Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Faliyette Olan İmalatıma Ortak Arıyorum

BaşlatansonnoktaTarih26/01/2010 17:25:15Yorum33

İlk mesaj
Üye182 yazı
boş yazılar ve vaadler yeterince dinledik okuduk ben gercekten sehir mekan zaman sorunu olmayan bileginin gücüyle para kazanmak isteyen arkadaslarla görüşmek istiyorum özelime yazarsanız geri dönecegim işle ilgi cok sermayeyede gerek yok zaten iş mevcut yürüyor tek sıkıntı bir elle bir karpuz tasınıyor ikincisi mutlaka düşüp kırılıyor maxsimun 50bin sermaye yetiyor ayda kişi bası net gelir abartmaya gerek yok her mesraf cıktıktan sonra 5 ile 8 bin arası
sonnokta

Yerleşim Türkiye / Giresun
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Yeni Üye2 yazı
Arkadaşım ben kocaeli-gölcük'teyim.İşle ilgileniyorum.Ama buradan yapılabilecek birşeymi bilgi verirsen sevinirim.
Mail adresim senolsoyar@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Serbest meslek
Üye182 yazı
0454 225 8656 tlf görüşelim istersen
sonnokta

Yeni Üye55 yazı

nasil bir is bu kardes

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Esnaf
Üye182 yazı
hotmail verenleri ekledim msnye diger arkjadaslar içinde kısaca anlatayım sıvı deterjan üretimi yapıyoruz ve aynı zamanda bir kagıt firmasının bayiliği ve birde sünger firmasının bayiliğini yapıyoruz sua faliyetteyiz ama işi b,raz daha hareketli hale getirmek ve kar marjını arttırmak amaçlı nakit ihtiyacımız var bunun için ortak arıyoruz
sonnokta

Üye182 yazı
ne oldu soran arkadaslar sizden bir haber yok ciddi birileri yokmu anlamıyorum
sonnokta

Üye182 yazı
hadi bekliyorum ciddi arkadaslar bu sektör ölmez
sonnokta

Üye906 yazı
SELAM ARKADASIM İŞ İLE ALAKALI BİLGİ VE ÜRETTİĞİNİZ MALLARIN FİYAT LİSTESİNİ YOLLARMISINIZ
BAHSETMIS OLDUGUNUZ İŞTENDE BIRAZ BAHSEDERSENIZ SEVINIIRM
HAYIRLI İŞLER
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Üye182 yazı
merhaba arkadasım iş giresunda suan filaiyetle olan temizlik malzemsi üretimi yapıyorum ve 2 firmanın kagıt gurubu ve sünger bezz dagıtımnı yapıyorum 4aracım 3 tane bayim var ama satış vadeleri uzun olduğu için ben nakit olarak fazla güçlü degilim onun için belli oranda üretim yapıp bayilere vere biliyorum onun için yanıma güç arıyorum satışta hiç sorun yok kar marjı bayilerde %25 dişger satışlarda %40 ciddi biriyle cok gğüzel işler yapa biliriz zaten istedgimi para kadar vadede alınacak para ve arac bedel olarak var düşünürsen daha deteylı teflla görüşelim bulent sarı 0454 225 86 56
sonnokta

Üye182 yazı
teoman kardesim telf bırak arayalım yada sen ara 0454 225 8656
sonnokta

Üye182 yazı
arkadaslar hep bilgi veririmsin nedir gibi sorular cıkıyor karsıma zaten yazdım ne bilgisi verecem herşeyi yazdım burda ciddysen telf bırakmışım zahmet edip ararsın nedir ya borç paramı istiyoruz iş yapalım diyoruz.bende kazanacam sende sacma sapan sorular sorupta zaman kayıp etmeyin bakın işinize zaten ben burda cok umudum yok neden derseniz 1 sendir düzgün biriyle karşılasmadım herkes unu elemiş elegini duvara asmış varsa 50 binlirası olan arasın görüşelim gelsin işi görsün baksın incelesin işine gelirse baslarız zaten şirketin 60bin tl degerinde sadece aracı var insanlar ne zannediyor bataktayız filanmıı nakite ihtiyacımız var ondan ortak arıyoruz birde tekim tek basıma uğrasamıyoruz hem üretim hem pazarlama kimseyede güvenmeiyorum öyle mudur filan vs.cünkü kazığını yedim gecen dönem onun için ortak arıyorum sadece ciddi insanlar yazsın lütfen
sonnokta

Üye390 yazı
Sen hocam zaten son noktayı koymuşsun.Bence buradan ortakda bulunmaz bayide.genelde spot hızlı satılan dükkanında satabileceği sitesine koyabileceği ürünler dışında . sitedeki arkadaşların çoğunun parası yok.Olanlarda kendisi için niş fikirler arayışında.Suya sabuna dokunmayan ama para kazandıracak ve sırtıda terlemiyecek.Burdan giresuna gelip yeniden düzen kuracak sana ortak olacak 3-5-8 neyse para kazanacak.Bence seninkide hayal be hocam.Bizim memlekette can ciğer kuzu sarması kardeşler-arkadaşlar ortak olmayı beceremiyor sen bir siteden ortak arıyorsun(bence doğrusunu yapıyorsun ama o ayrı bir tartışma konusu)
Burdan anca kişisel hayal gücünü geliştirmekten öteye gidecek kimseyi görmedim.Ben sadece yazıları okuyup özellikle yurtdışı işleri için fikir alıyorum.Senin gibi ortak bulup işi büyütmek yerine sabırla para biriktiriyorum.Çok güzel fikirlerim ve çalışmalarımda olsa geç olsun temiz olsun tek olsun derdindeyim artık.
Bir anadolu hikayesi var.leman dada çizmişlerdi.2 eleman ortak bakkal işletiyorlarmış.Ortaklardan birisi oturmuş dükkanın önüne etrafı seyrediyor.Bakmış karıncanın birisi dükkandan birşeyler yüklenmiş dışarı taşıyor.Hemen ortağına dönüp demiş bugün uygun olmayan naptın.Adam utana sıkıla senin evede benim evede yumurta yolladım aynı sayıda ama kendi evime yolladıklarım sanki biraz daha iriceydi.Demiş diğer adam bitti ortaklık.diğeri sormuş.Nerden anladın.Bu karınca demiş bugüne kadar dışardan bişileri dükkana taşıyordu bugün baktım dükkandan dışarı taşır.Hikaye bu ya sana ortak olacak eleman da sen çalışacan o oturacak.Zordur bu topraklarda ortaklık.Hep bana Rabbena diyen insanlarla zordur.Elin gayrimüslümü ile yap.herşeyi dök kağıda bak gör zenginde olursun ama Ülkemizde zor.
Müslüman gibi çalışıp çalıp çırpmayacak gayrimüslüm gibi hukuka sözleşmeye uyacak ortaklar bulman dileği ile.
metinmetin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Üye182 yazı
cok haklsın bende umudumu kesitim zaten burdakilerden
sonnokta

Yeni Üye8 yazı
15 yıllık pazarlamacıyım. En son bir akrabamla beraber ortak girişimimiz olan bölgesel pazarlama işi yaptık muhtelif tüketim mallarında..sermaye azlığı bizimde sonumuz oldu..bir trafik kazası geçirdi ortağım araba pert oldu mallar da çöpe gitti..düşün dünyada ne sıkıntılar var.Şimdi boşta geziyoruz.Sen de hala ortak arıyorsun.konuyu fetullah gibi bağlayamadım ahada ağladım..yani diyorum ki sen tek başına bişeyler yap dostum.bırak aylık 5-8 bin lira kazanmayı.sana 2-3 bin lira yetmiyo mu? ama çok istiyosan ben geleyim yardımcı olayım sana.benimde başarılı olmak için çok bahanem var zaten.ama param yok ona göre.ben de tam yanındayım sınır komşunum..ister anla şaka istersende ka..şeytan bu ya kandırır adamı.
Daha güzelini fazlasıyla isteyenlere...

