Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Eskişehirde 30000 Tl'lik Bi İşyeri Açmak İstiyorum

BaşlatanhrndarkTarih25/01/2010 20:09:08Yorum23

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Arkadaşlar öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin...
Benim 30.000 tl sermayem var biraz daha arttırabilirim ama benim için en uygunu bu olur... biraz esnaflık tecrübem var disiplinli dürüst ve işim için gece gündüz çalışabilecek genç bi adamım... Eskişehir'de ne yapabilirim, bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

Şimdiden teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorum
Üye206 yazı
market olabilir şarküteri olabilir en ekmekli devamlı yapabilecegin bir iş

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Üye140 yazı
merhaba

eskişehir öğrenci şehri bence üniversite öğrencilerini çekebileceğin bi yer açarsan ve tutunursan çok iyi kazabilirsin mesela patates ekmek kumru tarzı bi büfe açabilirsin o paraya.
senden öncekilerden ibret al ama senden sonrakilere ibret olma

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Sanayici
Yeni Üye8 yazı

şimdi market ve şarküteri dedin mi çok büyük bi yere ihtiyaç var iyide bi yeri olmalı böyle bi yerinde kirası malum... tutunacak kadar direnemezsin...

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı
berkom sen eskişehirde misin ?

Yeni Üye28 yazı
hediyelik eşya işi pek iyi bir yatırım gibi gözükmüyor bana bu günlerde....öğrencilerle ilgili bir iş olursa daha uygun olacaktırrr...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye920 yazı
selamlar... web ardesimi incelein...www.granitsanat.com eskişehirde bu iş tek olacak...rakipsiz...akliniza yatarsa tum sorularina cevap verecez...saygilarimla emzar nebieridze...başarilar dilerim ve bol şans...
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye8 yazı
ya bi arkadaş yorum yapmıştı daha sonra sildi yorumunu maili ni almayı unutmusum oda yorumunu sildiği için ulaşamıyorum... abicim tekrar bi irtibata geçersek memnun olcam(tekirdağdan)... hediyelik eşya işine bende pek sıcak bakmıyorum çünkü bu tür ürünler daha çok turistik yerlerde iş yapıyor yada otogar çevrelerinde... eskişehir çokta turistik bi mekan sayılmaz otogar çevreside doymuş durumda...

Yeni Üye14 yazı
bence esnaf sarayı gez eskısehırde gelınlık magazalarına tac toka ve swarowskı crıystal taslı aksesuar satabılırsın ben ımalatcısıym ve eskısehırde cok guzel bı pazar ayrıyeten kuaforlerede satabılırsın kar marjı yuksektır dusunursen muratalikayhan@hotmail.com
murat

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Ticaret
Yeni Üye85 yazı
eskişehir bir üneversiiteli diyarı ben toptan tekstil ile uğraşıyorum bi düşün giyim mağazası açmak istersen ürün tedarik konusunda sana yardımcı olabilirim 100 de 100 kar marjı başka hangi işte var bazen 100 de 200 orda gençlerin ilgisini çekecek bir mağaza kurmayı başarabilirsen sana mal satmak için değil iyi bir iş yapman için söylüyorum mağazacılık düzgün bir yerde sirkilasyonun olduğu bir yerde harika bir iştir. 0212 536 75 73 0530 929 94 41 info@egiyin.com turgut reis mah. barboros cad.tekstilkent ticaret merkezi esenler istanbul umarım istediğin gibi bir iş kurabilirsin
ÜMİT POLAT
www.e-giyin.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye39 yazı
Para kazanmak isteyen bir girişimcisiniz elinizde 25 Bin TL. sermayeniz var. Ancak ne tür bir iş yapacağınıza karar veremediniz. Bir çok iş fikrini araştırdınız. Gerek işe başlangıç maliyetinin ağırlığı gerekse daralan ekonominin getirdiği bir takım olumsuzluklardan dolayı daha kolay daha az zaman harca**** ve elinizdeki sermayenizi hiçbir şekilde kaybetmeksizin yapabileceğiniz bir iş fikri bulamadınız. Bu durumda size çok karlı bir iş fikri konusunda önerimiz olacak
Nasıl mı? İşin adı “İmajmatik Kişisel Bakım ve Hijyen Otomatı İşletmeciliği”

