Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

K. Irak'ta Ticaret Yapmak İsteyen Varmı?

Başlatanyahya02Tarih02/02/2010 09:53:18Yorum99

İlk mesaj
Arkadaşlar k.ırak'a yılbaşından önce ordaydım. bir hafta kaldım. pazar araştırması yaptım çok canlı bir pazarı var.
aynı zamanda canlı para dönüyor her şey peşin.
arkadaşlar giyim olarak toptane vermek zor bir durum diye bilirım toptancılar hepsıde türkiye ye geliyorlar. ama orada bir dükkan tutarsın kendin işletırsın güzel iş yapar dükkan ların kirası 700 dolardan başlar 3000 dolara kadar var. tabiki yerine göre değişiyor.
ama 1000 dolara güzel iş yapacak bir yer rahatlıkla tutarsınız.
orda türk malı çoktur bay, bayan,çocuk hepsinde var ve her yerde bulabilirsınız.ama hepside iş yapıyor. aynı zamada orda giyim olarak çin ve suriye mallarıda çok onların malları çok ucuz ama beş para etmez onlarında müşterisi var.
Ama türk malları daha çok beğeniyorlar.
Hatta bir dükkana müşteri girdiği zaman soruyor türk malımı değilmı diye soruyor türk malı değil çoğu zaman almıyor.
Yani türk malı orda bir marka dır.
şuan erbilde yeni çok büyük bir alış veriş merkezi açıl türkiyede marka bildiklerımız firmalar hepside ordalar yer almışlar lcvakiki,vakko,damat, vb gibi markalar hepsi ordalar .

ev tekstili orada iyi gidiyor

inşaat sektörü orada çok daha iyi

arkadaşlar k.ırak'a gitmek için istanbulda her pazartesi saat 11.00 da özlem cizre nuh firmasından otobüs k.ıraka gidiyor zaho,dahok,erbil,süleymaniye kadar gidiyor diğer günler ise saat 13.00 ve 17.00 da arabalar var gide bilirsınız silopide taksiciler var onlarla k.ıraka geçebilirsınız ama sakın taksiyi tek başına tutmayın çok para isterler nurmalde 20 tl ye gidiyorlar adam başı tek turtarsanız sizde 80 tl alabilirler onun için dikkatlı olun.
veya uçakla mardine gidersınız mardinde de silopiye her zaman araba var ordan silopiye geçersınız tekrar ordanda taksilerle k.ıraka geçersınız.
arkadaşlar k.ıraka gitmek için pasaport olması yeterlı kapıda 15 tl pul parası verirsiniz vize ise 10 gün için vize istemiyorlar on içinde dönmen lazım ama fazla kalmak istiyorsanız ozaman vize almanız lazım.
k.ırak insanları gerçekten çok iyiler insanlara karşı saygısı var türklerı de severler.
can güvenliği açısında hiç koşkunuz olmasın herhangi olay orada olmaz rahat olun kendi memleketınızdesınız gibi rahat olun. orada sadece bağdat , musul ve tikrit şehirlerde olay var bu şehirlerde araplar yaşıyor. k.ırak la hiç bir bağlantılar yok diye bilirım. erbil,süleymaniye,dahok ve zaho kürt bölgesi buranın yönetimi barzaninin elinde.

arkadaşlar gıda üzeri satış yapmak isteyenler zaho da türk toptancıların olduğu bir bölüm var burdan bütün ıraka dağılım oluyor ve burada bir çok türk firmalar var hepside orada yeleri almışlar toptana mal satıyorlar.
aynı zamanda çimento demir gibi malzemelerde merkezi zaho'dur.
bide zaho'da büyük hal var.
türkiye'de sebze ve meyve öncelikle zaho'ya gider toptan yeri zaho dır.
sebze ve meyve'de çok güzel para var.
zaho da komisyoncularla bağlantılı çalışıyorsun, malını satıyor senden 100%3 komisyon alır. ama paranıda verir. para açısında adamlar sağlamlar paranın kuruşuna kadar verirler

saygılar
yahyakorkut@hotmail.com

yahya korkut

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
99 yorum
MERHABA

BAYAN GIYIM UZERINE IRAK ERBIL DE NELER YAPILABILIR? BU KONU DA FIKIR VERIRSENIZ ORTAK BI CALISMA DA YAPABILIRIZ. BIZIM OTANTIK BAYAN GIYIM UZERINE IMALATIMIZ VAR , VE YENI PAZARLAR ARAMAKTAYIZ. ILGILENIRSENIZ esra_karahan70@hotmail. den BANA ULASABILIRSINIZ.