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Saty? / Pazarlama
Üye182 yazı
arkadasım sen ortak iş yapmışsın basaramamışsın benim hedeflerim var ben suan imalatımı zaten yürütüyorum dedimya hedeflerim var plastigi kendim yapmak istiyorum bunun yanında galoş bone imaltını ve bir kaç iş daha temzilik sektöryle ilgili bunun içinde buyumek gerekiyor sermaye gerekiyor sen şimdi yapammaışsın aracın kaza yapmış vs.bu su demek degildir ortak iş yapılmaz bende daha önce antepli bir arkadasla iş yaptık 5 sene ortak onun ailevi sorunları oldu sonra dostca ayrıldık ve halen görüşüyoruz işi adam gibi yaparsan dürütlük olursa her şey olur.yakkınsan gel görüşelim seninle 0454 225 86 56
sonnokta

Üye124 yazı
çok degerli arkadaşım sonata sen hayatta senin dedigin işe ve paraya kimse teklifini kabul etmez kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Gyda
Üye182 yazı
kulaf arkadasım bunu söylem nedenin nedir
sonnokta

Üye124 yazı
arkadaşım bunu söylememin nedeni bu ben kendi adıma konuşayım elimdeki parayı senin işyerine verip ortak olacagıma gider kendi adıma bir iş ve hatta çok güzel ihracatlar yaparım ırakla not ırakla çalışmak istersen gel sana çok güzel bir yol göstereyim memnun kalırsın genede sen bilirsin arkadaşım kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Gyda
Üye182 yazı
benim istediğim parayla sen benim mevcut imaltımı kur 3 mislini ben sana vereyim siz ırakla suan için ticaret yapıyormsunuz.bence hayır kulaktan duyma şeyleri söylüyorsunuz ihracat için nekadar bir sermaye ne gibi sartlar gerekli sanırım biliyorsunuz benim istedigim para bir araba barası sirketin zaten mevcut 4 tane 2006ve 2007 model aracları var artı üretim izin marka tescil dolum makinası hammadde krom kazanlar bir cift cıdarlı 2 tonluk krom kazan ne kadar sen biliyormusun söyliyeyim 35 milyar benim elinde mevcut sadece 30 milayrlık basılmış etiket var güzel kardesim biz ortak arıyorsak batmıyoruz güçlenmek bakımından ortak arıyoruz biz senin dedigin ıraga 2 sene önce yaptık ihracat boyumuzun ölçüsünü aldık bende akıl fazlasıyla var güzel kardeşim sen yap madem cok para var bana neden yol gösteriyorsun buyur sen yap
sonnokta

Yeni Üye8 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sonnokta
arkadasım sen ortak iş yapmışsın basaramamışsın benim hedeflerim var ben suan imalatımı zaten yürütüyorum dedimya hedeflerim var plastigi kendim yapmak istiyorum bunun yanında galoş bone imaltını ve bir kaç iş daha temzilik sektöryle ilgili bunun içinde buyumek gerekiyor sermaye gerekiyor sen şimdi yapammaışsın aracın kaza yapmış vs.bu su demek degildir ortak iş yapılmaz bende daha önce antepli bir arkadasla iş yaptık 5 sene ortak onun ailevi sorunları oldu sonra dostca ayrıldık ve halen görüşüyoruz işi adam gibi yaparsan dürütlük olursa her şey olur.yakkınsan gel görüşelim seninle 0454 225 86 56

Yeni Üye8 yazı
Sen buralarda ortak ara**** enerjini boşa harcıyorsun..galiba hayal alemin çok geniş..Ben sana ortak aramandansa profesyonel destek ara diyorum.Ticaret profesyonel kişilerin elinde daha güzel bir hal alır çünkü.

Yeni Üye35 yazı
sonnokta ya yapilan tavsiyelere katilmiyorum. Moralini bozma..bozdurtma...devam. diyorum. Akilli adam cok azdir..
O akilliyi bulana kadar devam etmenizde gayet normaldir.
Sizin anlatiminiza göre cok cesitli is yapiyorsunuz. Para nerdeyse, siz ordaysiniz ama bu sizi dagit,is gibi. Mümkün oldugu kadar tek kaleme düsmeye calis..50 isle ugrasmaniz, insanlari sadece korkutuyor. Cünkü sizin isinizi kimse konrol edemez. Hicbir kimsede kalkip parasini konrol edemeyecegi bir yatirima yatirmaz.
Size parasini veren, sizin merhametinize siginmal mecburiyetindedir. Istediginiz anda ortaginizi sutlamaniz mümkün.
Güven vermeye calismaniz gerek.
slm
Bilenle, bilmeyen bir olur mu ?.

