket kilit taşlı
ancak inşaat izni % 25 ve 3 kat deniyor.
genede düşünürüm derseniz buraya yazın yani 1 dükkan üstü 2 daire oluyor hadi çatı katı falan diyelim zorlamayla 1 dükkan 3 daire olur.dükkanı yaptıktan sonra 2 ye bölebilirsiniz sanırım çünkü ön cephe çok.
ama fazla anlamıyorum inşaat işinden yazdıklarımdan olumlu bakarsanız buraya yazın özel mesajla irtibata geçebiliriz.
fikri olanlar yazsın lütfen.bir sürü iyi fikir geldi.

Üye185 yazı
en mantıklısı mütahite wer.o olmazsa oto kuaförü.

Yerleşim Türkiye / MuglaMeslek Turizm
Yeni Üye25 yazı
şahsi görüşüm;

otopark yada oto yıkama işine girmeyeceksen, hiç elleşme öyle kalsın,

müteahite verirsin pişman olursun,
satarsın saçını başını yolarsın,
milletle uğraşmak zor.

dursun kenarda kötü günlerine sakla toprak bu nakit para gibi değil bekledikçe değerlenir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye34 yazı
tüm cevapları takip ediyorum.saolun.
bu arada haolı saha fikride çok iyi ancak beni dusunduren
soyunma odaları gibi kısımları onları yapmam çok çok zor.onlarsızda oyna topu
çek git tarzı bıryer olcak.
bırde hanı bır sekılde hallettık dıyelım,
burası mahalle arası kapalı halı saha ısterlermı acaba.gecesı var cunku biliyonuz.bagrıs gurultu.

Yeni Üye28 yazı
go kartmıdır nedir varya alışveriş merkezlerinin altlarında bi araştır yada ver bana kat karşılığı yapayım tapuda istemem inşaat bitince verirsin tapuları 0532 511 65 26 kadir öz
kadir öz

Üye185 yazı
Abi yapacağın ilk iş öncelikle arsanın görünür bir tarafına KİRALIK tabelası asmaktır bence...Eğerki yer dediğin gibi işlek ve aktif bir yerde ise zaten istekliler seni bulacaktır ve sende büyük ölçüde bu sıkıntıdan kurtulacaksın..Ammavelakin KİRACI ile uğraşmak gibiside yok yani...İyileri tenzih ediyorum lakin bir sürü çamur çirkef insanda var bu piyasada.ALLAH iyilerle karşılaştırsın hepimizi...
Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret