Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

7 Parca Ürün 7 Tl Sok Fiyat

BaşlatansonnoktaTarih14/02/2010 22:54:03Yorum15

İlk mesaj
Üye182 yazı
5kg bulasık deterjanı 1kg camasır suyu 500 gr el sabunu 750 porcöz 750gr yumusatıcı 750 gr genel temizlik 500 gr camsil böylece hepsi bir set halincde 7 lira kamyon bazında alımlarda nakliye bize ait.tüm ürünler saglık bakanlığı üretim izniyle üretilmiştir bugun giresun ordu erzxurum kars gümüşhane gibi illerde set haricindede 28 kalem değişik deterjan ürünlerimiz satılmaktadır seti yapma amacımız nakit sıkıntısından %10 karmarjıyla satısa sunulmuştur ciddi kişilerle göçrüşürüsek numunelerde gönderilir biz giresunda üretim yapıyoruz tüm ürünler kendi imalatımız .parasına para katmak isteyenleri bekleriz az sermaye cok kazan.bilgi verin resim yükleyin gibi kısa mesajlarla buralarda uğrastırmayın telf bırakıyoruz yada siz bırakın biz dönemlim 0454 225 86 56 osmanlikimya bulent sarı
sonnokta

Yerleşim Türkiye / Giresun
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Üye515 yazı
prakendede 10 tl satılıyo ben almıstım ama markası neydi hatırlamıyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye182 yazı
evet doğru söylüyorsun 10 tl satılıyor günde en az bir satıcı 100 tane satıyor 100 tanede enaz mozot gideri cıkınca 250tl para kalır bununda 50tlsini diger gidelere sayalım 200 kalır buda 20 gün calıştığını düşünürsek 4000tl yapar kim kazanıyor bu parayı
sonnokta

Üye515 yazı

evt doğrudur adamlar fiat büyük münübüse full doldurmuşlardı yapmak isteyne kacırmasın onlar bide 3 kişiydi demekki kazanıyolar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye182 yazı
bedava desem parası olan yok sanırım burada
sonnokta

Üye209 yazı
ben almak istiyorum ama fotolarını göndermenizi rica ediyorum
equal

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye182 yazı
ciddiyseniz arayın görüşelim resimden olmaz ürünü içini gör kardesim resimle neyiş anlayacaksın ciddiysen ara görüşelim numune gönderelim
sonnokta

Üye182 yazı
arayan arkadaslar lütfen vade teklif etmyin bu ürünler peşindir
sonnokta