Yerleşim Bermuda / YstanbulMeslek Politikacy
Üye182 yazı
doğru söylüyorsunuz ama her seyi resmi yapacgız ortagımı sutlamak sacma bir fikir ozaman oda batar bende valla herkes düşüncesine saygılı bir insansım yazan cizen cok atup tutanda ama faliyet yok ne yazıkkii ben bana ortak olacak insana verdigi para kadar zaten mal varlığı garantisi veriyorum.evet iş cok kollu oldu tekbasıma bas aedemiyorum zaten sorun orda birde kısıtlı sermaye olunca tıkandım işi görmek isteyn varsa ben burdayım işyeride burda yapılan işte ortada gelri görür kararını verir.kimse bende burda yogurdum ekşi demiyor düsürt güvenişlir adam bulmak zor bu zamanda.bugun büyük şirketlerde cok cesitli işler yapıyorlar bunlarda böyle büyüdüler birileri yapıp bunlara vermedi hayırlsı güzel kardesim.
sonnokta

Yeni Üye8 yazı
Sayın mim söylediklerinize hem güldüm hem üzüldüm..doğru olanlarıda var tabiki. Ticaret öyle bir şey ki bardağın taşacağı anı bekler. Herkes yapabileceği işi yaparsa daha bir kontrollü ilerler. Öyle ben her istediğimi yapacağım, bu işten de verim alacağım demek birazcık ütopya. Ve ben ortaklığa karşı çıkarken günümüz sorunlarından bahsediyorum. Profesyonellikten bahsediyorum; ki bu kurumsallaşmak anlamında görülmesin sadece. Ortaklık zor bir şey. Kurumsal firmalar bunu yapıları dolayısıyla mümkün kılabiliyor. Ki kurumsallaşmak kolaylıkla ve kısa zamanda oluşturulabilecek bir durum değildir de zaten.

Arkadaşımız her işi yapacağından veya yapmak istediğinden bahsediyor. Bence gerçekten bu kadar dağılmaktansa en iyi yapabileceği işe yoğunlaşmak hem kendisini rahat hareket ettirecek hem de riskini azaltacaktır. Sabancının en önemli sözlerinden biriside bunun üzerinedir. O avrupada sadece tek bir ürün üzerine uzmanlaşmış firmaların cirolarının kendilerinin toplamının onlarca katından daha büyük olduğunu ve kendilerininde her alana el atarak aslında enerji zaafiyeti yaşadıklarını,dolayısıyla çok olan bu iş kolunda daha az uzmanlaşarak istedikleri verimi alamadıklarını sıkça itiraf etmiştir. Bunları kabullenmek ve dile getirmekte bize gerçekleri göstermesi açısından çok önemli.

Kardeşim kendine ortak mı arıyorsun? Ortak arama! Kendine profesyonel ekip arkadaşları bul.

Üye182 yazı
arkadasım güzel seyler yazıyorsun suan sen ne iş yapıyorsun bir acıklarmsın herkes bir şeyler yazıyor çiziyor gel görüşelim dedim sana yakınsında bana 50 km uzaktasın neden gelmek istemiyorsun madem cok iyi biliyorsun gel sen ekibi kur ben imal edeyim calışalım bu işler yazmakla olmuyor faliyet görelim lütfen
sonnokta

Yeni Üye63 yazı
Sonnokta kardeşim merhabalar karadenizlilerin kafasının çalıştığını ve dolayısıyla yaptığın işten kar edeceğini biliyorum. Güvenilir olduklarınıda tanıdığım arkadaşlarımdan biliyorum.Ben Gaziantepteyim medikal muhasebeciyim eğer dediğin kadar sermayem olsaydı seninle ortaklık işini hiç düşünmeden yapardım.

Saygılar

Yerleşim Türkiye / Gaziantep
Üye182 yazı
tşk atalan arkadasım güvenin ve cesaretin için hayırlısı olsun yinede yazdıkların için ayrı ayrı tsk ederim
sonnokta