Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

70-90 Milyar İle Ne İş Yapabilirim?

Başlatanabdullah626Tarih18/01/2010 22:40:13Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
Mrb arkadaşlar,
Şu an benim elimde 70-90 milyar arası bi para var bi dükkan açmak istiyorum ama ne iş yapcağımızı hangisinin daha fazla kazandıracağını bilmiyorum onun içinde tedirginim bilgisayar donannımmezunuyum bikaç yede çalıştım ama işten çıkartmak zorunda kaldılar sonra işte bulamadım bilgisayar teknik servis işinde kar oranı çok düşük ben ankarada oturuyorum ama Bursa, Antalya, Bilecik Burdur, İzmir gibi yerlere taşınnma ihitmalimiz var oralardada olabilir bana yardımcı olursanız sevinirim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye920 yazı
merhaba arkadaşim.... eğer gerçekten ciddiyisen....ankarada tek olan satiş ofisimizi açabiliriz...rakibi olmayian işe.......sitemizi incelein....www.granitsanat.com genellikde bu forumda ciddi olan azdir....saigilar dilerim... emzar nebieridze...
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye94 yazı
Çorlu tekirdağ hiç duymadınızmı sanayii ßölqesidir bence en qüsel kazandırıcak iş çorap fabrikası atölyesidir benim ßu işi yapan tanıdıklarım war

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye56 yazı

bence elindeki parayı kapatıyoruz diye bir maza ac mobilya üzerine 50 tl yeter parayı koyuacak yer bulamazsın.denedik yaptık ordan biliyorum 3 aylık cirom 700 ,000 tl haberin olsun.6 ay çalış kapa git başka yerde ac yıllık kazancın 1,000,000 tl düşmez.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye111 yazı
bir işe gir çalış,
o parayla git imarı olan, geleceği olan bir yerden, yolu olan arsa al, biraz sabret,
3-5 kat artınca sat, o zaman 100 tl ile git yine bir arsa al, kalanı ile ticaret yap.
www.cekicidunyasi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye3 yazı
üsttekiş arkadaşa katılıyorum bi arsa al belediyenın ıstımlak etmiyceği. yada bir daire al kiraya ver bi kaç yıl sonra sat değeri biraz daha artacaktır. yada en iyi kendi bildiğin anladığın işi yapderim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
arkadaşım biraz bekle paranı sıkı tut veya arsa gibi yatırım yap şu anda ticaret yapmamanı tavsiye ediyorum
brbrb

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı
iyi günler diliyorum.Ben mermer-granit ve şömine ustasıyım.bir imalat atölyem var.Ankara çay yolu civarına bir tanıtım ve satş ofisis açmak istiyorum.mesleğimde uzmanım.eğer ciddi olarak düşünürseniz neden olmasın.20000-30000tl sermaye koyabilirseniz.ortak olarak çalışabiliriz.

Yeni Üye4 yazı
iyi günler diliyorum.Ben mermer-granit ve şömine ustasıyım.bir imalat atölyem var.Ankara çay yolu civarına bir tanıtım ve satış ofisi açmak istiyorum.mesleğimde uzmanım.eğer ciddi olarak düşünürseniz neden olmasın.20000-30000tl sermaye koyabilirseniz.ortak olarak çalışabiliriz.

Üye167 yazı
Bu zamanda,bu koşullarda,bu sermaye ile:bir iş çevirmek çok zor.cesaretli isen,
A tipi yatırım fonlarına girmeyi dene,geçen 12 aylık sürede "strateji menkul değerler.A tipi değişken yatırım fonu": yüzde 200 kazandırdı...!
yani elindeki 70bin çarpı 200=210bin lira olacaktı,millet herkes hesap kitap acaip yapıyor,iş kurma filan ama ..işin bu yanını kimse araştırmıyor...
herkese başarılar : )

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye16 yazı
Sayın Abdullah bey...
Paranın 20-25 binlirası ile sana bir FATURA ÖDEME VE Telefon kontur bayiliğiverelim KALAN PARANI TUT KAZANDIĞINI GÖRDÜKÇE YENİ ŞUBELER AÇARSIN HER ŞUBEDEN AYLIK EN AZ 5000-15,000 TL.Kazanırsın.Bizi ararsan bilgi veririz. MAKROMANS İLETİŞİM.
Dursun KIR
tel:0212-210 44 31
gsm: 0555-241 31 18
info@makromans.com

Yerleşim Kazakistan / Almaty Veya Di?er San. ?ehirleriMeslek Ymalat
Yeni Üye32 yazı
Elinizdeki sermayenin daha azıyla kısa zamanda aynı sermayeyi geriye alabilme imkanı var.

İstanbulda ayakkabı mağazalarım var.İstanbul içinde 30 civarında bayim.var.İstanbulun en başarılı mağazaları içerisindeyiz.
Az sermaye ile Kısa zamanda ciddi paralar kazanmak isyenler için ayakkabı mesleğinden veya ticaretten anlamasalarda benimle görüşmenizi ve ziyaret etmenizi öneririm.

CUMHUR SAYIN Metro Ayakkabı 0 532 2660920 İş:0212 4520034
Wep sitemiz:www.tiklasec.com
CUMHUR SAYIN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye32 yazı
İstanbulda ayakkabı mağazalarım var.İstanbul içinde 30 civarında bayim.var.İstanbulun en başarılı mağazaları içerisindeyim.
Az sermaye ile Kısa zamanda ciddi paralar kazanmak isyenler için ayakkabı mesleğinden veya ticaretten anlamasalarda benimle görüşmelerini önemle öneririyorum.
Gerçekten Belkide Türkiyede muadili olmayan çok ciddi bir imkan
Az sermayesi olupta yaptığı işten memnun olmayan,az kazanan yada yeni bir iş yapmak isteyenler için bulunmaz fırsat.
Ayakkabı mesleğinden ve mağazacılıktan çok iyi anlıyorum ve bu konuda Türkiye'nin en başarılılarındanım diyebilirim.

CUMHUR SAYIN
Metro Ayakkabı 0 532 2660920
İş:0212 4520034
Wep sitemiz:www.tiklasec.com
CUMHUR SAYIN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye17 yazı
merhaba ıyı bır yatırım düşünüyorsanız antalyada bazı bölgelerde halı yıkama üzerini bır tesıs acabılırsınız. az sermaye ve az personelle kısa zamanda kar marjınızı buyutebılırsınız. bu bölgede çalışmak isterseniz size farklı sektörlerde danışmanlık ve yönlendirme yapabilirim. detay istersenız ozel mesajdan dönebılırsınız. saygılarımla.
ortaklık teklıf etmıyorum.....
CENEVİZLİ

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Bankacylyk-Finans