“İmajmatik Kişisel Bakım ve Hijyen Otomatı” içerisinde 4 ayrı kolonda 4 farklı kişisel hijyen ve bakım ürünü setlerini madeni para karşılığında satan elektronik bir otomattır. Bu otomatta satılan ürünler anlık kişisel bakımlarınızı yapabileceğiniz çeşitli tek kullanımlık ürünlerdir.
İmajmatik Kişisel Bakım ve Hijyen Otomatı hemen her türlü mekanın lavabolarında işletilebilmektedir. Trafiği yoğun olan noktalar daha tatmin edici gelir getirecek satış yapılmasına olanak tanıyacaktır. Küçük İşletmeler, Oyun Parkları, Ofisler, Fabrikalar, Kulüpler, Alışveriş Merkezleri, Kamu Binaları, Servis Merkezleri, Marinalar, Eczaneler, Parklar, Okullar, Dershaneler, Üniversiteler, Sinema ve Tiyatro Salonları, Kültür Merkezleri, Hastaneler, Gemiler, Eğlence Merkezleri, Yarış Pistleri, Hayvanat Bahçeleri, Lokantalar, Postaneler, Bankalar, Askeri Birlikler, Petrol İstasyonları, Hava alanları, Otogarlar, dinlenme tesisleri, Bakım Merkezleri ve daha birçok yer!..

Eskişehir’de Eskişehir ‘de işletmek üzere 10 adet İmajmatik Kişisel Bakım ve Hijyen Otomatı ile bu otomatlarda satmak üzere 10.000 adet ürün seti aldınız. İmajmatikleri yerleştireceğiniz yerleri tespit ettiniz (saydığımız mekanların lavaboları en uygun mekanlardır.) ve 10 adetinin de montaj yaptınız. Her otomatı full olarak doldurdunuz. Marketiniz çalışmaya başladı. Bu marketler zinciri için ne kadar bir yatırım yapacaksınız.

10 Otomat……………………………15.000 TL.
10000 adet ürün seti……………. 10.000 TL. (yaklaşık)
Toplam……………………………… 25.000 TL.

Her otomat en az 100 adet ürün seti almaktadır. Ürünlerden;
Bayan Set………2 TL.
Bay Set………… 2 TL.
Seyahat Seti…..1 TL.
Diş Bakım Seti..3 TL.’den satılacaktır.
Satışlarınız başladıktan sonra her otomatınızın günde en az 10 adet bay set, 10 adet bayan set, 10 adet seyahat seti 5 adet de diş bakım seti sattığını düşünün. Bu satışlardan günlük ciroyu hesapladığımızda 1 otomat için günlük ciro;
Bayan Set…………..2 TL. x 10 = 20 TL.
Bay Set………………2 TL. x 10 = 20 TL.
Seyahat Seti……….1 TL. x 10 = 10 TL.
Diş Bakım Seti…….3 TL. x 5 = 15 TL.
TOPLAM: 65 TL. 1 ADET OTOMATTAN ELDE EDİLEN SATIŞ

1 Adet otomattan günde gelecek 65 TL. 10 adet otomat için hesaplanırsa ;
65 TL. X 10 ADET OTOMAT= 650 TL. günlük satış cirosu demektir.
1 günde 10 otomatta toplam 100 adet bayan set, 100 adet bay set, 100 adet seyahat seti, 50 adet de diş bakım seti satılacaktır. Bu da toplam 350 adet set demektir.
1 ADET OTOMATTAN günlük 65 TL. ciro elde edilirse, ayda 65 TL. X 30 gün = 1950 TL. aylık ciro sağlanır.
1 ADET OTOMATTAN aylık 1950 TL. ciro elde edilirse 10 adet otomattan bu rakam 19500 TL. olacaktır.
1 ayda 10 otomatta toplam 3000 adet bayan set, 3000 adet bay set, 3000 adet seyahat set, 1500 adet de diş bakım seti satılacaktır. Yani toplam 10500 adet set demektir.
10000 adet set ile başladığınız işe 500 adet daha takviye yaparak devam edeceksiniz.

GÜNLÜK VE AYLIK “KAR”A GELİNCE;
ÜRÜN SETLERİNİN SATIŞINDAN %100 KAR EDİYORSUNUZ. HAL BÖYLEYKEN 19500 TL. OLAN CİRONUZUN YARISI SİZİN KARINIZ OLACAKTIR YANİ AYLIK SATIŞTAN NET KARINIZ= 9750 TL’DİR.
1 aylık süre içerisinde 10 ayrı otomat için ayırdığınız zaman sırasında belli bir takım harcamalarınız olabilir(yol, araç, kira vb.) Bu harcamaların her otomat için aylık 100 TL. gibi bir masrafın üzerine çıkmadığını düşünürsek 100 TL. X 10 OTOMAT= 1000 TL. TÜM OTOMATLARIN İŞLETMESİ SIRASINDAKİ MASRAF OLARAK DÜŞÜNÜLEBİLİR.

AYLIK NET “KAR”A GELİNCE; 9750 TL. satıştan gelen net kar idi. 1000 TL. de masraflar
NET KAR= 9750 TL. – 1000 TL.= 8750 TL.dir.

iritbat kurmak isterseniz 0242 244 87 94
arnesgroup@hotmail.com
www.arnesgroup.com
Satış Ve Pazarlama Müdürü

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye50 yazı
Herkes en güzel ben kazandırırım'ın peşinde :) Ne güzelsin Türkiye'm...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Üye413 yazı
merhaba arkadaşım. senin sermayen 3 aşşağı beş yukarı düşündüğüm işe yeter. karşılığında full teminat verebilirim

2002 yılından beri ukraynayda ticaret (textil) işiyle meşgulüm. ancak krizden sonra bu işten pek randıman alamadığımdan şu an en gözde ve kesinlikle getirisi yüksek olan gündüzleri güzellik salonu,kafe ve restaurant, okey salonu ve geceleri karaoke bar , sauna + nargile olarak çalışacak bir mekan açmak istiyorum. odessa da çok harika kiralık 810 metre kare yer buldum. şu an elimdeki malları nakde çevirme imkanım olmadığından tek başıma açamıyorum. bu işte eşit sermaye koyacak %50 hisseli bir ortağa ihtiyacım var. ilgilenen olursa cosmostextil@hotmail.com tel 003 8063 138 95 95
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Yeni Üye49 yazı
arkadaşım .eskışehirde sana anahtar teslımı 1.ay içerisinde.francais.işi yapan bır yer açalım.sbah dukkanını aç.para kazanmaya başla.yapacağın iş çok basit.www.garantionlinefatura.com.adresine gırersen sana detaylı bilgi verebiliriz.istersen 0532 247 25 73 nolu tel arayabılırsınız
canayaz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye4 yazı
Wellness sektörü hızla gelişiyor,sektörde lider şirketimizin cirosu 5 milyar $ ı buldu,Türkiye'de yeni yapılanmakta olan firmamızın bayiliğini alarak pastadan iyi pay elde etmeyi düşünen ulusal ve uluslararası bayilik ve distribütörlük ağı kurabilecek girişimci ortaklar aranmaktadır.

Günümüz insanı artık daha sağlıklı,daha uzun ömürlü olmak,kendini daha iyi hissetmek istiyor.Sektör hızla büyüyor,gazeteler,televizyonlar her gün sağlıklı yaşam haberleri yayımlarken çevremizde her gün vitamin marketler,wellness,fitness salonları açılmaktadır.72 ülkede faaliyet gösteren firmamız bu sektörün lideri konumundadır.Bu başarıyı bağımsız distributorleri aracılığı ile elde etmiştir.Türkiye pazarı henüz çok küçük olan şirketimiz kendisine yeni ortaklar aramaktadır.iyi çalışmalar ve başarılar dileriz.