IYIGUNLER ESRA KARAHAN

Yerleşim Türkiye / YstanbiulMeslek Tekstil
merhaba esra hanım
bayan giyim olarak toptan müşterisi ayarlamak için zaman gerekir çünkü ordakilerın çoğu türkiyeye geliyorlar bide giyım üzeri türkiyede gidipte dükkan ve mağaza açan baya var.
giyim olarak orada para kazanmak için dükkan tutmak perakende satış yapmak daha mantıklı ve daha karlı
imkanları el verenler güzel iyi bir yerde mağaza açıyorlar ve çok ta güzel para kazanıyorlar.
oranın halkıda alış veriş yapmayı severler.özelikle türk mallarını tercih ediyorlar.

ben şahsen giyim olarak imkanlarım olsaydı dükkan açardım.
ama ona şuan imkanlarım el vermiyor.

iyigünler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret

merhabalar yahya02 arkadaşim....www.granitsanat.com web ardesimi incelein....iki kere iraka ürün sattik... amam bireisel kişye....inşaat sektörde bizim ürünler tek oloacaktır...granit sektörde tamamen tek olacak bizim ürün...
araştirin ...irakta bu işten iyi kazanç ederiz....başarilar dilertim ve hayrli işler..bol kazançlar ve bol şans....saygilarimla...emzar nebieridze.
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
yas sebze meyve ıcın olabılırmı
www.eraslantarim.com

Yerleşim Türkiye / Denizli CivrilMeslek Ythalat / Yhracat
olabilir bizim için inşaat sektörüne hitab eden dekorasyon işi yapıyoruz taahüt işleri olursa yapabiliriz mobilya imalatımız var 800 m2
abdullah-sari@hotmail.com görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
eraslan bey merhaba yaz seb mey çok iyi gider ama şuan zamanı onu yazın mayıs tan sonra irtibata geçersek yapılacak iştır.

yahya bey merhaba.biz iki ortak yurtdışından kumaş getirip yurt dışına ihraç etmek istiyoruz bir iki bağlantı yaptık iran için bakalım hayırlısıysa olacak gibi.bunun dışında yerli üretim alt ve üst gurup konfeksiyon ürünlerimiz var sizden ricam bize yol göstermeniz özellikle konfeksiyon ürünleri konusunda ırak ve suriye pazarına girmek istiyoruz.mail adresim: metarsus@hotmail.com ismim gencer umarım görüşürüz.
esenlikle kalın.
gerçekçi ol imkansızı iste.

Yerleşim Türkiye / K. Mara?Meslek Ö?retmen
ırakta ev tekstil ürünleri nasıl gider özellikle nevresim üzerine acılabilecek bir yer ?
www.izmirdee.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Halkla ili?kiler
boris bey merhaba evtekstil k.ırakta iyi gidiyor. nevresim takımı,uyku seti vb . gibiler güzel satışı olduğunu biliyorum.
orada yer kendine dükkan açarsan iş yaparsın.

merhaba yahya bey ırak pazarına yurt dısından meyve yollamak ıstıyorum oradakı bu ısle ılgılenen sırketlerın aders ve telefon numaraları hakkında bılgı verebılırmısınız selametle..
ümit

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Bankacylyk-Finans
merhaba ümit bey meyve için adres ve telefonları yok ama bu işi yamak için k.ırak taki hal'ında komisyoncular var var onlarla iş birliği yapıyorsun onlar malını satarlar ve paranıda onlar verirler

yahya bey merhaba, ırak pazarına 500 ton civarında kiraz satışı yapabilirim, ilgilenirseniz görüşelim, repla__@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
repla merhaba kiraz konusunda şuan herhangi bir şey diyemiyecem ama genede orda tanıdıkalrım var onlrala gürüşecem şayet alıcıyı ayarlıaya bilirse sizinle detaylı bir şekilde konuşuruz.
saygılar

yahya bey o zaman sizden haber bekliyorum. msn adresinizi kaydettim,oradan da irtibat kurabiliriz.
saygılar

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
esre hanım ben nurettin unat bu konu hakında ben size çok güzel bi fikir şöyle verebilirim öncelikle erbile gidin mekan olarak çalışma sisteminize göre bir yer belirleyin ona göre hareket edin ben 7 yıldır erbilde gıda üzeri çalışıyorum daha halen devam etmekteyim orda size gerkli yardımda yapabiliriz belkide beraber çelışırız bana ulaşmak isterseniz numaram burda 0535 245 1103 nur unat lmtd şti

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Gyda
sayın ümit bilen bu konu hakkında her türlü yardım edebilirim tel 0535 245 1103

nurettin bey merhaba
sizin verdiğiniz telefon türkiyenın telefonu siz türkiyedenmı kalıyorusunuz yoksa k.ırakta mı?
k.ırakta hangi şehirde çalışıyorsunuz?
gıda olarak ne satıyorsunuz?

benim ırakta gıda üzeri şirketim var 15 20 güne kadar türkiyedeyim gıdaya giren herşeyi satıyoruz iletişim kurmak istiyorsanız telim açık kolay gelsin.

Wingsmen - Toptan Erkek giyim - Damatlık - Wedding - Gömlek - Erkek Moda

Erkek Giyim Ve Hazır Giyim Sektörüne Pierrecassi Firmamızın Tekstil Hayatına ilk giriş Tarihi 1965 yılında, Şirket Kurucumuz Hüseyin Ural - Tarafından ByOral Markamız ile Erkek Moda Dünyasına adını yazdırmıştır.

Erkek Giyim Sektöründe Türkiye va Avrupada 100'e yakın alt bayiimiz bulunmaktadır, Bayiilerimizin arasında Yarı Bayii - Outlet Bayii - Tam Bayiilik sistemleri Bulunmaktadır.
Hazır giyim sektöründe tecrübeli degiliseniz sizlere yardımcı olacak ekip firmamız bünyesinde bulunmaktadır.
Yüksek kazançlı ve düşük yatırım maliyetli Franchıse veya Tam Bayii sistemi ile Erkek Giyim, Magaza Zincirimiz her gecen gün büyümektedir.
Lider Erkek giyim sektorunde öncü kuruluş olan firmamız Takım Elbise, Gömlek, Pantalon, Kravat, Kaban, Mont, Okul Kıyafetleri - Kız - Erkek Modeleri ,Bebe Takımı 4 - 16 yaş arası, Palto, Trenç Kot, Keten Pantolon, Büyük Beden Kıyafetler, Erkek Dış Giyimde aklına gelen bütün ürünlerimiz yalnızca % 100 Türk üretimi ve Yerli Sermayeden oluşmaktadır.
Aile Şirketi Olan www.Pierrecassi.com Markamızın Ayrıca www.Wingsmen.com , www.byoral.com , www.werkgrand.com isimleri altında Türkiye ve Dünyanın bir çok ülkelerine ürün ihracatı yapılmaktadır. Türkiye ve avrupada Bayiilikler Vermektedir.

Firmamız hakkında Youtube - Google video - Yahoo gibi sitelerden Video defile bilgisi alabilirsiniz.

http://video.yahoo.com/watch/4483512/12019008
www.youtube.com/watch?v=T-RpGTUuU64" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=T-RpGTUuU64
http://uk.video.yahoo.com/watch/6178020/16039469
www.youtube.com/watch?v=rM48BOohWq4&feature=related" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=rM48BOohWq4&feature=related
http://video.yahoo.com/watch/6178020/16039469

Ayrıntı için Tel: 0212 233-09-10 Recep bilgi alanız

Mail Adresi : info@pierrecassi.com 2. Mail info@wingsmen.com

www.byoral.com" rel="nofollow" target="_blank">http://www.byoral.com -
www.pierrecassi.com" rel="nofollow" target="_blank">http://www.pierrecassi.com
www.wingsmen.com" rel="nofollow" target="_blank">http://www.wingsmen.com

Takım Elbise Resim :
http://img695.imageshack.us/i/pierrecassi2resim.jpg/

İlginiz İçin Teşekkürler Pierrecassi

Osmanbey Shoowroom :
Halaskargazi Caddesi Samanyolu Sokak no:82/1
Tel: 0212 233 09 10
Osmanbey Şişli İst.

