Bu kardeşiniz elinden geldiğince iran sınırında hudt kartalı olarak sizler için 15 ay görev yaptı. şimdi görev sırası sizde , nasıl mı diyenler için söylüyorum düşündüğüm iş hakkında bir kaç öneri ve ipucu vererek bunu sağlamanız mümkün. benim bulunduğum mahallede 3000 e yakın hane var bu haneler arasındada 100 er metre ara ile 2 market var bu iki markette öle bir konumdaki biri aşağısını diğeri yukarsını bir nevi zapdetmiş durumda benim düşündüğüm yer bu ikisinin tam ortasında kalıyor . gözlemlerime göre genelde vatandaş bu iki marketin yüksek fiyatlarından şikateçi, şaypada bimde yada biraz daha büyük bir marketteki şeker olsun bskvü olsun bu iki markette hemen hemen 0,50 ila 1 lira arasında fark oluyor . şaypa ve bim uzak kaldığı için oraalra giden pek olmuyor. bu marketi açıp fiyatları aşağı çekebiliri ama bu iki market sağlam bir stok yaptıysa belli bir müddet beni batırmak için sahada aşağı çekebilirler. benim sizden icam nasıl bir stratji geliştirmeliyim nasıl bir konspt yapmalıyım. halka kendimi nasıl göstermeliyim... biliyorum uzun bir yazı oldu 22 yaşındayım ilk ticaret girişimim olacak tokat yemem beklediğim bişi, sizin yardımınızla yememeyi umuyorum. sağlıcakla kalın hepinize hayırlı işler
Bizim muradımız Onun Murad ettiğidr...