WELLNESS SEKTÖRÜ (EN HIZLI BÜYÜYEN SEKTÖR)

Paul Z. Pilzer’ in 'Bir Sonraki Trilyon' adlı kitabından özet)

'Amerikan halkının % 64’ ü ve Avrupalıların yaklaşık % 50’ si aşırı kilolu ve sağlıksızdır. Çoğu umutsuz görünür ve yardım almak için nereye başvuracaklarını bilmezler. Obesite 70’ li yıllarda neredeyse iki katına çıkarken, bu rakamlar 1994-1996 yılları arasındaki döneme kıyasla % 10 artış göstermiştir. Bir an için durun ve insanlık namına, bu rakamları bir düşünün – 77 milyon Amerikalı şu anda klinik derecede obez, 184 milyon kişi ise aşırı kilolu ve sağlıksız – çünkü en değerli varlıkları olan sağlıklarını korumak için kaynakları, bilgileri ve motivasyonları eksik. Bir kişi şişman ise iş bulması, ilişki kurması ya da basit bir hayatın en küçük gerekliliklerini yerine getirmek için gerekli enerjiyi bulmaları çok zor. Aynı husus Avrupa, Japonya ve sanayisi gelişmiş diğer ülkeler için de söylenebilir.

2010 yılında, şu anda adı konulmamış, ancak sözlüklerde “ ÖZELLİKLE AKTİF OLARAK ERİŞİLMESİ GEREKEN BİR AMAÇ OLARAK SAĞLIK AÇISINDAN İYİ OLMA ÖZELLİĞİ VEYA DURUMU” olarak tanımlanan “ iyi yaşam” (wellness) işi için ABD ekonomisinden ek olarak 1 trilyon ABD Doları daha harcanacaktır.' .İyi yaşam (wellness) endüstrisi proaktiftir – insanlar gönüllü olarak müşteri haline gelmektedir kimileri daha sağlıklı hissetmek, kimileri daha iyi görünmek, yaşlanma etkilerini yavaşlatmak ya da hastalıkları daha kaynağından çözmek için. Sadece gelecek on yılda Amerikan nüfusu, bugün 500 Milyar USD civarındaki iyi yaşam (wellness) bazlı hizmetler için harcadıklarını 1 trilyon USD veya daha fazlasına çıkartacaklardır. Gelecek on yıl içerisinde laboratuarlarda yüzlerce, hatta binlerce iyi yaşam (wellness) ürünleri ve hizmetleri geliştirilecektir.

İyi yaşam (wellness) ürünleri ve hizmetleri belki de zevkine varmak için zaman harcamayı gerektirmeyen tek tüketici sektörüdür. İnsanın kendini daha güçlü hissetmesini, daha genç görünmesini veya daha sağlıklı hissetmesini sağlamak için harcanan paralar, günün her anında tadı çıkartılan bir zevk haline gelmektedir – işte, evde ve aradaki her anda. İyi yaşam (wellness) endüstrisinin bugün en hızlı büyüyen sektörlerinden biri vitamin ve besleyici ek maddeler işidir. Bugün, Amerikalıların neredeyse % 50’ si besleyici ek maddeler almakta olup, bu ürünlerin endüstriyel satışları 70 milyar USD’ yi aşmaktadır. Ancak, vitamin ve mineral endüstrisi sadece mümkün olanların yüzeyine erişmiştir. Çünkü, vitaminlerin, minerallerin ve diğer takviyelerin nasıl işlediğini açıklayan biyokimyayı yeni anlamaya başlıyoruz. Memnun kalan her iyi yaşam (wellness) müşterisi, ömür boyu sürecek ve yaşamlarının her anında yaşamlarını her açıdan geliştirme potansiyeline sahip ürün ve hizmet tüketimine daha yeni başlamaktadır.

İRT:ÖMER PEÇEL 0532 350 31 74

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye8 yazı
black_guitar tşkler kardeşim aynen dediğin gibi herkes ben daha iyi kazandırırımın peşinde... samimi yorumlar yazın abicim bişey yazacaksanız otomatik mesaj göndermeyin !!!