Merkez.
Türkeli Caddesi Magbeyinci Yokuşu no:22
Tel: 0212 4582525 - 0212 5174606 - 212 5174879
BEYAZIT - İSTANBUL TR.

SHOOWROOM LALELİ

Nişanca Bostan Sokak no:12
Laleli İst.
Tel: 0212 516 11 12
Fashion - Moda - Giyim -

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
teşekür ederım kolay gelsın

Merhaba Yahya bey,
İtalyan menşeli düz ve dekoratif duvar boyası imalatımız var İstanbl'da .K.Irak'ta talep görür mü?
nherguven@yahoo.com adresinden irtibat sağlayabiliriz...
Hayırlı günler dilerim..

merhaba sinatramyway
k.ırak ta sizin imal ettiğiniz duvar boyaları talep olur.
ama malınızı orda tanıtmanız lazım
orda inşaat çok ve yeni gelişiyor. ve boya işi ise sadece orda değil heryerde giden bir malzemedır
ama k.ırak farkı ise yeni gelişiyor ondan daha çok talep olabilir.
oranın piyasasına kim ne kadar erken el atarsa okadar karlı çıkar derim.
saygılar

pierrecassi / recep bey merhaba
detaylı bilgi ve önerilerınızı bana mail ile yazar bilirmısınız.
saygılar

yahyakorkut@hotmail.com

merhaba yahya bey k ırakta hükümet mağaza açamak için neler istiyor bu konuda bilginiz varmı yerleşim ne kadar veriyorlar bu konuşarda detaylı bilgi alabilirmiyim
abs

Yerleşim Türkiye / Kastamonu
bahadır bey mrb
bu konuda aldığım bilgiye göre şimdi kendine orda bir şirket korarsan istediğin mağaza açıyorsun ama şirket kormadan mağaza açmak istiyorsan ozaman k.ıraklı biriyle ortaklaşa açman gerekiyor .
bunun amacı kendi halkı açıkta kalmasın bi işlerle uğraşsınlar.
şirket korması ise 3-4 bin dolar arası galiba onun dışında herşey de kolaylık sağlıyorlar yani o kadar zor şartları yok.
genede bu konuyla ilgili kesin olarak mağaza açmak istediğinde sora biliriz.

saygılar

merhabalar.
her türlü trafo,enerji iletimi,bina içi elektrik,fabrika elektriği,enerji nakil hatları alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemeleri satışı yapmaktayız.teknik olarakta projelerden malzeme ihtiyacını çıkarıp montaj dahi yapabiliriz.ürünlerimiz www.erenenerji.com.tr adresinden bakabilirsiniz.
ihtiyaç ve taleplerde
ata2521@mynet.com (msn)
atakan@erenenerji.com.tr mailinden ulaşabilirsiniz..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
merhabalar yahya bey. tekstil olarak alt üst takım %100 pamuk tan oluşan 100 000 adet mal elimizde bulunmaktadır. ürün kendi imalatımızdır. ve hem kumaş hem dikim açısın dan kalitelidir. bundan sebep fiyatta biraz yüksettir. 100 e yakın model vardır. elimizde ki bu malları maliyetinden çok düşük bir kar marjıyla toptan olarak tek seferde satmak isteriz. bunun için büyük toptan alıcılar bulunmaktamıdır k.ırak ta? aracı ile değilde direk alıcı ile görüşme imakanmız olabilir mi? yada sizin tanıdığınız veya yönlendirebileceğiniz firma mevcut mu?

iletişim adresi: huseyinbagis@gmail.com

SAYGILARIMLA
Hüseyin BAĞIŞ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
merbahalar hüseyın bey bu konuyla ilgi detaylı bir şekilde bana mail atabilirmsınız.
teşekür ederim.

merhabalr nasılsını