Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sok Sok Fiyat Bu Fiyata Bu Ürünler Yok

BaşlatansonnoktaTarih02/02/2010 18:01:06Yorum40

İlk mesaj
Üye182 yazı
deterjan üretimi yapapn bir firmayız bir temzilik seti oluştturduk 5 kg bulaşık deterjanı 1kg camasır suyu 500 gr elsabunu 750 gr yumusatıcı 750 yüzey temziliyici 500 gr camsil 750 gr porcöz hepsi böylece 7 tl bunu pazarda böylece bir set yapıyorsunuz posetliyorsunuz yada ev ev satan öğrenci gurubu ayarlıyorsunuz yada aracın varsa insanların yogun olduğu yerlerde satıyorsunuz.satış fitayı 10 tl burda biz denedik süper gidiyor bugun 5 kg buşaşık deterjanı sadace en kötüsü marketlerde 6 tl kamyon yüksek alımlarda nakiye bize ait tüm ürünler saglık bakanlığı üretim izniyle üretilmiştir.al sana az sermayyeyle iş imkanı .0454 225 8656 iş tel
sonnokta

Yerleşim Türkiye / Giresun
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
40 yorum
Üye182 yazı
bu fiyata demekki insanlar bunu bula biliyor ben imalatı kapatıyorum ozaman)))
sonnokta

Yeni Üye73 yazı
ürünlerinizin markası resimleri veya web siteniz varsa alabilirmiyim.
mehmetkarayilan@yahoo.com
Rızkın onda dokuzu ticarettedir.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf
Yeni Üye96 yazı

Merhabalar Kardeş,Ürünleriniz ile ilgili bilgi ve var ise foto,web sitesi rica ediyorum.
agabey.07@hotmail.com
Serbu Gıda

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda
Üye182 yazı
arkadaslar telf görüşelim numune gönderelim resimdden ürünün kalitesini nasıl anlayacaksınız.ilakide resim diyorsanız yükleyecem burya görün
sonnokta

Üye182 yazı
arkadaslar lütfen telfla irtibata gecelim yada telf bırakın biz dönelim
sonnokta

Üye182 yazı
bu ürünleri calsan bedava bulsan parayla demkki iş yapmak isteyen insan yok
sonnokta

Yeni Üye4 yazı
sayın son nokta en azından ürünlerin birer fotosunu yada web siteniz adresini falan bırakın görsel olarak bir görelim

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Serbest meslek
Üye182 yazı
nasıl resim yükleyecem yardımcı olursanız yükleme yapayım
sonnokta

Üye182 yazı
resim nasıl yüklenecek bilgisi olan varmı
sonnokta

Üye123 yazı
giresunda yeriniz nerede adres yazarmısınız gelip görebilirmiyiz ürünlerinizi

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Di?er
Üye182 yazı
giresun sanayi sitresinde 0454 225 8656 arasan tarif ederim yeri
sonnokta

Üye291 yazı
Merhaba;
Yeni kurulacak olan e-ticaret sitemde ürünlerinizin satışını yapabiliriz.Tedarikçi olmak isterseniz onurtly@gmail.com adresine mail atmanız yeterli olacaktır.Biz bu ürünü satabileceğimizi düşünüyoruz.
Saygılarımızla.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Üye182 yazı
yok yok bu sitede herkes boş boş yazıyor adamlar tututrmuş resim bilgi gercek alıcıysan telf yazdık ara yada telf bırak biz arayalım numune gönderelim
sonnokta

Yeni Üye14 yazı
Ürünleriniz hakkında bilgi ve resimlerini alabilirmiyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye182 yazı
arkadaslar wep sitemizde 65 ceşit ürün var set ürünü sitede yok msn vereyim ekleyin size msnden göndereyim setin resimlerini yada telfla irtibata gecelim osmanlikimya@hotmail.com
sonnokta

Yeni Üye60 yazı
arayın görüşelim.1000 adet fiatı verin.ürünlerden numune istiyorum.05366941076
erdal

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye182 yazı
numune gönderilecektir erdal bey 2000 adetin altındaki siparişlerde fiyat değişmez bilginize
sonnokta

Üye182 yazı
arkadaslar ürün gönderdiğimiz arkadaşlar süper satış yakaladılar tam mevsimi temzilik ürünlerinin yeni talepleri bekliyoruz
sonnokta

Yeni Üye37 yazı
Aslında yapılacak bir iş 7 tl al bir ekip kur tanıtım üzerine 10 tl satsınlar 1 tl satış başına kar ver. İyi iş gibi fakat bilemiyorum ki yapabilirmiyim. Birde artık insanlar ürünlerin en çok dış görünüşüne bakıyor. İşerik sonraya geliyor nerde şahşalı bir paket hemen onu alıyor. Bu nedenle paket resimi yada ne bileyim. nasıl tanıtımı yapılacak. Sanırım anlatabildim. Mail olarak ürünlerin toplu bir resmini yollarsanız. Görüşüme göre sizinle irtibat kurup. Numune isteyebilirim. Şimdi boş yere numune isteyip sizide meşkul etmek akıl işi olmaz. tarikyildiz@live.com Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / Di?erMeslek Esnaf
Üye195 yazı
ürünlerinizin satışını yapmak isterim gerekli bilgileri göndermenizi rica ederim. iyi çalışmalar.

platinpaz@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye182 yazı
arkadaslar lütfen telf yazın msn yazın ticaret burda yazmakla olmuyor konuşarak görüşerek oluyor rica ediyorum telf bırakın dönelim
sonnokta

Üye182 yazı
hadi arkadaslar süper fırsat kacırmayın
sonnokta

Üye182 yazı
mal alan arkadaslardan ricam lütfen ürünle ilgili görüşlerini yazsınlar
sonnokta