Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

35000 Tl İle İş Kurmak

BaşlatanahmtkorelTarih17/01/2010 18:20:17Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye32 yazı
Merhaba arkadaşlar,

İstanbulda anacadde üzerinde 50 metre kare bir dükkanım var, takriben 30000-35000 TL civarıda para çıkartabilirim.

Herhangi bir ürünün satış bayiliği vb. işleri düşünüyorum. Yurtiçi yurtdışı üretim farketmez, mantıklı tekliflere açığım. Otomotiv parça satışı üzerine tecrübem var bu sektorde olursa daha fazla ilgimi çeker.

Bu konuda pazar sıkıntısı çeken üreticilerin ve benzeri tekliflerinizi bekliyorum.

Tekliflerinizi buraya yazarsanız daha iyi olur, benzer durumda diğer arkadaşlarda yararlanmış olur.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Üye458 yazı
bana sorarsan yiyecek işi yap mal alıp müşteri beklemek yerine adam gibi çorba yapsan satsan daha fazla kazanırsın kardeş ben ne anlarım çorba yapmaktan dersen eğer basit inan çok zor bişe değil düşün bence
Utanma bilmeyen
pişmanlık'da bilmez.

ikizka@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul Samsun AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye16 yazı
Sayın dükkan sahibi arkadaş eğer işyerin işlek bir cadde üzerinde ise sana bizimtelefon callshop ve fatura ödeme nerkezi bayiliğini verir,gerekli kurulumu yaparız.kazançlı bir iş.Ararsan bili veririz.
Dursun KIR
Tel: 0212 210 44 31
gsm: 0555 241 31 18
e-mail:info@makromans.com

Yerleşim Kazakistan / Almaty Veya Di?er San. ?ehirleriMeslek Ymalat
Üye124 yazı

Bencede gıda işi yapsan daha az riskin olur.Hatta oraya çayevi aç.4 masa koy tavla televizyon kapıya 2 hasır tabure at.Akşama kadar çay tost poğaça.Risk daha az olur,şu sıkıntılı günlerde mal alıp satmaya çalışmak insanı yoruyor arkadaşım.Kısmet sonuçta.Hakkında hayırlısı olsun.
Honoré de Balzac

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Yeni Üye32 yazı
Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim, gıda işi mantıklı fakat yan tarafında çay ocağı zaten var. Ağırlıklı olarak otomotiv firmaları var, o sebeple otomotiv üzerine düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye88 yazı
oto aksesuarları falan sat kardeş. bak hem otomotiv firmaları falan varmış.
inner beauty

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye35 yazı
Ne yaparsan yap yapacagın işin en iyisini yap malın en kalitelisini sat müşteri mutlaka seni bulur .Yalansız dolansız işlerin sonunda hayır vardır.

Yeni Üye32 yazı
Oto aksesuar işi banada mantıklı geliyor. Bu konuda iş yapan var mı arkadaşlar

Yeni Üye2 yazı
Tabiki otoaksesuar işi yapman en avantajlısı..
Gidip sende Abercrombie satma :) Tekel bayisinden cok oldu zaten piyasa :p
Tek Aşk BeşiktAŞK

Yerleşim Türkiye / Mersin
Yeni Üye57 yazı
Tabiki otoaksesuar işi yapman en avantajlısı..
Gidip sende Abercrombie satma :) Tekel bayisinden cok oldu zaten piyasa..
Aynen yani.. Aman ha.. :)
Tek Aşk BeşiktAŞK

Yerleşim Türkiye / Mersin
Yeni Üye90 yazı
merhaba,otomotiv üzerine tecrübeniz var ise benimle bağlantıya geçiniz kendi üretimimiz olan oto ürünlerinin bayiliğini verebiliriz size anlaşırsak,
dgurkan_9@mynet.com mail atın size telefonumu vereyim yada siz verin arayayım.iyi akşamlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye7 yazı
ahmet otomotiv ile ilgili iş olan sigortacılık yap ama profosyenelce oturup bekleme pazarlama elamanı ve açık hesap çalışma 2 sene sonra tamamdır elindeki pötrföye sahip ol her sene işin artar gideride az kurukum masrafıda

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Sigortacy
Yeni Üye15 yazı
mrb arkadaşlar şuan benim elimde 70-90 milyar arası bi para var bi dükkan açmak istiyorum ama ne iş yapcağımızı hangisinin daha fazla kazandıracağını bilmiyorum onun içinde tedirginim bilgisayar donannımmezunuyum bikaç yede çalıştım ama işten çıkartmak zorunda kaldılar sonra işte bulamadım bilgisayar teknik servis işinde kar oranı çok düşük ben ankarada oturuyorum ama bursa antalaya bilecik burdur izmir gibi yerlere taşınnma ihitmalimiz var oralardada olabilir bana yardımcı olursanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Üye2981 yazı
senin en iyi bildiğin oto , işi ile ilgili aksesuar veya diğer herhangibir şey fiberden veya polyesterden yapıp . satabilirsin . Kalıp vs konularında yardıncı olabilirim . Veya uygun şartlar oluşur ve anlaşabilirsek birlikte de yapabiliriz. Ben kalıpları yapmasını bilirim , Sen satmayı becerebilirsen . Konu hakkında bir araştırma yaparsan bir şeyler bulunabilir.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye49 yazı
Soft dondurma satisi deneyebilirsiniz. Soft dondurma makineleri ile ilgili bilgiye www.knh-trade.com web adresinden ulasabilirsinzi.Zahmeysiz,karli ve az yatirim gerektiren bir is.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Ythalat / Yhracat