Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Uygun Arsa Arıyorum, Yoğun Göç Alan İller Tercihim

BaşlatanjeckTarih13/02/2010 13:33:59Yorum41

İlk mesaj
Üye304 yazı
Merhaba Arkadaşlar,

Uygun Arsa arıyorum inşaat, ekin yapabileceğimiz yerler arıyorum.

İletişim: Bu siteden Ulaşabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
Üye233 yazı
silivri fenerkoyde kendime ait 4850 metre kare etrafi cevrili yerim var.Yakinlarinda villalar yapili. Ilgilenen arkadaslara duyurulur.

Yerleşim ABD / NewyorkMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı

edirne sınırlarında tekirdağ havza yolunda yola cephe 45 dönüm 500 metre yolun içinde 50 dönüm olmak üzere 2 parça halinde 95 dönüm arsa 170000 tl irtibat için 05314996997
www.mithathocaemlak.com
sdd

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Yeni Üye25 yazı
kardesim izmir atakentte merkezi konumda bir arsam var, onun disinda dikilide termal tarima uygun izmir - canakkale yoluna cepheli 2 tane arsam var.
eger dersenki ucuz arsa istiyorum menemende'de cokca arsalarim bulunmaktadir...

ilgilenirsen mail at konusalim seninle....
tulgarr@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
Sakarya'da Hendek Beylice Köyünde 60 Dönüm Arazim dönüm 14 milyar 12.200 metre kare arsam ise 10 milyardır. telefon; 05308285143
Talha Akan Ahba

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye2 yazı
Sakarya'da Hendek Beylice Köyünde 60 Dönüm Arazim dönüm 14 milyar 12.200 metre kare arsam ise 10 milyardır. telefon; 05308285143
Talha Akan Ahba

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye10 yazı
NET-DE GROUP olarak bizde kat karşılığı arsalar veya yarım kalmış projeler arıyoruz.
İstanbul dahil olmak üzere iş yapılabilecek satışı kolay diğer illerde ki arsa ve projeleri değerlendirebiliriz.
İlgilenen arkadaşlar info@netdegroup.com adresine bilgi maili gönderebilirler.
Mailde lütfen iletişim bilgilerinizi yazmayı unutmayınız.
www.netdegroup.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı
tekirdaga buuyk sehir oluyorrr unutma;) nekadar bir yataırım söz konusu olucak ? buyuk düsünüyorsaan ulass bana
sarısınlar için dünyayıııı esmerler icin tüm sarısınları yakabilirimm

Yerleşim Türkiye / TekirdagMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
Selam

Ben Alanya Homes Real Estate firmasından Mehmet Erken, emlak danışmanı olarak inşaat firmalarının projelerini yurtiçi ve yurtdışında pazarlamaktayız, bununla beraber mütehit firmalara kat karşılığı veya satılık arsalar temin etmekteyiz. Uzmanı olduğumuz bölge sadece Alanya ve Gazipaşadır. Bu bölgeler ile ilgilenirseniz her türlü desteği vermeye hazırız... merken2001@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye14 yazı
balıkesir merkeze 14km organize sanayi bölgesine 5 km uzaklıkta anayol kenarında sanayi elektiriği ve sondaj kuyusu mevcut toplamda 22730 metrekare yerim var.balıkesir büyükşehir olduğu için arsa statüsüne geçiyor organize sanayi bölğesine yakın olduğu için fabrika ve çiftlik yapımına uygun bir yer,değerlendirebilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum...
denizzz

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Memur