Yeni Üye49 yazı
Soft dondurma satışını deneyebilirsiniz.(Mc Donaldslarda satılan 12 ay yenilebilen kulahta veya farklı soslarla sundae şeklinde yenilen dondurma).20 kurusa mal edilen dondurmayı en az 1 TLye satmaktasınız. Islek bir noktada kazancli bir is olacaktır.
Soft dondurma makinasi ile ilgili bilgilere www.knh-trade.com web sayfasından ulasabilirsiniz. Ilgilenirseniz e-mail adresinize de detayli bilgiler gonderebilirim.Araştırmanızı tavsiye ederim.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye25 yazı
kardeş benden sana abi nasiyatı olsun bu ülkede az parayla iş kurma devri kapandı 30 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyrum 81 ilde bayilik sistemi oluşturmak isteyen arkadaşlar var koniks sitesinde ama unuttum hangisindre olduğunu onlara ulaşmanı isterim 10000 tl ile aş kuracaklar katıl onlara seninde bir şuben olsun
ELİF ENGİN

Yeni Üye8 yazı
detaylı bilgiye nasıl ulaşabilirim ???

Yeni Üye25 yazı
kardeş o siteyi aradım fakat bulamadım sen sen ol boş işlerle uraşma az parayla büyük ticaret yapmanın tek yolu birleşmektir birlikten kuvet doğar bu sitelerde sizin gibi bir çok arkadaşların yorumlarını okuyorum sorun hep aynı az sermayeyle ne iş yapabilirim inanınki az sermeyeyle ticaret devri bittiiiiiii kimseye inanmayın
ve bu sitelerde milyonlarca işteklifi sunan arkadaşlara sesleniyorum 30000 40000 bin tl ile bu işleri birleşerek yaparsanız çok çabuk büyüme şansınız olur verahat para kazanırsınz ne iş kurarsanız kurun para kazanmayı en sona bırakın tek hedefiniz marka olma yolunda olsun birlikten kuvet doğar sabırlı olun bu ülkede işini doğru yapan firmaların hicbiri kirizle karşılaşmıyacak
ELİF ENGİN

Yeni Üye16 yazı
hrndark selamlar.
ben eskişehirli değilim ma eskişehir'de 7 sene öğrencilik yaptım. bu zaman zarfında gördüğüm tek şey yemek ve emlak işi. emlak işi şu anda bilidiğim kadarıyla emirdağlıların elinde. zaten eskişehir öğrenciden değil de emirdağlılardan çekiyor. umarım emirdağlı değilsindir ama gerçek bu. yemek işinde ise tavsiyem öğrenciye yönelik ucuz maliyetli ve kaliteli yiyecekler sunman. bu konuda kendini kabul ettirmen çok önemli. benim zamanımda lokma kebap vardı, urfalı kardeşler vardı. bunlar iyiydi. inşallah bu yolda gidersen sen de iyi şeyler yaparsın. ben de mekanını ziyarete gelirim.allah yolunu açık etsin. bir de bi düşüncem elit bir kahvaltı salonu. orada bir tane vardı ama adını unuttum. nerelere geldi adamlar. senden ne eksikleri var.
atatolga

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Serbest meslek
Üye382 yazı
öz eskişehirli olarak sana 2 tavsiye.. bağlar caddesınde ( esparkın olduğu cadde) ya lokanta vb yada açık parfümeri. açık parfümün maliyeti 4 tl en ucuz satış 12 tl. ben eskişehirliyim. memurum ankaradyım. emekli olunca direk açık parfüm dükkanı.
TİCARETTE UĞRAŞINIZ VE CESUR OLUNUZ. ZİRA RIZKIN ONDA DOKUZU TİCARETTEDİR. (S.A.V)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yleti?imci
Yeni Üye8 yazı
bağlar caddesinde açık parfümeri fikri benimde aklıma geldi ama tam düşündüğümüz yerde Black adında bu işi yapan bir dükkan vardı kapanmadıysa tabi

Yeni Üye1 yazı
bende meslek sahibiyim ama maddi sıkıntım var benımle calışmak iş kurmak ıstersen goruseşlım meslegım reklamcılık ruhsatım da var
erhan

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Reklam