Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Güzellik Salonları Hakkında

BaşlatantayfurizmTarih20/01/2010 03:52:48Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Merhabalar, ben güzellik salonu (güzellik merkezi değil ) açmayı planlıyorum.
Biraz araştırma yaptım, ustalık belgesi olan güzellik uzmanı birisinin mesul müdürlüğünde açılabileceğini, belediyelerin ruhsat verdiği öğrendim. bu konu ile ilgili deneyimi olan veya güzellik salonlarının gelirini artıracak yeni fikirlerinizi paylaşırmısınız?
teşekkürler

Yerleşim Türkiye / DiğerMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye126 yazı
Güzellik salonunun para kazanması için lazer olması lazım. Lazer de güzellik merkezi ve salonlarında artık yasak.

Zayıflama üzerine bir yer açabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye515 yazı
benim annem aldı ondan önce belge için kira veriyorduk başbelası biriştir ustan giderse müşterinde gider

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye6 yazı

sayın 171988, salon açmak için ortalama ne kadar para gerekir? ikinci sorum, güzellik uzmanı "ustalık" belgesini hemen alabilir mi? son sorum ; bu tür salonların bir standartı varmı? örneğin şu kadar metrekare alanı olması gerekir, vb. gibi? teşekkürler

Yerleşim Türkiye / Di?erMeslek Ticaret
Üye126 yazı
Ustalık belgesine sahip olmak için güzellik sektöründe 5 yıl aralıksız bir şekilde sigortasının ödenmesi gerekir

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
teşekkürler

Üye515 yazı
annemse usta öğreticilik belgesi var süresini tam hatırlamıyorum ama aya uzun kuafor olman lazım 300 -500 kiralıkta bulabilirsin biz 3 sene ö nce 40 milyara actık dekora cok gitti 90 m2 granit spotlar tabela elektronik kpenk bölümler vs.. kuafor malzemelerini spottan almayın çürüyolar büyüklükte standart yok ama hijen olmalı bii kuaforu b.evler bld baskanı actı sınırsızda ruhsat verdi sıfırdan acacagınıza bence devralın 15 bin bulabilirsiniz caddede kiranız cok olur bizim 1600tl 7-8 milyar giderimiz var sıfırdan acarsanız 1 sne cepten yersiniz bide çevre faktoru önemli fiyatlarıda basta uygun yaparsanı iyi olur biz acarken altımızda karsı sk an sokakta kuafor vardı onlar kapandı baska geldi 1 tane oda kapattı bizim usta ayrıldı bizden yanımıza actı kısmetse 3-5 ay ömrü kadı dükkanının :D

Yeni Üye6 yazı
kuaförlükle bi alakası yok
hedefimindeki dükkan sadece ağda yapılan bir salon, çünkü sermayemiz ona yeter..
çok teşekkürler

Üye515 yazı
bence acarsanız 2 tezgah alın 1 eleman alıp onu %50 primle calıştırın föne gelen agdayada gelir

Yeni Üye6 yazı
beni zorlayacak kısmı eleman gibi görünüyor