Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sok Sok Fiyat Bu Fiyata Bu Ürünler Yok

BaşlatansonnoktaTarih02/02/2010 18:01:06Yorum40

İlk mesaj
Üye182 yazı
deterjan üretimi yapapn bir firmayız bir temzilik seti oluştturduk 5 kg bulaşık deterjanı 1kg camasır suyu 500 gr elsabunu 750 gr yumusatıcı 750 yüzey temziliyici 500 gr camsil 750 gr porcöz hepsi böylece 7 tl bunu pazarda böylece bir set yapıyorsunuz posetliyorsunuz yada ev ev satan öğrenci gurubu ayarlıyorsunuz yada aracın varsa insanların yogun olduğu yerlerde satıyorsunuz.satış fitayı 10 tl burda biz denedik süper gidiyor bugun 5 kg buşaşık deterjanı sadace en kötüsü marketlerde 6 tl kamyon yüksek alımlarda nakiye bize ait tüm ürünler saglık bakanlığı üretim izniyle üretilmiştir.al sana az sermayyeyle iş imkanı .0454 225 8656 iş tel
sonnokta

Yerleşim Türkiye / Giresun
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
40 yorum
Yeni Üye2 yazı
Merhaba arkadaşlar 5 kişilik bir ekiple tele satış işi yapmak istiyoruz.Ne satabiliriz, pazar hakkında bilgisi olan arkadaşlardan öneriler nelerdir veya komisyonla firmaların ürünlerinide satabiliriz. tel 05346767818 Emre Karadaş

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye11 yazı
elinizdekiler hakkında bilgi alabilir miyim acil utf.tr@hotmail.com
fiyat adet kamyon bazlı alım düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye17 yazı
bana ürünler hakkında resim ve bilgi gönderirmisiniz e mail adresim mehmet7683@mynet.com
fiyat belirtesniz sevinirim

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
mrb ben ürünlerin fotolarını alabilirmiyim elazığdayım kalitesi nasıl iyise kamyon bazında alırım
zorlumarket23

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Esnaf
Yeni Üye20 yazı
Toplu alım yapmak istiyorum telefonda ulaşamıyorum.0532 554 14 20
@msti@

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama