Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Uygun Arsa Arıyorum, Yoğun Göç Alan İller Tercihim

BaşlatanjeckTarih13/02/2010 13:33:59Yorum41

İlk mesaj
Üye304 yazı
Merhaba Arkadaşlar,

Uygun Arsa arıyorum inşaat, ekin yapabileceğimiz yerler arıyorum.

İletişim: Bu siteden Ulaşabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
Yeni Üye46 yazı
antalya kalkanda arsam var ıstersen anlasabılırız antalya kalkan arastır istersen
ARDA.TİC

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Halkla ili?kiler
Üye304 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ARDA TİC
antalya kalkanda arsam var ıstersen anlasabılırız antalya kalkan arastır istersen

m2 ve Ücreti nedir ?

Yeni Üye46 yazı

8 donum var 10 donum var bırde problemlı bır arsam var 550 donum denıze sıfır eger halederım dıyorsan sana 100 donum hedıye ederım
ARDA.TİC

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Halkla ili?kiler
Üye304 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ARDA TİC
8 donum var 10 donum var bırde problemlı bır arsam var 550 donum denıze sıfır eger halederım dıyorsan sana 100 donum hedıye ederım

info@gencxtasarim.com msn adresim isterseniz gelin görüşelim..

Üye2311 yazı
Mustafa bey,ekilebilir arazi istediğinizi söylemişsiniz,eğer daha ayrıntılı bilgi verirseniz ki zira toprağın yapısına göre arsanın yeri değişir,size her konuda yardımcı olmaya çalışırım,saygılarımla...METİN ÖRGÜN...ALTIN EMLAK ANTALYA BÖL.MÜD. met.tin@hotmail.com 0505 9064764

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye304 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - METTİN
Servet bey,ekilebilir arazi istediğinizi söylemişsiniz,eğer daha ayrıntılı bilgi verirseniz ki zira toprağın yapısına göre arsanın yeri değişir,size her konuda yardımcı olmaya çalışırım,saygılarımla...METİN ÖRGÜN...ALTIN EMLAK ANTALYA BÖL.MÜD. met.tin@hotmail.com 0505 9064764

Metin Bey Araziyi ben arıyorum :)

Üye304 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - waterworld
ANKARA VE ÇEVRE İLÇELERİNDEKİ SATILIK TARLA ,ARSA VE ARAZİLER İÇİN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİN..waterworld06@hotmail.com

dönüş yapıyorum

Yeni Üye11 yazı

Merhaba,

Marmaris Karaca Köyünde (Dereözü Mevkinde) yola sıfır 2.378,46m2 bir arsam bulunmakatadır.Hem ekim için hem bina yapımı için kullanabileceğiniz bir yerdir.
Daha detaylı bilgi isterseniz size verebilirim.

İyi Çalışmalar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye9 yazı
Herkese merhaba;

İstanbul Beylikdüzü Kavaklı'da 1460m2 1350m2 ve 1206m2 olmak üzere üç arsam var m2 birim fiyatı 1460m2:320TL ,1350M2:320TL ,1206m2:550TL ister ürün ekin ister şu anki imar haliyle 3.5 kat inşaa yapın(imar iznini artırmak tanıdıklarınız ve bu işlerle ilginiz varsa problem değil)isterseniz ticari olarak kullanın.Konum bilgilerini size şöyle anlatıyım Beykent ,İhlas Marmara Evleri gibi toplu yaşam alanlarına sadece 300metre denize yaklaşık 1km e/5 karayoluna 1.5 Km havaalanına 13/14Km Tem karayoluna 3Km yani anlayacağınız İstanbulun göbeği bu arada Kavaklı'da yeşil vadi projesi var kültür alanları üniversiteler yeşil alanlar parklar falan gibi İstanbulun Central Park'ı adıyla projeye başlandı ilerisi içinde iyi bir yatırım bu arsalardan sadece birini satacağım bende diğer ikisini elimde tutmayı düşünüyorum.ilgilenen varsa mesajlarını beklerim.
AB ithalat ihracat Dış Tic.

Üye304 yazı
Yüksek Fiyatlarla İlgilenmiyorum Arkadaşlar.

Yeni Üye11 yazı
Marmaristeki arsam için fiyatı indirdik isterseniz özelden bilgileri verebilirim.

İyi Çalışmalar...

Üye304 yazı
Çok İyi olur Dostum.Bekliyorum

Üye304 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - afasia_2000
tekirdagda arsamız var ilgilenirseniz irtibat:05549294887 afasia_2000@hotmail.com

arsanız nereede ve m2 ne kadar ?

Üye1091 yazı
biri 13 dönüm ,digeri 9 dönüm civarı YOLA sıfır .teikrdag merkezde.ÇOK DEĞERLİ YERLER afasia_2000@hotmail.com 05549294887

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye11 yazı
Arkadaşlar,

Marmaristaki arsamız için fiyat bilgisini ve ayrıntılı bilgileri 05357196928 nolu telden alabilirsiniz.

Üye599 yazı
merhabalar...manisa merkezde stadyumun arkasında 328 m2 imarlı arsam var.ilgilenirseniz fur_cet_45@hotmail.com
Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.
6- Gösterin özen cümleleri kullanmamaya devrik.
7- Sözcüklari anlaşılur vea dorğu yazen.
8- Bu güzelim Türkçemize foreign wordlar katmayın.
9- In keys yu rayt Ingilis vords, it hez to bi andirsitendibil.
10- Türkçe’deki spesifik kelimeleri İRDELEMEYİN.
11- Narin maillerinizi naciz kibarlığınızla süslemeyiniz efenim.
12- Benim Türkçem mükemmeldir, NARSIST şeyler yazarsanız hemen anlarım.
13- Yazılarınızda kibar olun, meydan okumayın, yoksa sizi harcarım.
14- DiĞer yandan, TÜrkÇe karakter iŞinize geliyorsa yazIp gÖnderin.
15- Yazdığınızı yarım bırakmamaya lütfen özen gös...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye304 yazı
Hala Uygun Arsa Arıyorum Arkadaşlar Yok mu ?

Yeni Üye2 yazı
selam arkadaşlar bebe ve bayan giyimi işi yapıyorum ukraynada cidi olan arkadaşlarlaçalışabiliriz
atabey

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye550 yazı
sayın jeck kıwı yetıstırmek ıcın arazı ıstermısınız ıznıkte satılık cok var.yada yalova termalde satılık butık otel var.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Üye550 yazı
jeck yalovada ıstersenız arsa var kıa cıplerının yedek parca fabrıkasının yanında herkes alıyor sızde ıstermısınız telefonum 0 506 722 21 13 engin ısmım beklıyorum cevabınızı

Üye550 yazı
300 metrekare vardı bırtane 60 bın tl tahmını bılgıle tabı arkadasım satıyordu.sız ılgılenırsenız hemen ararsanız ona gore net bılgılerı verırım.

Yeni Üye84 yazı
tekirdag bölgesinde istersen sana istedigin kadar bulabilkirm arsa iletişim mail baris.cinar@mynet.com
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / TekirdagMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
Bursa Kestel Serme Köyündeki 8455m2 yer satılıktır yer hali hazırda santamarya armut bahçesidir ve konut imarına çıkmıştır

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye19 yazı
İzmir karaburun turizme yeni açılmış bir yer arsa ve araziler kapanın elinde kalıyor.Yatırım amaçlı veya tesis yapmak için müsait arsalar var ilgilenirseniz özelliklerini bildirin yardımcı olurum.inşaat ve emlak işi yapıyorum
TUĞ-TAŞ San. ve Tic.Ltd.Şti

Yerleşim Türkiye / Yzmir